Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 210 / Woensdag 16 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 210

Woensdag 16 december 2015

Oc 2  Trillingsfrequenties

Ik ben Oc 2. (Witte Hond) We zijn blij dat we deze tijd hebben om met jullie te delen en verwelkomen iedere mogelijkheid om te communiceren met jullie. Onze tijd die we op deze manier samen hebben is kort, binnenkort zullen we elkaar face-to-face zien als de sluiers tussen ons dunner blijven worden. Mensen vragen vaak: “Wat is de sluier tussen dimensies?” Hoewel er geen fysieke scheiding tussen ons is, kunt jullie ons niet zien als jullie op lage frequenties trillen. Als jullie je trillingsniveau verhogen, zul je meer pieken hebben naar de andere kant. Velen hebben al levensveranderende ervaringen, toen al twijfels over onze werkelijkheid in een oogwenk verdwenen.
De “Sluier” is de verschuiving in frequenties. Het wordt tamelijk mooi geportretteerd in verschillende films. Het is als wandelen door een dikke muur van lucht. Er is niets fysiek te zien, maar het kan worden gevoeld. Wanneer jullie de andere kant bereiken, zullen jullie weten dat er iets anders is; de lucht voelt anders aan, vergelijkbaar met een daling van de luchtdruk. Er zijn vele manieren om de andere kant te bezoeken.

Veel reizen tijdens hun slaap, terwijl anderen het door de sluier gaan ervaren tijdens sjamanistische reizen, door inname van hallucinerende middelen of tijdens bijna-dood ervaringen. Soms, nadat een persoon een “Aha!” moment heeft en liefde op een dieper niveau ervaart , kan hij zichzelf onmiddellijk aan de andere kant vinden. Daarnaast zijn er krachtpunten waar deze Sluiers dunner zijn, zoals ceremoniële sites uit de oudheid.

De Sluier zelf is gewoon een frequentieverschuiving, vergelijkbaar met radiogolflengtes. Hoewel je de radiofrequentie niet kunt zien, hoor je de muziek op je radio stromen. Hieronder is een tekening van een sinusgolf, te beginnen met een lage frequentie, die snel toeneemt naar een hogere frequentie.

Wanneer een lage frequentie wordt uitgezonden, zijn de golflengten verder uit elkaar, en raken de middellijn minder vaak. Aangezien de trilling toeneemt, wordt de afstand tussen de golven verkort, waardoor die de middellijn vaker raken. Doe maar alsof de middellijn de sluier is. Datgene wat opereert bij lage frequenties, zoals angst en woede raken de Sluier (middellijn) minder vaak, het vermindert hun vermogen om te ervaren wat er aan de andere kant is.
Als jullie vermogen om lief te hebben toeneemt Liefde, beginnen jullie te resoneren op hogere frequenties. De afstand tussen golflengten wordt korter, waardoor er meer mogelijkheden zijn om de sluier aan te raken (middellijn), waardoor de mogelijkheid om te communiceren met diegene aan de andere kant toeneemt. Wanneer de trillingsfrequentie stijgt tot het punt waar de sluier voortdurend wordt aangeraakt, is er een versmelting. Op dit punt, kan een sprong van het bewustzijn de persoon katapulteren naar het volgende hogere Rijk. Deze beschrijving is zeer primitief voor een zo complex onderwerp, maar we hopen dat het jullie helpt de directe correlatie tussen onvoorwaardelijke liefde en je vibratie te begrijpen. Het verschil tussen Dimensies is frequentiebereik. Binnenkort, zullen velen van jullie boven de lagere frequenties waarin u momenteel verblijven opstijgen. Als dat gebeurt, vindt je jezelf in een knipper van een oog , terug in een hogere dimensie. Eenmaal aangekomen, en je schiet in je angst, kun je snel terug poppen in je huidige derde dimensie.
Ons doel is om jullie te helpen bij het behalen van deze hogere dimensies, terwijl jullie in fysieke vorm zijn en door het verhogen van jullie liefdes trillingen. Jullie zullen dan bewust kiezen welke kant van de Sluier jullie het liefst bezoeken op elk moment.

We hopen dat we in staat waren om jullie voor te lichten en jullie niet verward hebben. Er is geen noodzaak om de wiskundige formuleringen en de complexiteit die we besproken hebben te weten, weet gewoon dat Liefde de sleutel is tot ascensie en de hogere frequenties.
Selamet! Oc 2
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl