Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 192 / Zaterdag 28 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 192
Zaterdag 28 november 2015

EB 10  Gekegelde Sessies

Groeten, ik ben EB, (Gele Mens)

Wanneer je op een groep van zielen wilt oproepen voor begeleiding, kunt je een telefonische vergadering openen wat ook vaak een “gekegelde sessie.” wordt genoemd. De term “gekegeld” werd oorspronkelijk gebruikt door degenen die spiralen van energie konden zien die verschenen in de vorm van een kegel. Er zijn vele manieren om een gekegelde sessie te openen. Onderzoek verschillende methoden en kies welke het beste werkt voor jou. We willen het graag simpel houden, dus de methode die we op het punt staan om met je te delen is een vereenvoudigde versie.

Op elk moment dat je wilt oproepen voor begeleiding, is het noodzakelijk om je uiterlijke wereld tot rust te brengen en gecentreerd te zijn. De snelste manier om dit te doen is door een paar keer diep adem te halen, jezelf toestaan ​​om te ontspannen. Het beste is om mondeling te verklaren dat je wenst om een gekegelde sessie op te roepen. Het is goed om de term gekegelde sessie te gebruiken want het is waar de meeste Gidsen en Natuurgeesten vertrouwd mee zijn. Door hardop te praten, zijn jou intenties duidelijker. Natuurgeesten kunnen niet je innerlijke gedachten lezen, vooral wanneer er veel afleidend gebabbel gaande is in je hoofd.
Net als het advies in de vorige twee berichten, is het altijd goed om goed gehydrateerd(veel water drinken) te zijn en te beginnen met de vraag aan je Hoger Zelf, “Kan ik een gekegelde sessie doen op dit moment? Mag ik een gekegelde sessie doen op dit moment? Moet ik een gekegelde sessie doen op dit moment? “Als je een” ja ” krijgt op alle drie de vragen, ga dan verder. Als je een “nee” krijgt op een van deze vragen, breng dan je innerlijke en uiterlijke zelf tot rust en vraag het opnieuw. Als je nog steeds een negatief antwoord krijgt, kun je proberen om te bepalen waarom of een sessie op een later tijdstip plannen.

Om de gekegelde sessie te openen, verklaar jouw reden voor de bijeenkomst. Roep vervolgens degenen op die je zou willen hebben in aanwezigheid. Eerste, nodig je Hoger Zelf uit. Je bent altijd in contact met je Hogere Zelf, maar als je de uitnodiging hardop uitspreekt helpt dit om een ​​sterkere verbinding te maken. Begin de anderen waarvan je voelt dat zij geschikt zijn uit te nodigen. Wij zullen je enkele voorbeelden geven: De Toezicht houdende Deva van jouw eigendom, Pan, specifieke Meesters of Heiligen waar je mee werkt, wenselijke leden van de Witte Broederschap, jouw MAP * team voor medische hulp, het Hogere Zelf van anderen die betrokken zijn bij het ​​onderwerp van de sessie, specialisten op elk gebied van zorg, zoals computers, auto reparatie, etc.

De dialoog zou als volgt kunnen gaan: “Ik wil een kegelende sessie openen om hulp te krijgen voor het probleem dat ik heb met mijn baas op het werk. Ik roep mijn Hogere Zelf op. (Wacht een ogenblik om te verbinden.) Ik roep mijn beschermengel op. (Wacht een ogenblik om te verbinden.) Ik roep Saint Germaine op. (Als hij iemand is waar je mee werkt en je wilt helpen energieën te transmuteren.) (Wacht op zijn komst.) Ik roep het Hoger Zelf van mijn baas op. (Vermeld de naam van je baas en wacht op zijn Hogere Zelf tot hij komt.) Ik roep de geschikte Witte Broederschap op (Wacht een ogenblik voor hen om te komen.) Ik dank u allen voor uw aanwezigheid hier. “

Je kunt ook je Hoger Zelf vragen om andere passende Wezens uit te nodigen. Soms is het goed om het Wezen dat je uitnodigt drie keer te noemen, door het drie keer herhalen van de uitnodiging. Bijvoorbeeld: “Ik roep Saint Germaine op. Ik roep Saint Germaine op. Ik roep in Saint Germaine op”.Dit helpt je aandacht te focussen zodat zij zich realiseren dat je vraagt om ​​hun aanwezigheid. Je bent nu klaar om jouw gekegelde sessie te beginnen. Vermeld het probleem en de kwesties die je wilt oplossen. Als je geen duidelijke communicatie hebt met de wezens aan de Andere Kant, kunt u een roede, slinger of kinesiologie gebruiken en vragen om antwoorden door gebruikmaking van het “ja / nee” formaat. Wees je bewust van je tekst, waarbij je niet meer dan een vraag tegelijk stelt.

Besteed aandacht aan je intuïtie en onderbuikgevoelens elke keer dat je een antwoord ontvangt. Stel geen vragen over antwoorden die niet goed voelen. Misschien vraagt de aanvankelijke vraag om meer duidelijkheid of het kan zijn dat je wordt geadviseerd om iets buiten je comfort zone te doen. Bijvoorbeeld, je vraagt​​, “Ik heb problemen met mijn baas. Ze behandelt me ​​respectloos en betaalt me nooit op tijd. Moet ik stoppen met mijn baan? Ik heb echt genoeg van haar! ” Binnen die dialoog, stelde je slechts een vraag: “Moet ik stoppen met mijn baan?” Dit is niet echt een vraag waar veel informatie in zit, en zal moeten worden gesteld met de verklaring: “Is het in mijn hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen, gracieus, voor mij om mijn baan op te zeggen? “

Een betere aanpak kan gaan als dit, “Ik heb problemen met mijn baas. Ik hou niet van de manier waarop ze behandelt me​​, het voelt respectloos. Vaak geeft ze me mijn salaris pas na de afgesproken tijd. Ik hou hier niet van. Ik wil graag advies over hoe te werken met haar op een manier die gunstig is voor ons beiden. Ik zou willen dat het mij gezegd werd als ik iets doe wat deze kloof tussen ons veroorzaakt. Ik wil graag mijn salaris op tijd ontvangen. Ik wil graag advies over de vraag of het in mijn hoogste goed zou zijn en haar hoogste goed als ik elders werk zou gaan zoeken.”

In het laatste voorbeeld, open je de deur voor de mogelijkheid dat jouw acties en houdingen een deel van het probleem kunnen zijn. Anders neem je een slachtoffer houding aan dat andere mensen de oorzaak zijn van het probleem. Je vraagt ook om advies voor jouw hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen. Dit is een belangrijk gegeven. We stellen ook voor dat je altijd vraagt om een oplossing die sierlijk is. Je hebt dan meer kans op adviezen die minder stressvol zijn; de snelste oplossing is niet altijd de makkelijkste weg.

Houd uw sessies to the point en zo kort mogelijk. Terwijl je in de kegelende sessie zit, beperk de dialoog tot de oorspronkelijke reden waarom je de conferentie bijeen geroepen hebt. Zodra al uw vragen zijn beantwoord, beëindig dan de kegelende sessie, en bedank allen die aanwezig waren. Als er andere problemen ontstaan ​​tijdens de kegelende sessie, maak een mentale of geschreven notitie en kom daarop terug nadat het eerste probleem is opgelost. Om andere problemen op te lossen, kan het in jou beste belang zijn om de eerste gekegelde sessie te beëindigen en een andere te beginnen met verschillende andere aanwezige leden.

Wanneer je klaar bent met jou kegelende sessie, laat alle aanwezigen los door hen individueel te bedanken en hen te verzoeken zich van jouw los te koppelen. Als dit niet gebeurt, zullen ze vaak blijven hangen in je energieveld en dat kan aanzienlijk je energie afvoeren. (Dit geldt niet voor je Hoger Zelf.)

Gebruik in de kegelende sessies, dezelfde beleefdheden die je zou gebruiken als dit een bijeenkomst was van personen in het fysieke gebied. Je zou een vergadering niet bijeenroepen, jouw probleem verklaren, hun om advies vragen en dan weglopen. Je zou de vergadering afsluiten door alle aanwezigen te bedanken en vervolgens te vertrekken.

Er zijn vele artikelen geschreven over kegelende sessies. We zullen niet verder ingaan op deze Boodschap, want dit is niet de plaats. Ons doel is om jullie kennis te laten maken met deze manier van communicatie met Spirit Helpers. Er zijn een groot aantal manieren waarop je kunt communiceren met mensen die je niet kunt zien. Probeer ze uit en gebruik wat het beste werkt voor jullie.

Geniet van de dag en morgen zien we jullie weer!

Eb 10

* M.A.P. Team (Medical Assistance Program)
http://www.cocreation.net/map_white_brotherhood.htm

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl