Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 229 / Maandag 4 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 229

Maandag 4 januari 2016

Muluc 8  Kom Samen
Ik ben Muluc 8.(Rode Maan) Groeten op deze mooie dag en bedankt voor het verbinden met ons. Wij willen jullie feliciteren met een goed stuk werk, door het binnengaan van deze incarnatie met de mogelijkheid om het werk te doen waar jullie voor hebben gekozen. Niet iedereen in de andere dimensies hebben de moed die nodig is om dat te doen, want jullie Rijk is er een die erg moeilijk is.
Terwijl we van boven toekijken, zijn we werkelijk verbaasd over wat we zien. Velen van jullie worden wakker tot je volledige potentieel en verzamelen je in cirkels over de hele wereld heen. Met de komst van de computer, zijn velen in staat om zich gelijktijdig vanuit alle vertes te verzamelen. Het werk dat jullie energetisch doen is nog nooit gedaan op zo’n grote schaal, terwijl jullie in fysieke lichamen zijn.

Er is niets wat jullie niet kunnen bereiken nu dat jullie samenwerken. Zelfs de duistere krachten die jarenlang de heerschappij hebben gehouden zijn niet in staat om jullie te stoppen. Telepathie zit in de lift, dat is verontrustend voor de duistere krachten, want in tegenstelling tot dat ze er de internet diensten stekker uit kunnen trekken, kunnen ze niet jullie geest tot geest verbindingen stoppen.

Ongeacht hoe hard ze ook proberen om je weg te trekken van je aardse familie en geliefden via leugens in de media, kunnen ze niet de hart-op-hart-verbindingen die elke dag gemaakt worden stoppen. Niet langer is jullie familie de hechte groep binnen een kleine gemeenschap, jullie familie is nu wereldwijd. Als jullie werkelijk beginnen te begrijpen dat jullie Een zijn, is jullie vermogen om de Hemel op Aarde te creëren niet meer te stoppen.
Blijf doorgaan met netwerken en verblijf in communicatie met mensen die je ontmoet. Kom samen, steun elkaar als dit nodig mocht zijn. Troost degenen die ten prooi zijn gevallen aan inhalige overheids en zakelijke leiders. Voed de hongerigen door hen te leren hun eigen voedsel te verbouwen. Deel jullie rijkdom, dat wat jullie hebben verzameld door de jaren heen: je wijsheid, kennis, materiële dingen en voedselbronnen.
Leer elkaar hoe je je innerlijke wonden kunt helen door gebed en meditatie.
Leer elkaar hoe je uiterlijke wonden kunt helen door middel van kruiden, en niet door medicatie.
Keer terug naar de manieren van de stam waar de vrouwen zich verzamelen bij de rivier om te baden, kleren te wassen en voedsel voorbereiden. Laat de mannen genieten van de kameraadschap van de jacht, het samenkomen en samen bouwen. Deel de vreugde van het opvoeden van kinderen en de zorg voor de ouderen in multigenerationele woningen.
Als u de greep loslaat op gefabriceerde systemen van gezondheidszorg, verzekeringen en pensioenfondsen, zullen jullie veel meer tijd, geld en energie krijgen ter verwezenlijking van datgene wat jullie vreugde brengt . Neem deel aan activiteiten waarvan jullie genieten, voor jullie talenten zijn er vele.
Neem de tijd om jullie hoogste dromen te dromen. Wat is er nodig om de onbevredigende taken van deze dag te verlaten? Wat wensen jullie doen met je tijd? Hoe kun je meer vriendelijk, meelevend en liefdevol zijn? Ben verantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen en de zorg van de ouderen, want zij zijn jullie verleden en toekomst. Kom samen en beginnen met het veranderen van je manier van denken, wetende dat jullie EEN zijn.
Droom groot want alles is haalbaar!
Muluc 8
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl