Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 189 / Woensdag 25 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 189

Woensdag 25 november 2015

Muluc 7  Natuurgeesten

Ik ben Muluc 7. (Rode Maan) Bedankt dat jullie bij ons zijn. We zouden jullie weer willen aanmoedigen om de natuur in te gaan vandaag. Sluit je aan bij de energieën om je heen door naast een boom te gaan zitten of richt je volledige aandacht op een plant. Maak een hart verbinding met de plant of de boom. Als je gedachten hoort opkomen in je hoofd die niet van je eigen lijken te zijn, weet dan dat je met de plant hebt gecommuniceerd.

Hoewel het bewustzijn van een plant verschilt van die van een mens, reageren ze op de energie van liefde. Heb je ooit een plant gezien die verwelkt was en vervolgens weer snel rechtop stond na het ontvangen van water? Ze reageren ook op muzikale tonen, menselijke emoties en schadelijke energieën in hun gebied. Zelfs de rotsen waar je op loopt hebben een bewustzijn op dit niveau.

Vergeet niet dat ieder van jullie en alles om je heen uit dezelfde atomen en moleculen kwamen. Ieder atoom is levend met energie en bevat in zich de mogelijkheid om een ​​deel te worden van een stoffelijk voorwerp op aarde . Binnen elk atoom is het holografische veld van de originele bron, dus alles op Aarde heeft een bewustzijn in haar energieveld.


Emoties zijn verschillend van bewustzijn. Hoewel een plant of levenloos voorwerp kan worden beïnvloed door verschillende energieën zoals liefde, angst of haat, ze reageren niet emotioneel. Planten kunnen verdorren, bloeien, sterven of vertonen tekenen van stress, maar ze worden niet boos, zoeken niet naar wraak, oordelen niet of voelen zich gekwetst. Hun programmering laat hen toe om liefde te uiten door middel van hun schoonheid en de unieke bijdrage aan de planeet door het verschaffen van zuurstof en door een onderdeel van de voedselkringloop te zijn.

Alle planten hebben Natuurgeesten die toezicht op hen houden. Er zijn talloze van die wezens die onder jullie leven. Hun rol is om planten te helpen bij het verkrijgen van hun behoeften. Wanneer je de natuur ingaat die nog onbezoedeld is door mensenhanden, let dan op de symbiotische relatie tussen planten en dieren. Er is altijd een perfecte balans.

Deze gebieden bieden genoeg voedsel voor de wilde dieren. Het aantal wilde dieren in het gebied wordt natuurlijk in evenwicht gehouden. Bomen en schaduw struiken, voorzien in behuizing en onderdak voor dieren en kleinere planten. Insecten helpen bij het schoonmaakproces, breken bladeren af tot perfecte voedsel voor dieren en planten. Vogels hebben plaatsen om op stok te gaan. Bijen helpen bij de bestuiving.

Geesten van de natuur assisteren planten als dat nodig is. Er zijn vele soorten van geesten, die hebben namen gekregen, zoals: sylphs, gnomen, feeën, elfen of kleine mensen (kabouters). Er wordt al voor eeuwen over hen gesproken in mythen en legenden. Als je een tuin hebt die groot genoeg is, reserveer dan een speciale ruimte voor hen waar geen mens komt en nodigen hen uit om deze ruimte te bewonen. Als ze jou aanbod accepteren, zul je merken dat deze gebieden floreren wanneer ze ongestoord gelaten worden door de mens.

Veel Geesten wantrouwen mensen omdat ze de achteloze manieren gezien hebben waarop mensen dieren en planten behandelen. Mensen die een gebrek aan dankbaarheid hebben zijn vooral weerzinwekkend voor hen. Sommige Natuur Geesten zijn blij als ze vrij kunnen communiceren met bewuste en zorgzame mensen. Op dit moment in jullie geschiedenis, staan natuur Geesten open voor het werken met mensen, want ze hebben grote moeite met het handhaven van het evenwicht in de natuur als gevolg van het disrespect van de mens.

Je kunt deze Geesten oproepen en hen laten weten dat je wilt samenwerken met hen. Misschien dat zij in eerste instantie geen atwoord geven , maar je kunt er zeker van zijn dat ze kijken om te zien hoe je omgaat met planten en dieren. Niet alle van jullie zullen ze zien, omdat hun vibraties vrij hoog zijn. Echter, als je je angsten loslaat en ze vervangt door liefdevolle gedrag, kunt u misschien een glimp van hen op vangen of volledige gesprekken met hen hebben.

Elke plantensoort heeft zijn eigen verzorgers. Bijvoorbeeld, er zijn deva’s van zoete erwten, sinaasappels en cederbomen. Deze devas weten wat hun plantensoorten nodig hebben. Als je een tuin hebt, is er een deva die het hele project overziet en kan van onschatbare waarde zijn wanneer je je tuin aan het inrichten bent. Pan is de opzichter van de natuur, en manifesteert zich vaak als deels mens, deels geit. Hij is een echte entiteit en is beschikbaar om te helpen met jullie tuin-en landschaps beslissingen. Wanneer je leert om te communiceren met de deva van je planten, kunnen de resultaten verbluffend zijn. Vraag om hun advies en weet hoe je naar hun antwoorden moet luisteren.

Soms kan je antwoorden ontvangen die geen zin hebben , maar door de tijd heen, kunt u ontdekken waarom je die suggestie kreeg.

Wanneer jullie naar hen luisteren, zullen ze jullie meer vertrouwen en vaker met jullie samenwerken. Velen zijn terughoudend, en voelen een algemeen wantrouwen ten opzichte van mensen. Ze kunnen jullie energievelden lezen en weten wanneer jullie een persoon van integriteit zijn. Zij zullen erop aandringen dat jullie geen herbiciden of pesticiden gebruiken in de tuin. Als jullie ervoor kiezen om anders te doen, zullen ze vertrekken. Zij lijden sterk van giftige chemische stoffen en hun harten breken als zij planten, insecten en dieren zien lijden.

Jullie streven bij het tuinieren zal exponentieel toenemen als jullie proberen om de natuur weer in balans te brengen. Morgen zullen we een aantal tools voorstellen die jullie kunnen gebruiken om te beginnen met het communiceren met deze zeer intelligente wezens.

Selamet! Muluc 7

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl