Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 230 / Dinsdag 5 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 230

Dinsdag 5 januari 2016

Oc 9  De Kracht van Intentie
Gegroet, geliefde.Ik ben OC 9, (Witte Hond). We zijn blij dat we samen zijn met jullie voor wederom een andere tijd van viering. Wij zijn het meest blij dat jullie blijven doorgaan met het bestuderen van de Rijken van het heelal met ons en, hetgeen wat wij met jullie delen, ter harte nemen. Er zijn op dit moment veel mensen die zich bewust worden van hun volledige potentieel, wat deuren opent naar het creëren van het leven van hun dromen.
Wij willen graag voor u om ​​meer van deze deuren te overwegen, die van Intentie. Door het energieveld van oneindige mogelijkheden, hebben jullie binnen handbereik de mogelijkheid om te creëren wat jullie wenst te ervaren. De eenvoudige regel tot dit geheim is door jullie aandacht te richten op wat jullie willen, laat je gedachten nooit afdwalen naar dingen die jullie niet wensen te ervaren.

Wij nodigen jullie uit om deze week veel aandacht te besteden aan elke gedachte die je hebt en elk woord dat je zegt. Beoefen het breken van de gewoonte van “stinkend denken” door je uitsluitend te richten op wat je wenst te ervaren. Als ongewenste gedachten die erin sluipen, moet je omleiden en hen veranderen naar dingen die je wenst.

Het kan zijn dat je bepaalde gedragingen moet veranderen om dit te kunnen doen. Zet jullie televisie en radio uit als ze gebeurtenissen uitzenden die je niet wenst dat er zijn in jouw werkelijkheid. Leg  kranten, films en boeken die zich richten op dingen die jullie liever niet ervaren terzijde. Excuseer jezelf van gesprekken die blijven hangen op roddels of gebeurtenissen in de wereld die niet passen in je droom. Verander jullie eetgewoonten en voedingskeuzes voor datgene wat overeenkomen met de levensstijl of lichaamsenergie die jullie wenst. Misschien moet je eerder naar bed gaan of eerder opstaan ​​om je doelen te bereiken en je uitgerust te voelen.
Wat willen jullie ervaren? Stel jullie duidelijke intentie, houd jullie focus elk moment op het doel en zoek naar aanwijzingen die jullie zullen leiden tot dit resultaat. Accepteer niets anders in je werkelijkheid. Door gefocust te blijven op je intentie, bereikt je je doelen en nog veel meer!
Oefening baart kunst, maar jullie weten niet dat jullie al perfect zijn, alleen een beetje vergeetachtig van deze Waarheid. Vind deze Waarheid, ben deze Waarheid en versmelt met deze Waarheid, want het is de bron van waar je vandaan komt. Het is liefde, pure liefde, met vele namen en gezichten. Toch is het overal op elk moment, want er is geen manier waarop het kan worden gescheiden van jullie. Echter, het is jullie keuze, bewust of onbewust, om te worden gescheiden van de Bron die ongewenste hachelijke situaties heeft toegestaan in jullie leven. Verbind je weer met de Bron en je zult worden bekrachtigd een duidelijk kanaal om keuzes te maken voor je hoogste goed. Zuivering van het kanaal brengt het verwijderen van angst en beperkte overtuiging met zich mee.
Liefde is alles wat er is. Niets is belangrijker. Denk na over die laatste gedachte. Geen-enkel ding is belangrijk. Ieder deeltje van de materie in jullie universum is een energieveld. Daarom geloven dat dingen fysieke zijn is een illusie, een die je hebt gekozen om te kopen toen je dit Rijk binnen kwam. Als jullie dit concept kennen en begrijpen, zal de behoefte om materiële rijkdom, erkenning of wat jullie maar kunt bedenken, te krijgen zijn macht over jullie verliezen. Welk gewin is er om te concurreren wanneer de prijs niet bestaat? Welke behoefte is er om goederen op te slaan en een vermogen op te bouwen als ze niet bestaan​​?
Zie je niet hoe bevrijdend dit is? Vanuit dit inzicht kan je echt beginnen om elkaar te zien als Een. De noodzaak om te concurreren, om oorlog tegen elkaar te voeren of om “een ieder tegen elkaar op te zetten” zal ophouden te bestaan. Droom dit tot ontstaan; jullie hebt de kracht. Dit is de fundamentele vrijheid waar velen van jullie, die op zoek zijn naar de hemel op aarde, nastreven. Het zal het eerste opkomen in jullie verbeelding, vervolgens jullie werkelijkheid. Kies verstandig en focus op wat jullie wensen te ervaren, want het zal zijn!
Selamet! Oc 9
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl