Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 222 / Maandag 28 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 222

Maandag 28 december 2015

IK 1  Balans

Ik ben IK 1. (Witte Wind) Hartelijk dank voor het verbinden met ons op deze dag van tweeën. Hebben jullie alle 2’s in deze dag opgemerkt? In jullie Rijk, is de 2 het symbool van polariteit. Waar sprake is van zwart, is er wit. Waar er omhoog is, is er beneden. Waar sprake is van smal, is er breed. Stel je een lijn met een glijdende schaal. Alles wat je ervaart is gebaseerd op lineaire beschrijvingen. Aan een uiteinde is het ene en aan de andere kant is het tegenovergestelde. Daartussen in zijn er een groot aantal mogelijkheden.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar temperaturen. Aan de ene kant zijn er descriptoren voor erg warm, zoals koken, ziedende en hels. Extreme tegenovergestelde zijn descriptoren voor erg koud, zoals koude, ijzige of Arctische. Er tussen in zitten vele variaties, zoals lauwwarm, lauw en gekoeld.

Deze reeks van sensaties, emoties en gevoelens komt voor in elk aspect van het leven op aarde. Het algemene doel is om deze ervaringen in evenwicht te brengen op een manier die aangenaam zijn. Zo kan het voorkomen dat kokend heet goed is, zoals voor het maken van kruidenthee. Op andere momenten kan het prettig zijn om zeer koud te ervaren, door bijvoorbeeld ijsblokjes in de thee te doen die je net gekookte hebt.

Echter, als het gaat om je emoties, dan is balans van cruciaal belang voor het behoud van een gevoel van vrede. Er kunnen momenten zijn waarop je uitersten opzoekt voor plezier of avontuur, maar er komt een tijd dat evenwicht nodig is, anders zal het lichaam uitgeput raken van de energie die besteed wordt aan de extreme ervaringen.

Spirituele balans is goed voor degenen die een met rust gevuld bestaan zoeken. Hoewel tijden van angst of extreme opgetogenheid hun plaats hebben, zullen over het algemeen, de midden emoties ons toe laten om ons gebalanceerd te voelen. Wanneer een persoon een gevoel van vrede bereikt, ongeacht wat er gebeurt om hem heen, is hij dicht bij verlichting. Het is niet noodzakelijkerwijs het doel dat we allemaal moeten zoeken, want jullie zijn naar deze aarde gekomen om een veelheid aan ervaringen te hebben, met inbegrip van emoties.

Jullie hebben de hele wereld als je speeltuin gekregen. Wat willen jullie ervaren? We hopen dat jullie acties kiezen die liefdevol en vriendelijk zijn, want we weten dat deze jullie de grootste voldoening en beloning zullen geven. Echter, er zijn mensen die graag ondeugend willen zijn, gewoon voor een tijdje. Geniet van die momenten, wetende dat jullie zullen worden beoordelen naar al jullie handelingen als jullie dit Rijk verlaten en houd er rekening mee dat jullie de emoties van anderen zullen voelen en ervaren die het gevolg waren van jullie acties.

Velen van jullie ervaren je laatste leven op Aarde. Nu is het tijd om dingen te ervaren die nooit meer je weg zullen kruisen. Zoek volwassenen die ermee instemmen om je te helpen om deze situaties te spelen, wetende dat je op elk moment kunt terugkeren naar andere rollen die meer geschikt zijn voor jou om te spelen.

Weet dat er voor elke actie een reactie is en ben erop voorbereid zijn om de verantwoordelijkheid te accepteren voor alles wat je hebt gezegd of gedaan. Als je terug houdend bent in het ervaren van dingen als gevolg van angst of gelijk welke andere druk, laat deze blokkade dan los. Je kunt misschien vinden dat je het aroma van een aantal van deze avonturen verliest, terwijl anderen nog smakelijker lijken te zijn voor jou. Kijk niet terug op je leven wensend dat je dit of dat had gedaan. Ofwel kom van je wip en doe het of laat het slachtoffer gevoel van “wee mij” los.

Jouw God, stelt je in staat om alles wat je wenst te ervaren. Het zijn jullie kerken, overheden, leerkrachten en ouders die je hebben overtuigd dat bepaalde dingen onveilig, immoreel of illegaal zijn. Willen jullie je leven doorbrengen in een doos die door overtuigingen van anderen is gecreëerd of willen jullie liever uit de doos klimmen en nieuwe ervaringen opdoen om je eigen overtuigingen te creëren? Wij dagen jullie uit om de ladder van de laatste te kiezen.

Geniet van het leven met verve, wees vriendelijk en dankbaar!

IK 1

http://mayanmessages.wordpress.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl