Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 184 / Vrijdag 20 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 184

Vrijdag 20 november 2015

KAN 2  Het Observeren van Insecten

Ik ben Kan 2. (Geel Zaad) Hartelijk dank voor het samenwerken met ons deze dag. We zijn verheugd om een deel te zijn van de samenvoeging van het Zelf en de Geest, dat zich momenteel uitwasemt over de Aarde vandaag. Het is ons een grote eer om jullie te helpen in deze tijd van overgang.

Vandaag willen we jullie aanmoedigen om naar buiten te gaan en frisse lucht in te ademen. Als jullie in een gebied wonen waar de lucht wordt vervuild , maak dan plannen om de stad uit te gaan en naar een gebied te gaan waar bomen en andere planten zijn die zuurstof voor jullie creëren.


Terwijl jullie in de natuur zijn, heb ontzag en ben getuige zijn van de schoonheid van wat jullie omringt. Staar naar de grond voor een paar momenten en jullie zullen merken dat je omringd wordt door kleine insecten die jullie eerder niet hadden opgemerkt.

Als jullie naar deze kleine wezens kijken, merk dan hun gewoonte op om door te werken , zonder aandacht aan jullie te schenken. Als je ze provoceert, zullen ze zichzelf ofwel verdedigen of wegvluchten. Zij zijn geweldige metaforen voor jullie.

In eerste instantie hebben jullie niet gemerkt dat ze er waren, totdat jullie je aandacht vestigde op de grond. Zodra je bewustzijn werd ingeschakeld naar dit kleine gebied, begonnen jullie nieuwe dingen op te merken. Dit geldt voor elk moment van je leven. Je zult de dingen waar je je aandacht op vestigt opmerken.

Wanneer je je focust op negatieve dingen of alle slechte dingen die mogelijk kunnen gebeuren, zullen je ervaringen en gesprekken dit reflecteren. Degenen die zich richten op gelukkige gedachten en resultaten hebben minder kans om belast te worden wanneer verdrietige of slechte dingen zich voordoen. Aangezien zij het leven in het algemeen beschouwen als goed en gelukkig, zullen zij slechte situaties nemen en het goede in hen vinden, want zij weten dat het goede in alle dingen zit.

Een tweede les die we kunnen leren van de insecten is ten aanzien van hun werkzaamheden. Maakt niet uit of een enorme Wezen zoals een mens zich in de buurt bevind, ze gaan gewoon door met hun dagelijkse routines. Ze niet stoppen om jou bezig te houden met praatjes. Ze stellen geen eisen of plaatsen oordelen over jou, ze gaan simpelweg door te zijn. Hoe vaak sta je jezelf toe je te laten afleiden als anderen in de buurt zijn? Zou je in staat zijn om je te blijven focussen op wat je wenst te doen? Voel je de behoefte om anderen die in de buurt zijn te vermaken of bezig te houden ?

Een andere les die we kunnen leren van insecten is hoe we reageren als anderen ons provoceren . Zou je jezelf verdedigen of vluchten? Voel je de behoefte om je acties en keuzes te verdedigen? Misschien wilt je de tijd nemen om te ontdekken waarom je deze keuze maakt. Elke keuze die je maakt is jouw zaak; er zullen altijd mensen zijn die het met je eens zijn en sommigen die het niet met jou eens zijn. Als je de moed hebt achter jouw beslissing te staan ​​zonder de noodzaak om jezelf te verdedigen is dat een teken van volwassenheid.

Loop je weg wanneer je geconfronteerd wordt met anderen? Er zijn momenten waarop de vluchten of weglopen in jou eigen belang is. Maar wat vaak gebeurt is dat mensen die worden uitgelokt angstig worden en niet in staat zijn in hun waarheid te staan​​. Ze hebben geen vertouwen en komen niet op voor zichzelf en kiezen in plaats daarvan om zich terug te trekken. Als je merkt dat dit een gewoonte van jou is, kun je ervoor kiezen om naar binnen te gaan en kijken naar waarom je toelaat dat anderen je intimideren.

Neem de tijd om jezelf te leren kennen en heb de moed om de persoon te worden die je wilt zijn. Leer om ‘nee’ te zeggen op verzoeken die niet in jouw hoogste goed zijn. Wanneer anderen je provoceren, leer dan wanneer het het beste is om jezelf te verwijderen uit hun aanwezigheid of om je waarheid tot hen te spreken. Er zijn vele lessen die geleerd kunnen worden wanneer men de tijd neemt om in de natuur te gaan zitten en te observeren. Zet tijd wat vaker opzij om te ontspannen in de natuur en te communiceren met deze zeer intelligente wezens.

Heb een dag vol verwondering.

We kijken uit naar onze volgende ontmoeting.

Selamet! Kan 2

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl