Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 219 / Vrijdag 25 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 219

Vrijdag 25 december 2015

Cauac 11  Vier Jezelf

Ik ben Cauac 11. (Blauwe Storm) Welkom. Hartelijk dank voor het samenwerken met ons, wij zijn zeer dankbaar om jullie van dienst te zijn. Vandaag willen we graag samen met jullie een beetje feest vieren. Wij willen jullie vieren!
Hoe vaak nemen jullie de tijd om dankbaar te zijn voor de persoon die je bent ? Als jullie dit vaker zouden doen (elk moment), zou jullie leven een stuk grootser zijn!

Wij beginnen met te zeggen: “Dank jullie!” Zonder jullie ervaringen op Aarde, zou ons leven niet zo verrijkt zijn. Door het hebben van het voorrecht om met jullie te werken , zijn onze levens gevuld met vreugde.
Neem nu de tijd om jezelf te bedanken. Weet dat elke gedachte, woord en actie waar je ooit aan hebt deelgenomen zich heeft verspreid door heel het universum. Zelfs die dingen die je geoordeeld hebt slecht te zijn, worden niet als negatief gezien door ons, hoewel alles wat je hebt meegemaakt een effect op ons heeft. Het zou hetzelfde zijn als het herhaaldelijk kijken naar dezelfde film , waarin alles wat jij en alle anderen deden perfect is. Saai!!!

Als mensen dingen doen die “slecht” zijn, laten ze anderen toe om een ​​keuze te maken in hoe zij zullen reageren. Er zou niet een kans voor iets dergelijks zijn als niemand de rol van slechterik speelde. Net als in de films, is de slechterik een acteur. Het is niet de acteur die slecht, hij is gewoon een rol aan het spelen. Hoewel, vanuit jullie perspectief uit gezien kan het “slechte” pijnlijk en verschrikkelijk voelen, vanuit onze breder perspectief, weten we dat je een tijdelijke rol speelt.

We noemen dit zodat je jezelf dankbaar bent en je Zijn viert zonder jezelf te oordelen of spijt hebt van de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. Weet dat je een kind van liefde bent en zijn zuiver in je Geest Essentie. Vier dit.
Trakteer jezelf op een grote astrale knuffel door je Spirituele Gidsen op te roepen. Speel zachte muziek en sta jezelf toe om te ontspannen en laat de eventuele druk die je op jezelf hebt geplaatst los, waardoor je jouw Essentie toestaat te worden gevuld met hun liefde.
Neem dagelijks,de tijd om in de spiegel te kijken en zeg tegen jezelf hoe geweldig je bent. Kijk jezelf in de ogen en heb een gesprek. In het begin kan dit moeilijk zijn, maar met wat oefening, zul je het heel leuk gaan vinden om wat te kletsen met jezelf en je Wezen met complimenten te vullen.

Als je je onder tijdsdruk voelt staan, doe deze eenvoudige oefening dan tijdens het tandenpoetsen.
Durf dwaas te zijn! Creëer vreugde in elk moment.
Draag de kleding die je wilt, zonder dat je je zorgen maakt over wat anderen denken.
Klim uit de doos en ga leven vanuit een plaats van rust en plezier!
Laat je creativiteit de vrije loop!
Selamet! Cauac 11
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl