Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 232 / Donderdag 7 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 232

Donderdag 7 januari 2016

Eb 11  Welke rol speel jij?

Groeten. Ik ben Eb 11 (Geel Mens). Welkom in deze tijd van het delen. Het is ons een genoegen van dienst te zijn als jullie ontwaken tot jullie ware aard. Wij zijn het meest tevreden met de vooruitgang die velen van jullie maken als jullie angsten, oude gewoonten en overtuigingen loslaten die jullie geïsoleerd hebben gehouden van De Bron. Weet dat alles goed is op Aarde. Er is niets te vrezen. Jullie hebben binnen jullie de potentie om te zijn en te doen wat jullie willen, terwijl jullie op Aarde zijn. Alleen hebben jullie de mogelijkheid om jezelf te blokkeren van je verbinding met Al Dat Is.

Onder jullie zijn veel mensen die doen alsof ze je vriend zijn, ben op je hoede voor degenen die alle pogingen zullen doen om jullie te dwingen hun leer te volgen. Wees op jullie hoede voor mensen in leidinggevende posities die jullie proberen in valse zekerheden te slingeren. Jullie zullen hen herkennen aan hun halve glimlach en knipperende ogen, een combinatie die vaak betekent dat er iets mis is.

Doe je huiswerk als het gaat om voedsel dat je binnenkrijgt, overtuigingen waar je je aan vasthoudt en vrienden die je kiest. Besteed aandacht aan wat er om je heen gebeurt, als waarnemer. Je hoeft niet in de chaos te worden gevangen. Kies er voor om  aan de kant te blijven staan, waarbij je je gedachten gericht houd op de uitkomst die je wenst. Dit is noodzakelijk als je wenst om jou dromen te realiseren.

Weet dat binnenin je alle kracht en energie verblijft die nodig is om de dingen die je nodig hebt te manifesteren en de ervaringen die je wenst . Het vergt toewijding en geduld om het pad dat het het meest geschikt voor jou is te volgen. Vaak zetten we de dingen die jij wenst in beweging, maar toch in uw ijver voor snellere resultaten worden vele kansen gemist. Besteed aandacht aan synchroniciteiten, want dit is je innerlijke leiding en onze communicatie met jou.

We kunnen jullie niet de dingen brengen die je wenst als je niet verder reikt dan je comfort zone en risico’s neemt. Als u ervoor kiest om te verhuizen of het verkrijgen van een nieuwe vorm van inkomen, bereid je dan daar op voor door dingen die je niet nodig hebt, in afwachting van de verandering, te verwijderen.

Tref de noodzakelijke maatregelen die nodig zijn om je dromen tot werkelijkheid te maken. Duw gedachten die angst, ongeloof en gevoelens van onwaardigheid creëren weg. Dit is allemaal gekonkel van de geest en de overtuigingen die vaak meerdere generaties terug gaan.
Kijk elke dag opnieuw met verwondering naar het leven. Weet dat je binnenin je de mogelijkheid hebt om oude gewoonten die je niet langer dienen te veranderen. Weet dat binnenin jullie de liefde van de Bron ligt die zijn Helpers stuurt om jullie te helpen bij alles wat jullie wensen te ervaren. Vergeet niet dat deze wereld een illusie is, een speeltuin, en behandel het als zodanig. De aarde is een plek waar je kunt kiezen om het monster of de goede fee te zijn. 

Jullie kunnen kiezen om Assepoester of de prins te zijn. Jullie kunnen de rol van de good guy of de bad guy spelen. Wat maakt jullie hart aan het zingen? Probeer verschillende hoedjes, draag domme kleren, doe “een dansje” en zing om je hart te bevredigen. Misschien zal jou luchthartige aanraking de ziel van hen bereiken die vertrapt zijn en hen helpen te ontwaken.

Wees gelukkig in alles wat je doet. Lach naar vreemden. Verander wat niet werkt voor jou. Stop alle roddels over mensen en gebeurtenissen. Word onderdeel van de oplossing, in plaats van deel van het probleem te zijn door op de negatieve zijde van problemen te verblijven. 

Geniet van deze dag, ben je ervan bewust op elk moment dat je een perfect wezen bent. Maak je potentieel wakker, door het kiezen van de talloze opties die voor jou beschikbaar zijn. Als een optie die je kiest niet goed voelt, kies dan gewoon een andere.

Wanneer liefde en vriendelijkheid de basis is van jou keuzes, zal de uitkomst worden gevuld met liefde en genot. Anderen kunnen het je kwalijk nemen en je keuzes belachelijk maken, maar weet dat ze afkomstig zijn van een plaats van negatief denken. Misschien wordt je een rolmodel voor hen als ze proberen om de banden te verbreken die zij zonder het te weten gecreëerd hebben.

Jullie zijn allemaal Éen, onthoud dit en bewaar het als jullie basis wanneer je gedurende de hele dag in gezelschap van anderen bent. Niet een onder u is meer of minder belangrijk dan de andere. Ieder van jullie heeft het vermogen om duizenden anderen naar een nieuwe manier van denken te slingeren. Wij hopen dat jullie er voor kiezen om een rol-model voor liefde en vrede te zijn.

Er is niets te doen, geen missie die moet worden voltooid, dan te genieten van elk moment in vreugde.

Selamet! Eb 11

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl