Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 190 / Donderdag 26 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 190

Donderdag 26 november 2015

OC 8  Wichelroede 101


Ik ben OC. (Witte Hond) Gisteren hebben we jullie voorgesteld aan de natuur Geesten en beloofde dat we vandaag enkele manieren zouden delen waarmee jullie kunnen beginnen om te communiceren met deze wezens. Weet dat ze zijn zeer intelligent zijn en gemakkelijk jullie energetische patronen kunnen lezen, dus ze weten wanneer jullie met waarheid en integriteit spreken en kennen het niveau van liefde wat jullie momenteel bezitten.


Velen staan ​​te popelen om met jullie te verbinden en zijn blij jullie van dienst te kunnen zijn om jullie te helpen de balans in jullie tuinen te onderhouden. Begrijp dat een tuin kunstmatig aangelegd is, het is niet hetzelfde als dat zij natuurlijk ontstaan zijn zoals bossen en dalen. Daarom kan er een leercurve zijn van de kant van de Natuurgeesten, evenals van jullie eigen. Als jullie samenwerken, zal jullie vriendschap en vertrouwen groeien. Je hebt het recht om niet te doen wat zij voorstellen, maar weet dat als je kiest voor schadelijk gedrag zoals het gebruik van herbiciden en pesticiden, zij jouw ruimte zullen verlaten.

Natuurgeesten kunnen je helpen in elke fase van jouw tuin en de aanleg ervan, zoals: waar kun je planten, wat kun je planten, wanneer moet je planten, wanneer je moet bemesten, welke meststoffen kun je gebruiken, manieren om de bodem aan te passen, hoe je een ballans houd tussen planten, insecten en dieren en wanneer je kunt oogsten. Als je hun om advies vraagt, moet je heel specifiek te zijn. Ze leven niet in jouw wereld en kunnen jou uitdrukkingen of gevoel voor humor verkeerd begrijpen. Wees nauwkeurig bij het stellen van je vragen. Leer om wichelroede instrumenten zoals kinesiologie, slingers en staven te gebruiken als communicatiemiddel. We zullen elke dag een van deze instrumenten aan jullie voorstellen. De wichelroede is in gebruik sinds de mens op aarde rondliep.

Wichelroede lopen, in zijn fundamentele betekenis, gebruikt de neuromusculaire gewaarwordingen van het lichaam. Er zijn verschillende technieken; je zou er goed aan doen om dit te onderzoeken en ermee te experimenteren tot je de techniek vindt die het meest comfortabel voelt voor jou . We zullen beginnen met de wichelroede staven. Deze staven zijn gemaakt van metaal of koper wat een goede bron is omdat het een goede geleider is. Deze staven worden in het algemeen gevormd als een “L”. Het korte deel van de “L” wordt losjes in de hand gehouden, een staaf in elke hand. Vaak omvat het deel in de hand een koperen mantel, waardoor de lange zijde van de staaf vrij kan bewegen. De staven zijn erg handig bij het plannen van je tuin of om te zoeken naar ondergrondse waterbronnen. Een voordeel van staven is dat ze kunnen leiden naar plekken waarom je vraagt​​. Je zou kunnen vragen, “Laat me een plek zien om uien te laten groeien waar ze de beste kans krijgen om te gedijen.” Volg de staven dan naar de locatie. Zij beginnen in een richting te wijzen, volg ze gewoon totdat de staven elkaar beginnen te kruisen, waardoor er een “X” ontstaat.

Je kunt de Natuurgeesten dan een reeks van vragen stellen. Je kunt je staven programmeren zodat je een “ja” antwoord krijgt als zij over elkaar kruisen. Een “nee” antwoord kan zijn als de staven van elkaar weg bewegen. Bij een sterke “nee” bewegen de staven dan snel uit elkaar zo ver als ze kunnen gaan. Wanneer de staven dan langzaam bewegen of weifelen, kan dit betekenen “misschien”, of misschien is het een manier om te communiceren dat het antwoord ofwel “ja” of “nee” zou kunnen zijn of misschien is het een indicator om een meer specifieke vraag te stellen.

Laten we zeggen dat je nu bij de plek bent om uien te planten die door de Geesten van de natuur gekozen is. Je had gepland om daar een kas te plaatsen . Met behulp van de staaf of een slinger, kun je beginnen een aantal vragen te stellen. Is er een betere locatie voor de kas? Is er een andere plaats waar de uien zullen gedijen? Hoeveel uien moet ik planten? Wanneer moet ik de uien planten? Moet ik ze eerst binnen planten of direct in de volle grond planten? Is er een bepaald ras van uien die het beste op deze plek zou groeien? Zijn er aanpassingen die ik zou moeten maken aan de bodem? Moet ik de bodem ploegen?

Houd in gedachten dat Natuurgeesten niet elke gedachte die door je hoofd gaat kunnen lezen. Je moet jouw intenties hardop vermelden of ze heel duidelijk in je geest houden. Bijvoorbeeld, wanneer je je voorbereiden op het uien planten, zou het goed voor je zijn hen te laten weten hoeveel uien je wilt oogsten. U kunt ze vertellen: “Ik zou graag genoeg uien hebben om mijn gezin van vier te voeden. Wij gebruiken over het algemeen ongeveer vijf uien per week. Ik zou ook graag 50 pond willen laten groeien die ik kan opslaan in de winter. Ik zou 30 pond willen delen met mijn vrienden”. Met deze informatie kunnen ze je beter advies geven over hoeveel uien planten je nodig hebt. Wees je ervan bewust dat ze je kunnen proberen te vertellen dat je de uien op verschillende plekken in je tuin moet planten, dus vergeet niet om te vragen of ze een of meer plantgebieden voorstellen. Denk in termen van vragen die je zou kunnen verwachten van een landschapsarchitect of tuin deskundige. Het is goed om een tekening van je tuin te maken, met name van die plekken die je bereid bent voor te bereiden voor het planten. Vraag met behulp van staven of een slinger de Natuurgeesten te helpen met het uitzetten van de planten die u wilt verbouwen. De planning kan het beste ter plekke gedaan worden.

Het kan nuttig zijn om een ​​lijst van bloemen, kruiden, groenten, bomen en struiken op papier of in boeken te hebben. Er zullen tijden zijn dat je specifieke planten nodig hebt om de balans van het gebied te helpen, maar je bent misschien niet bekend met de planten die beschikbaar zijn. Door het stellen van een vraag, zoals: “Wat is het beste om te planten in dit gebied?” Als een bepaalde plant niet onmiddellijk in je geest opkomt, dan kunt je de plant die zij suggereren vinden door te vragen: “Staat het in dit boek?” Dan kunt u via de index, een vraag stellen zoals: “Is de plant een struik, een boom of een bloem? Begint de naam van de plant met de letters AC? “Als je het antwoord vindt, realiseer je je misschien dat je allergisch voor de plant bent. Vertel de Natuurgeesten dit en vraag wat dan de volgende beste keuze zou zijn.

Verwoord je vragen altijd op een manier dat hij kan worden beantwoord met ofwel “ja” of “nee.” Met wat oefening zult je er achter komen wanneer het wichelroede gereedschap je een “misschien” antwoord geeft of een aanwijzing geeft om meer vragen te stellen of meer specifiek te zijn. Voordat je wichelroede gereedschap gebruikt is het het beste om te beginnen met een aantal vragen, zoals: “Mag ik het wichelroede instrument op dit moment gebruiken? Kan ik het wichelroede instrument op dit moment gebruiken? Moet ik het wichelroede instrument op dit moment gebruiken? “Als je een “nee” antwoord krijgt op een van deze vragen, is het verstandig om het antwoord te eren en op een andere tijd te wichelen.

Zorg er altijd voor dat je voldoende water drinkt vóór het wichelroede lopen. Gebruik het gereedschap nooit als je overstuur bent. Als je een “nee” antwoord op het gebruik van een tool krijgt, is het verstandig om een paar momenten te wachten en jezelf te centreren. Als je emotioneel geladen bent over iets dat er gebeurt in je leven, zou het de antwoorden die je ontvangt van het wichelroede instrument scheef kunnen trekken of beïnvloeden. Dit is vooral het geval wanneer de vragen die je wilt stellen betrekking hebben op het probleem dat jou emotioneel uit balans heeft gebracht.

Er zijn veel middelen beschikbaar die manieren demonstreren en om een pendel vast te houden. Om het kort te houden, geven wij je enkele eenvoudige tips. Pendels zijn er in vele vormen, maten en materialen. Oefen met een verscheidenheid van hen totdat je degene vindt die het beste voelt voor jou. Je kunt jou pendels programmeren om altijd de dezelfde beweging voor elke “ja”, “nee” of “misschien” te krijgen. Bijvoorbeeld, sommige slingers kunnen naar voren en naar achteren slingeren om een “ja” antwoord aan te geven, terwijl andere slingers kunnen omhoog zwaaien en omlaag zwaaien om een “ja” antwoord te geven. Om verwarring te voorkomen, kunt je elke slinger die je gebruikt vertellen om altijd op een bepaalde manier te slingeren, met jou bepalen welke kant je wilt dat de “ja” slingert.

Houd je pendel in je dominante hand. Met behulp van je wijsvinger en duim, pak de ketting (bij voorkeur geleidend metaal) ongeveer 6-9 cm van het gewicht. Spreid je andere drie vingers uit als antennes. Sommigen houden de slinger graag over de palm van de dominante hand. Merk op dat de wind een factor kan zijn als je buiten pendelt.

Er zijn manieren waarop je een verscheidenheid aan antwoorden kunt krijgen, zoals in procenten, specifieke nummers, etc. Bijvoorbeeld, je wil weten hoe groot de kans is dat een plant zal overleven in een specifieke locatie, als je hem voorziet van water en voedingsstoffen. Door het gebruik van je ondergeschikte hand, kunt u een onzichtbare lijn gebruiken die vermeld waar de nul en de honderd zich bevinden. Plaats dan je pendel over de onzichtbare lijn, stel je vraag en je ontvangt je antwoord in een percentage.

Misschien moet je het aantal van iets weten. Je kunt vragen: “Hoeveel meter van waar ik sta is de plek voor de tomaten gelegen?” Vraag dan: “Meer dan tien? Meer dan een hectare? Hoeveel zaden moet ik planten in elk gat, 1, 2, 3, 4?” Wanneer er grote aantallen bij zijn betrokken, kunt je vragen om reeksen, zoals tussen 400-500 of minder dan 2000.

Alle vragen moeten worden gesteld op een manier waarop ze feitelijk kunnen worden beantwoord. Pendels kunnen statistische antwoorden geven, maar het zijn geen waarzeg instrumenten die worden gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Gebruik ze altijd met respect en test hun resultaten door te letten op je buikgevoel en intuïtie. Indien een antwoord niet “goed voelt” stel dan meer gerelateerde vragen of kies ervoor het antwoord niet te accepteren.

Wichelroede lopen is een kunst en het heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Gebruik het niet om te wrikken in andermans zaken of om begeleiding te vragen voor toekomstige gebeurtenissen. Het is eigenlijk een “hier en nu” tool om te gebruiken openhartige antwoorden zoals “ja” en “nee” te krijgen. Bij juist gebruik, bespaart het je vele uren van tijd en arbeid. Hoewel we vooral hebben gesproken over tuinieren in dit bericht, kunnen wichelroede gereedschappen worden gebruikt in elk gebied van je leven. Ze zijn een prachtige manier om te communiceren met dierbaren die zijn overgegaan, evenals met je Hoger Zelf en Spirituele Gidsen.

Zoals elke tool kan er het gevaar van over-afhankelijkheid zijn. Het doel is om je energie niveau op te bouwen door middel van ervaringen van liefde, om een ​​meer concrete relatie met alle wezens te hebben. Als mensen afhankelijk worden van het gebruik van een hulpmiddel, zijn ze vatbaar voor het negeren van andere tools die beschikbaar zijn voor hen, zoals intuïtie, buikgevoel, emoties en innerlijke wijsheid. Ontwikkel je binnenste oor en het vermogen om liefde en inspiratie te ontvangen van je Hogere Zelf, Spirituele Gidsen en Natuur Geesten. Op een dag zul je deze tools niet meer nodig hebben om te communiceren, dat is het uiteindelijke doel. Tot dan, slinger voort en beoefen je wichelroede vaardigheden. De Natuurgeesten staan ​​te wachten!

Selamet! Oc 8

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl