Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 224 / Woensdag 30 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 224

Woensdag 30 december 2015

Kan  3    Zonlicht


Groeten, ik ben Kan 3. (Geel Zaad) Welkom op deze grootse en glorieuze dag! Neem de tijd om deze dag te genieten van de zegeningen en de warmte van de zon. Laat je huid de voedingsstoffen opnemen verstrekt door jullie globe van licht. Velen dekken zich volledig af om de stralen van de zon te vermijden. Anderen voorkomen de stralen van de zon door het dragen van giftige zonnefilters die meer schade aan hun huid en immuunsysteem veroorzaken.
Als jullie liever je huid zacht en soepel houden, reguleer dan de tijd die jullie in de zon doorbrengen verstandig, vermijd zonnebrandmiddelen ten koste van alles. Het verdient de voorkeur om lichte kleding te dragen dat de penetratie van wat zonlicht toelaat, van de zon komt veel van jullie energie vandaan.
Heb je de effecten op planten gezien die nooit zijn blootgesteld aan zonlicht? Het ontbreekt hen aan kleur en kracht. Net als de meeste planten, werden jullie lichamen ontworpen om te werken op zonlicht. Dagelijks binnenshuis werken heeft een enorme invloed op jullie gezondheid. Als je binnenshuis moet blijven, doe wat je kunt om wat zonlicht te krijgen bijvoorbeeld door naar je werk te lopen, buiten te lunchen of buiten zitten in de zon in de ochtend of avond.

Velen van jullie zijn in angst voor het blootstellen van jullie lichaam aan de zon als gevolg van wat je hebt gelezen over huidkanker in de media. Doe je onderzoek en je zult zien dat de meeste oorzaken van deze kankers te wijten zijn aan voeding en giftige zonnecrèmes.

Overmatige blootstelling kan overmatig rimpels veroorzaken, omdat de voedingsstoffen die in de olie op het oppervlak zitten wordt verwijderd tijdens het zonnebaden voordat ze een kans hebben om door te dringen en de huid te verjongen.

Vaak hebben problemen die in verband gebracht worden met huidaandoeningen door overmatige blootstelling aan zonlicht culturele wortels. Degenen met een lichte huid zijn ontworpen om te leven in geografische gebieden waar de zon minder intens is. Als mensen met een lichte huid verhuizen naar regio’s waar de zon intenser is, kunnen ze problemen ondervinden. Mensen die wonen in hun culturele thuisland, eten rauw en levend voedsel wat natuurlijk is voor dat gebied en hebben veel minder problemen met de huid en gezondheidsproblemen.
Het afdekken van de huid tijdens de heetste delen van de dag zal vele huidproblemen verminderen. Vóór de komst van het industriële tijdperk, was het gebruikelijk voor hele stammen zich terug te trekken in de schaduw om te rusten tijdens het heetste deel van de dag. Bakken in spijsoliën liggend in de zon was gereserveerd voor vlees dat klaargemaakt werd voor consumptie.
Begroet de zon elke ochtend als hij opkomt, bedank hem voor het licht en voeding waarin hij jullie voorziet. Zeg hem vaarwel als hij onder gaat in de avond. Er zijn vele cycli van het dagelijks leven die onopgemerkt blijven. Besteed aandacht aan deze cycli en wees dankbaar voor de steun die ze je geven. Zonder de zon, de maan, de aarde en de planeten, zouden jullie niet kunnen bestaan ​​in dit rijk.
Door het gebruik van gezond verstand, het verstrekken van uw lichaam met een evenwichtig en voedzaam dieet en het verwerven van een dagelijkse doses van zonlicht zal een gunstig effect hebben op jullie algehele gezondheid en energie niveau.

Genieten van de stralen; het is een mooie dag!
Selamet! Kan 3
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl