Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 209 / Dinsdag 15 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 209

Dinsdag 15 december 2015

Muluc 1  Drie dagelijkse activiteiten

Ik ben Muluc 1 (Rode Maan)en ben blij jullie deze dag behulpzaam te kunnen zijn. We genieten van jullie groei als jullie de mysteries in je leven ontvouwen. We hopen dat als jullie de lagen van negatieve gedachtevormen en overtuigingen afpellen, jullie elk van jullie ervaringen zegenen. Deze ervaringen zijn jullie leraren, jullie Gidsen en jullie beschermers. Elk daarvan heeft jullie tot dit moment geleid.

Jullie hebben begrijpen inmiddels hoe het ascensieproces werkt en hebben enige kennis van de innerlijke werking van het universum en jullie geest. Jullie hebben informatie ontvangen over hoe kinderen op te voeden, te communiceren met anderen, en keuzes te maken gebaseerd op liefde en nog veel meer. Nemen jullie de tijd om deze woorden en kennis in jullie Wezen te integreren? Lezen jullie de Berichten of andere inspirerende teksten op een dagelijkse basis?

Wat is het belangrijkste in jouw leven? De tijd nemen om naar binnen te gaan en te kiezen voor overtuigingen gebaseerd op liefde is het belangrijkste werk dat jullie kunnen doen. Vullen jullie je tijd met zinloze activiteiten en klusjes waar jullie een hekel aan hebben? Mediteren jullie vaak , door de tijd te nemen om jezelf te centreren en te verbinden met je Zelf? Vullen jullie je lichaam met giftige stoffen en overgaar voedsel dat geen levenskracht meer heeft?


Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Houden die plannen ook ontspanning, het praten met vrienden en familie en tijd in de natuur in? Als jullie deze drie dingen toevoegen aan jullie dagelijkse routine zal het volledige spectrum van jullie dag veranderen. Overweeg ze toe te voegen aan jullie dagelijkse plannen en kijk hoe het leven meer betekenis voor jullie krijgt.

We nemen nu afscheid van jullie, zodat jullie dat kunnen doen!

Muluc 1

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl