Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 186 / Zondag 22 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 186

Zondag 22 november 2015

CIMI 4   E.T. Phone Home

Ik ben Cimi 4. (Witte Wereldoverbrugger) 
Welkom op deze grootse en glorieuze dag! Hoewel soms je ervaring op Aarde niet aanvoelt als groots of glorieus, wanneer je kunt zien wat er gebeurt vanuit ons gezichtspunt, zul je beseffen dat inderdaad alles prachtig is. Vandaag willen we informatie over jullie sterren broers delen. Sommigen van jullie die dit lezen geloven misschien niet dat buitenaardsen en UFO’s bestaan​​, maar er zijn hoeveelheden geverifieerde documentatie over hun bestaan​​. Wij geloven dat het een beetje naïef is om te denken dat in de uitgestrektheid van het universum slechts een klein gedeelte genaamd, Aarde, intelligente levensvormen zou huisvesten. We weten dat sommigen van jullie die niet geloven in het bestaan ​​van Sterren Wezens zich af zullen keren van deze Boodschappen. Toch raden we aan om ze te blijven lezen het hele jaar door, want er zijn vele waarheden en hulpmiddelen die van waarde zijn voor jullie.

Er wordt veel gesproken met betrekking tot ET’s en de rollen die ze spelen. Er is een groeiend aantal mensen die de overtuiging hebben gecreëerd dat buitenaardsen naar de Aarde zullen komen om de mens te redden van de onvermijdelijke ondergang. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat in essentie dit niet waar is. Je enige redder ben jij. Jij bent volledig verantwoordelijk voor wat je kiest op elk moment. Wanneer jullie je hoop leggen op een redder, geven jullie je persoonlijke kracht weg. Dit is nooit verstandig om te doen. Er zijn velen die alle weddenschappen op redders hebben geplaatst, en onverantwoordelijk zijn terwijl ze wachten om te worden opgestraald naar de veiligheid. Nu vind je jezelf berooid, sommige hebben de hoop opgegeven, terwijl anderen nog steeds vurig kijken naar de hemel.


Jullie zijn verantwoordelijk voor alles wat jullie ervaren, terwijl jullie op aarde zijn, waaronder het overgeven van je persoonlijke macht aan een hoopvolle droom. Leef ten volle, geniet van elk moment gevuld met liefde en dankbaarheid, ontvang en deel de zegeningen die naar jullie komen. Deze zegeningen zijn het resultaat van jullie gebeden, maar velen zullen ze niet als zodanig herkennen.

Herhaaldelijk horen we de gebeden van hen die vragen om overvloed. Maar ze blokkeren deze overvloed, omdat ze niet zichzelf waardig achten. Anderen hebben de stellige overtuiging verbonden aan geld dat het de wortel van alle kwaad is. Anderen vinden dat het vroom is hun rijkdom weg te geven. Vaak accepteren Lichtwerkers die vele talenten hebben geen betaling voor hun diensten, want het is een geschenk van Spirit. Toch zul je een hoop geld moeten betalen voor gezondheidsdiensten die door professionals gegeven worden en die vaak leiden tot meer problemen dan oplossingen. Als je kunt zien dat alles wat je krijgt een gave van Spirit is, of het nu woorden of advies is van een ander, de perfecte nagel die je nodig had of een intuïtie is, zul je merken dat alle dingen waardevol zijn. Waarom heb je het gevoel dat je geen geld kunt ontvangen voor je diensten? Kijk diep binnenin je om de reden te vinden die je ervan weerhouden van het aanvaarden van geld voor je diensten.

Terugkomend op het onderwerp van ET’s, eerst willen we vermelden dat bijna elk wezen op aarde elders heeft geleefd vóór deze incarnatie, dus in wezen is ieder van jullie een buitenaardse. Als gevolg van de sci-fi horror films, boeken, negatieve ontmoetingen en dergelijke, wekt de term ET gevoelens van onbehagen op bij de meeste mensen. Je bent Een met het hele universum, allen zijn afkomstig uit dezelfde Bron. Om voorbij de negatieve bijklank geassocieerd met de term “ET” te komen, zullen we verwijzen naar hen als jullie sterrenbroeders, hoewel sommige vrouwelijk en de meeste zijn androgeen (tweeslachtig) zijn.

De Aarde is geschapen door een grote groep van bewuste wezens, met inbegrip van de groep die de Aarde zelf is. Voordat de Aarde werd gevormd, was er leven op andere planeten die ​​al miljarden jaren hadden bestaan. Toen een groep besloten dat ze een nieuw experiment wilde proberen, begonnen zij bijeenkomsten te beleggen om dit rijk te creëren. Het merendeel van de parameters voor deze galaxy waren reeds van kracht in andere sterrenstelsels, maar de combinatie van de parameters op Aarde is uniek. Een van de regels was dat bij het betreden, men tijdelijk het geheugen van zijn spirituele wortels zou verliezen. Dit was nodig om de ervaring van liefdeloosheid te kunnen hebben. Er werd besloten dat de bewoners, tot een bepaalde periode, zo ver konden gaan in liefdeloosheid als zij verkozen, die periode eindigt nu. 


Er werd ook vastgesteld dat er weinig tot geen interventie zou zijn uit andere dimensies, tenzij er gevaar zou zijn voor de structuur van de melkweg, zoals kernwapens. Er zijn veel negatieve experimenten geweest die door jullie sterrenbroers zijn uitgevoerd. Deze experimenten werden toegestaan​​; de betrokken mensen zijn voordat zij incarneerde op Aarde gecontracteerd er een deel van te zijn. In veel gevallen werden deze geheugens gewist om niet te interfereren met het dagelijks leven van de mens. Vaak herinnert de persoon in menselijke vorm zich de ervaringen niet, maar de herinneringen zijn opgeslagen in hun onderbewuste en fysieke lichaam. Net als bij alle experimenten, komt het leren van het doen en observeren. Dus, de bedoeling was niet kwaadaardig en er waren gegronde redenen voor elk experiment dat plaatsvond.

Er zijn enkele sterrenbroeders geweest die dingen kwaadwillig hebben gedaan, met de bedoeling om scheuringen te veroorzaken of om macht over anderen te krijgen. Jullie sterrenbroeders die naar deze aarde kwam hadden ook een vrije wil /keuze en mochten veel van wat ze wilden, zolang ze de regels van deze galaxy volgden.

Aangezien de aarde haar trillingen verhoogt, is er een incompatibiliteit met degenen die onvriendelijke bedoelingen hebben. Of deze wezens nu op Aarde geïncarneerd zijn of leven op ruimteschepen, hun vermogen om zich te wreken neemt snel af.

Intenties gebaseerd op handelingen van onvriendelijkheid hebben een lage trillingsfrequentie. De frequentie van de aarde stijgt, waardoor er een kloof ontstaat tussen de twee frequenties. Aangezien het aantal mensen, met de mogelijkheid om hun trillingsfrequentie te verhogen, toeneemt, wordt het moeilijker voor diegene met lagere frequenties om ermee te resoneren. Wat er gebeurt is dat de lagere frequenties vervormen wanneer de hogere frequenties sterker worden. Als gevolg hiervan, zul je zien dat velen die liever de lagere frequenties ervaren hun macht, hun gezondheid en vaak hun leven beginnen te verliezen.

Er zal een omslagpunt komen waarin het licht weer sterker wordt dan het donker. Dit was hoe de aarde was in zijn oorspronkelijke staat. De lei zal worden schoongeveegd als mensen weer in de Hof van Eden wonen en hun keuzes blijven maken op basis van hogere frequenties. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Jullie wereld draait in cycli, elke ronde met soortgelijke, maar toch verschillende parameters.

De cyclus die jullie binnengaan biedt jullie de volledige herinnering van jullie Spirit Zelf, terwijl jullie belichaamd in menselijke vorm blijven. Er zijn andere sterrenstelsels waar dit ook gebeurt. Er zijn ook wezens die zeer geëvolueerd leven binnenin de korst van de aarde. Veel mensen hebben met deze Wezens gecommuniceerd en een ieder kijkt uit naar de dag dat ze in harmonie onder elkaar kunnen lopen. Er zijn een aantal bewuste Wezens die ervoor zullen kiezen om dit rijk te verlaten en terug te gaan naar andere planeten. Dit zijn degenen die toegang zullen krijgen tot de ruimteschepen, en nooit meer op aarde gezien zullen worden. Degenen die deze schepen besturen zijn niet jullie redders, zij zijn jullie broeders, die hier zijn als een antwoord op jullie gebeden.

Wees niet bang als jullie je sterrenbroeders tegenkomen. Maar wees gewaarschuwd dat sommige wolven in schaapkleren zijn. Er zijn veel mensen die hier op lijken, die zich voordoen als je vrienden, maar met onderliggende motieven om je te bedriegen. Geen van hen heeft de macht om je ziel te stelen, maar ze kunnen je overtuigen om hun leiderschap te volgen. Als je aan je overtuigingen hebt gewerkt die je geblokkeerd hielden van een directe communicatie met je Hoger Zelf, zul je nooit bedrogen worden. Je krijgt direct toegang tot de Akasha Kronieken en kennis van al wat is. 


Diegenen van lagere frequenties jagen op degenen die lichtgelovig zijn en leven met slachtoffer tendensen. Veel van de ervaringen die degenen met onvriendelijke motieven hebben opgezet zijn nu aan het afbrokkelen. Een ding waar ze niet op gerekend hebben is de beschikbaarheid van het internet om hun daden bloot te stellen aan de massa op een zo’n consistente en tijdige manier. Niet langer kunnen ze al degene die hen willen blootstellen chanteren en doden, want het aantal van klokkenluiders is te groot en de informatie is ook direct beschikbaar.

De Eindtijd is gewoon het einde van een cyclus en het begin van een ander. Er zal geen noodzaak zijn om een redder te zoeken. Als jullie je zouden realiseren dat deze nieuwe wereld jullie eigen creatie is, hoe zouden jullie dan handelen? Wat zouden jullie kiezen om zich in deze utopische samenleving te manifesteren? Visualiseer de wereld waarin je wilt wonen, doe dat op elk moment, alsof het al zo is. Je zult er versteld van staan ​​hoe snel je gedachten je dromen zal manifesteren. Om dit te doen, dien je de angsten en overtuigingen die je toestaan om te verblijven in een toestand van machteloosheid loslaten. Zie je angsten onder ogen, daag je overtuigingen uit en leef het leven van je dromen.

Als je niet van systemen houd die jullie als volk hebben opgezet, onderneem dan stappen om ze te transformeren. Als je niet van de dingen houdt die mensen zeggen of doen, laat je gehechtheid aan hen dan los. Alles wat je zegt of doet is in/onder jou controle. Neem verantwoordelijkheid voor je daden en kies gedachten die het pad effenen voor wat je wenst. Weet dat hebzucht en controle over anderen niet langer verenigbaar met de frequenties van de aarde zullen zijn. Als dit dingen zijn die je wenst, weet dan dat je zult worden gescheiden van degenen die in de lagere frequenties willen blijven, wanneer de tijd rijp is voor de ascensie. We willen ook graag zeggen dat wanneer we het woord ascensie dat wij verwijzen naar verhoogde trillingsfrequenties. Op geen enkele manier oordelen wij degene die de lagere frequenties prefereren, want iedereen kiest gewoon wat ze willen ervaren alvorens terug te keren naar de Bron.

Wees niet bezorgd over het redden van zielen, geen ziel is in gevaar of dreigt verloren te gaan. Echter, deel je kennis met degenen die geïnteresseerd zijn in wat je zegt en misschien zullen ze hun frequentie verhogen en in staat zijn om mee te doen wanneer de breuk zich voordoet. Veel Lichtwerkers zullen ervoor kiezen om fysiek bij diegene van de lagere frequenties te blijven, om degenen te Leiden die ervoor kiezen om te leren hoe ze hun vermogen kunnen verhogen, om lief te hebben en te ascenderen, terwijl ze in fysieke vorm zijn. Velen van jullie die resoneren op hogere frequenties zullen in staat zijn om te verhuizen naar de Andere Zijde en het contact behouden met die van de lagere frequenties die fysiek op de aarde blijven.

Omarm je sterrenbroers. Heb allen Lief, ongeacht welk Pad ze lopen, want door het liefhebben van je vijand verhoog je jou trillingsniveau en vergroot je jou kans om in het paradijs te wonen. Voel dankbaarheid voor elke ervaring en ben bereid om de cadeaus te ontvangen en te delen die geschonken worden aan jou, ongeacht hoe klein of hoe groot ze lijken te zijn.

Selamet! Cimi 4

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl