Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 208 / Maandag 14 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 208

Maandag 14 december 2015

Lamat 13  Verzorgers van Kinderen

Gegroet, Ik ben Lamat 13.(Gele Ster) Dank u voor het verbinden met ons deze dag. We willen graag verder praten over het onderwerp van de opvoeding van kinderen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om kinderen keuzes voor zichzelf te laten maken. In veel situaties, zijn kinderen veel wijzer en op hogere frequenties van liefde dan hun verzorgers. Ouders zijn een voorbeeldfunctie van wat ze geleerd hebben, brengen hun angsten en mythen over op kinderen op een manier die hun productiviteit zou kunnen belemmeren. Het is absoluut noodzakelijk om veel aandacht te besteden aan wat jullie overbrengen aan hen. Iets anders dan liefde en vriendelijkheid is beledigend en schadelijk, hoewel de meeste van jullie deze dingen niet bewust doen zonder te weten dat ze schadelijk zijn.

Elk moment dat jullie een kind ongunstig beïnvloeden en hij met emoties zoals angst, boosheid of pijn reageert, kijk dan naar wat je zei of deed waardoor je hem kwetste. Het is een ding om een ​​kind te beschermen tegen fysieke schade, maar heb je hem ook niet geschaad in dat proces? Het is goed om het kind manieren te leren, maar heb je als voorbeeldgever wel de goede manieren gebruikt ?

Veel kinderen worden gedwongen om voedsel waar ze een hekel aan hebben of hoeveelheden die niet geschikt zijn voor hun lichaam te eten. Daardoor, leren vaak de gewoonte van te veel eten. Ze krijgen voedsel wat behandeld is zonder voedingswaarde . Wat voor soort boodschap is dit? Hun uitbundigheid maakt kennis met minachting of medicijnen. In hun gedrag, woorden, gedachten, dromen en aspiraties worden zij vaak bespot. Sta hen toe om groot te dromen en misschien zullen zij jullie voorbeeldgevers worden en jullie aanmoedigen groots te dromen!

Degenen die verlangen om kinderen te krijgen zouden er goed aan doen om meer tijd en energie te besteden aan het oplossen van hun persoonlijke problemen vóór het hebben van baby’s. Te vaak wordt er geen aandacht besteed aan de partners voor dat men ervoor kiest om kinderen te krijgen. Hoe kan een kind zich belangrijk voelen als hij weet dat hij een “ongelukje was “? Wees trots op je lichaam en jezelf. Leer je te onthouden tot je een geschikte partner hebben gevonden.

Creëer een ruimte voor dit kind door het voorbereiden van een omgeving waarin jij en je partner beide goede voorbeelden zullen zijn. Weet hoe jullie jezelf voeden, waardoor jullie kind een goede basis geven voordat hij je lichaam binnenkomt.

Verander je denken naar een hogere gedachten niveau en hij zal op een goede manier worden beïnvloed. Ben het soort persoon waarvan je hoopt dat je kind dat ook zal worden, je zult waarschijnlijk een ziel aantrekken die verenigbaar is met jou en je moraal. Er zal veel minder spanning in de familie zijn als jullie allemaal op dezelfde pagina zijn.

Grootouders moeten op dezelfde pagina als zijn als de ouders, anders zal er veel verwarring ontstaan voor het kind. Beslis voordat het kind geboren is welke overtuigingen die je wilt inboezemen. Als jij en je ouders het eens zijn, zal het leven voor iedereen soepeler verlopen. Als jullie met elkaar gaan wedijveren, zal er zeker hartzeer voor alle betrokkenen zijn. 


Grootouders, soms zullen jullie je kind moeten toestaan om jullie kleinkinderen op te voeden op een manier die niet helemaal voldoet aan jullie goedkeuring. Probeer om het pad glad te houden, door iedereen in de familie met liefde en vriendelijkheid te behandelen, want dat is alles wat er echt toe doet. Beslis wat werkelijk van belang is en sta in je waarheid. Dit betekent niet dat de ouders naar jullie zullen luisteren, maar het betekent wel dat jullie in je integriteit blijven. Er komt een moment dat het passend kan zijn om uw kleinkind te vertellen dat je het niet eens bent met wat zijn ouders geloven. Kies je gevechten verstandig of anders kan een oorlog het resultaat zijn.

We hebben het niet over gevallen van misbruik of schaamteloos gebrek aan respect. We verwijzen naar de talloze kleine dingen die de neiging hebben buiten proportie te worden geblazen. We hebben het ook over religieuze verschillen. Er zijn er geen twee onder jullie die allemaal dezelfde overtuigingen hebben; laat iedere persoon hun eigen keuze maken. Dit kan moeilijk zijn voor sommigen van jullie om te accepteren, maar het maakt niet uit wat er gebeurt wanneer het kind jong is, er zal een tijd komen dat hij zal beginnen om zijn eigen keuzes te maken. Zou het niet het beste voor hem zijn om die keuzes te baseren op vriendelijkheid en liefde? Zou het niet jullie hart verwarmen te weten dat dit is wat hij koos als gevolg van jullie voorbeeld?

Het is onze hoop dat elk kind dat arriveert op aarde komt van ouders die hun geboorte gepland hebben en vol verwachting wachten op de komst en volledig in staat zijn om hun baby lief te hebben en hun baby emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel op te voeden. Als ieder van jullie deze visie heeft voor elke baby vóór de conceptie, zal er een tijd komen dat het zo zal zijn. Jullie zijn krachtige scheppers en door jullie acties, zullen jullie in staat zijn om te manifesteren waar jullie ook, als geheel, voor kiezen om te ervaren. Manifesteer het soort ouders die jullie wensen voor deze wereld. Ben er een deel van en werk eraan mee om de jeugd op te leiden voor het ouderschap. Leer hen doorzettingsvermogen en geduld te hebben. Breng hen het verlangen bij om te wachten op de juiste partner. Moedig hen aan om het gebruik van drugs, alcohol en vrienden, die hen leiden naar deze dingen, te voorkomen. Leer ze om hun lichaam en geest te vullen met gezonde voeding terwijl jullie hen ertoe aanmoedigen om die dingen die hun passie laten ontbranden te vinden en te onderzoeken.

Goede tijdingen.

Lamat 13

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl