Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 199 / Zaterdag 5 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 199

Zaterdag 5 december 2015

Cauac 4  Ontvang onze zegeningen

Ik ben Cauac.(Blauwe Storm) 
Bedankt dat jullie bij ons zijn op dit moment. We zijn vereerd als jullie tijd vrij maken op jullie dag om onze boodschappen aan te horen. Velen van jullie hebben zich verzameld en komen in hechtere eenheid met ons als jullie de overtuigingen loslaten die ervoor zorgen dat jullie geblokkeerd blijven van degene van ons in de andere dimensies. We zijn blij deel te zijn van de ascensie of deuropening waardoor onze communicatie duidelijker is.

Vandaag willen wij jullie zegeningen van energie en liefde schenken. We vragen jullie gewoon of je een paar ademhalingen wilt nemen en te ontspannen. Jullie kunnen ervoor kiezen om rustgevende muziek te luisteren of te luisteren naar ons Engelachtig koor in je gedachten of met behulp van opgenomen muziek zoals Tom Kenyon’s Ghandarva * ceremonie.


Jullie kunnen daarnaast ook andere liefdevolle Wezens, zoals heiligen, Meesters, Engelen en jullie Spirituele Helpers uitnodigen om met ons mee te doen. Om hen op te roepen, plaats je jullie aandacht op ieder van hen terwijl je ze uitnodigt om zich bij ons aan te sluiten. Een manier om dit te doen is om drie keer hun naam te noemen, hetzij hardop of in je gedachten.

Wat we gaan doen is liefde en genezende energieën sturen naar jullie. Jullie hoeven nergens over na te denken in deze tijd, slechts de energieën te ontvangen en de liefde te voelen. Dit is ons geschenk aan jullie. We sturen jullie continu liefde, maar tijdens jullie drukke dagen, hebben jullie daar over het algemeen geen erg in. Dit is jullie tijd.

Wanneer mensen zich in groepen verzamelen met een collectieve intentie, worden hun gebeden exponentieel krachtiger. Dat is hetzelfde in onze dimensie. Zoals wij ons vandaag verzamelen in een groep, waarbij wij onze intentie focussen over het verzenden van liefde en helende energieën naar jullie, manifesteren onze collectieve intenties zich nog krachtiger.

Stap in een comfortabele positie. Blijf in onze energie zo lang als jullie dat wensen. Als jullie eenmaal zijn gesetteld en jullie hersenen zijn ontspannen in een theta staat, zullen we beginnen. We zullen blijven als groep totdat jullie uit de theta staat zijn gekomen en jullie je normale activiteiten gaan hervatten.

We houden veel van jullie en zijn vereerd om jullie op deze manier geschenken te mogen geven. We hebben geen tijd of ruimtelijke beperkingen in onze Rijk; jullie mogen een beroep op ons individueel doen of als groep op elk gewenst moment dat jullie je willen verzamelen. Het is ons een eer en genoegen om onze energieën met jullie delen.

Geniet! De Hoeders van de Dag

Cauac 4

* De Ghandarva Experience, CD, Tom Kenyon, http://tomkenyon.comhttp://tomkenyon.com/store/the-ghandarva-experience/


De Ghandarva Experience is Tom’s eerbetoon aan een proces van het zingen van de vele namen van God, genaamd Ghandarva.

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl