Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 233 / Vrijdag 8 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 233

Vrijdag 8 januari 2016

Ben 12  Hemel op Aarde

Groeten, dierbare. Ik ben Ben 12 (Rode Hemelwandelaar)  Wij zijn oprecht blij om te zien dat velen van jullie beginnen samen te werken in het creëren van jullie nieuwe manier van zijn op aarde. Het is onze wens dat ieder van jullie zijn ware essentie herondekt en de mogelijkheid heeft om je perfectie te ervaren, terwijl jullie in fysieke vorm zijn, want dat was de oorspronkelijke intentie van de Aarde en de reden dat de meeste van jullie op dit moment op Aarde zijn. Vandaag willen we graag terug bladeren door de pagina’s van de tijd om jullie die wortels te helpen herinneren. Toen de aarde werd ontworpen, waren er tienduizenden geïndividualiseerde zielen bezig met dit project, met het creëren van alles, van kleine eencellige wezens tot de complexe menselijke vorm. Veel denkwerk en pogingen en vergissingen zorgde voor een creatie waarin alles symbiotisch samenwerkte. We zijn heel blij met ons resultaat.
Er zijn vele andere gebieden van bestaan ​​door de hele ruimte, elk met unieke eigenschappen. Het belangrijkste verschil op Aarde is de creatie van de vrije wil en het gebrek aan herinnering aan iemands spirituele aard bij binnenkomst. Velen arriveerden met hun geheugen intact. Ze hebben over het algemeen grote missies om uit te voeren en hebben het recht verdiend om het spel anders te spelen . Meestal komen ze als Avatars om het bewustzijn te helpen verschuiven in tijden van transitie.

Er is een beoordelingscomité van Ouderen waar men naar toe moet gaan alvorens te incarneren op Aarde. Iedere ziel schrijft zijn eigen script, en beschrijft de belangrijkste dingen die hij wenst te ervaren. Ze kunnen er ook voor kiezen om al dan niet naar de wereld te komen met een duidelijke handicap, de geografische regio om in geboren te worden en het ras en geloof van hun ouders. Ze kunnen kiezen of ze worden geboren in een rijke of een arme familie. Veel opties zijn beschikbaar om de gelegenheid toe te staan te ervaren wat wordt gekozen.

Mensen als Adolf Hitler maken ook keuzes voordat zij incarneren. Sommigen kiezen ervoor om de slechterik te zijn wanneer een ervaring is gekozen door anderen of wanneer er behoefte is om het bewustzijn van de massa te laten ontwaken . Zielen kiezen voor specifieke talenten die ze willen gebruiken voor het welzijn van allen. Echter, eenmaal in de staat van geheugenverlies, afhankelijk van de overtuiging die ingebakken worden op jonge leeftijd, kiezen deze leiders hebzucht en macht in plaats van hun oorspronkelijke bedoeling. Dat is een gevolg van de vrije wil.
Je zult begrijpen dat de rol die jij en anderen spelen gewoon een tijdelijke toneelstuk is. De totale script werd vele eeuwen geleden ontworpen. Met de komst van de vrije wil, het was als het geven van vrij spel aan de acteurs, hen aanmoedigend om improvisatievermogen te gebruiken tijdens hun leven. Er is geen hel of de hemel in de zin van een plek om naar toe te gaan als je goed of slecht bent. Niemand oordeelt je over deze begrippen. Alleen jij beslist welke keuzes je wilt maken, terwijl je op aarde bent. Zodra je terugkeert, zal je door een beoordelingsproces heengaan waarin je je hele leven opnieuw tegen zult komen. Gedurende deze tijd, zul je niet alleen elke emotie herbeleven die je voelde, maar je zult ook de emoties van de mensen voelen die jij beïnvloed hebt, terwijl je op aarde was.
Velen van jullie, vooral degenen die snel evolueren naar hogere dimensies, ervaren je laatste leven op Aarde. Velen van jullie hebben eonen hier doorgebracht en zijn klaar om meer esoterische niveaus van bestaan te ​​ervaren. Er zijn veel mensen die in dit niveau zullen blijven, hetzij op aarde of in de ether, om degenen die ervoor kiezen om in fysieke vorm te leven op Aarde te helpen. Hun belangrijkste rol zal zijn om te helpen bij het ontwakingsproces van de mensen die op aarde blijven na de Lichtwerkers overgang naar hogere niveaus. De meesten van jullie die de nieuwe Aarde creëren zullen daar leven, en veel van dezelfde levensstijl ervaren, maar zonder de pijn en het lijden wat jullie momenteel ervaren wat te wijten is aan jullie gevoelens van afgescheidenheid van de Bron. Deze keer zullen jullie coöperatief werken met jullie sterrebroeders en de wezens uit de binnen Aarde. Ze hebben veel te delen met jullie, maar kunnen niet helpen totdat ze worden verwelkomd door de massa.
Geniet van elk moment. Voel dankbaarheid voor elke persoon, plaats en laat het zich voordoen in jullie leven. Heb aandacht voor de natuur, door het nemen van bijzondere zorg door het milieu zo weinig mogelijk te beïnvloeden.
Behandel anderen met respect, geef speciale zorg door te luisteren naar hun behoeftes. Moedig elkaar aan door te focussen op de positieve aspecten van het leven op aarde. Leer om je eigen voedsel te verbouwen, loop met blote voeten op de Aarde en raak de harten van de dieren om je heen aan. Maken hart-op-hart-verbindingen met iedereen die je tegenkomt, door liefde te sturen als je oogcontact hebt. Vergeef jezelf voor dingen die je hebt gedaan die niet naar wens waren. Houd geen wrok vast tegen degenen die je onvriendelijk behandeld hebben. Laat anderen vrij om hun gekozen pad te volgen. Focus op wat je wenst te ervaren, creëer het dan als een werkelijkheid door het maken van keuzes die leiden tot jou verlangens.

De meesten van jullie hebben al ontdekt dat het verkrijgen van materiële rijkdom, reizen over de wereld en het verkennen van het onbekende geen persoonlijke voldoening brengt. Dat zal het niet totdat jullie de levens van anderen aanraken en leren leven met vreugde elk moment dat je leven tevredenheid zal brengen. Droom hoe het zal voelen om te leven als een spiritueel wezen, terwijl je op aarde bent. Wees dan die persoon.
Selamet! Ben 12
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl