Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 183 / Donderdag 19 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 183

Donderdag 19 november 2015

AKBAL 1  Dimensionale Portalen
Ik ben Akbal 1. (Blauwe Nacht)  We zijn erg enthousiast om een deel te zijn van jullie bewustzijn en kijken uit naar de dag dat we zijn weer opnieuw bij elkaar zijn. Vandaag willen we praten over transport. We spraken hiervoor in het kort over dit onderwerp , maar willen dit graag verder uitbreiden. Op dag 180, spraken we van fysische methoden van het transport, terwijl we op dag 182 hebben gesproken over hoe de mens op twee plaatsen tegelijk kunnen zijn, deels in het fysieke gebied en gedeeltelijk in de geestelijke wereld. 

Waarover we willen praten vandaag is de mogelijkheid om door portalen te gaan en buiten tijd en ruimtelijke beperkingen. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om dit te doen op een bewust niveau, hoewel de meeste van jullie op dit moment uitsluitend tijdens de droomtijd Dimensionaal reizen.


Teneinde te kunnen bewegen door de tijd portalen, moet jullie beginnen te begrijpen dat alles wat jullie waarnemen met je ogen in wezen niet echt is. Hoewel een tafel en stoel echt lijken, in zijn meest kale essentie is het gewoon een wolk van energie. Wetenschappers zijn nu aan het bewijzen dat dit waar is; inheemse oudsten weten al sedert de oudheid dat dit waar is. Daarom is de noodzaak om vast te houden aan dingen als gevolg van angst voor gebrek overbodig. Er is geen gebrek; alles wat nodig is kan worden gemanifesteerd vanuit gedachtevormen. Dit geldt ook voor je fysieke lichaam.

Tijd en ruimte zijn ook verzinsels van je verbeelding, zijnde een integraal onderdeel van de realiteit van deze planeet, waardoor dit spel gespeeld kan worden. Het is vergelijkbaar met de achtergronden op het podium. Er kunnen geschilderde muren zijn die een berg simuleren, maar het is geen echte berg. Dit inzicht is van cruciaal belang om de mogelijkheid te hebben om naar eigen inzicht te bewegen door de verschillende Dimensies.


Er zijn portalen of doorgangen die leiden naar verschillende Dimensies die kunnen worden betreden door degenen die hun bestaan ​​kennen. Velen op Aarde hebben geweten van deze portalen die al voor eeuwen gebruikt werden door interdimensionale wezens. 

Overheidsfunctionarissen hebben dan deze portalen overgenomen op vele gebieden, en hen vergrendeld voor iedereen die probeerde er doorheen te gaan. Degenen die naar deze plaatsen zijn geweest hebben bij tal van gelegenheden ET’s gezien en velen hebben contact met hen gehad. Het mysterie van de koe verminkingen en graancirkels zijn gerelateerd aan deze portalen. Sommige portalen worden uitsluitend gebruikt als een middel om zielen (geesten) gevangen in dit rijk toe te staan om over te steken en verder te gaan op het pad van hun ziel. Sommige portalen zijn ontworpen om Interdimensional Wezens toe te staan de Aarde voor specifieke werkopdrachten te betreden. Deze deuren worden gesloten wanneer het werk is voltooid. Geen andere soort wezens mogen deze ingangen gebruiken.

De meeste portalen zijn ontworpen om fysieke wezens van verschillende planeten en sterrenstelsels in staat te stellen te  tunnelen met de snelheid van gedachten naar de gekozen bestemming. Vervoer als mensen het kennen is verouderd. Met het gebruik van menselijke technologie zouden er eeuwen nodig zijn om van de ene locatie naar de andere te komen. Echter, met de technologie van de tunnels, kan men ontelbare mijlen in een mum van tijd gaan. Het kan moeilijk zijn om deze waarheden te begrijpen wanneer je opgesloten zit in overtuigingen verstrikt met de concepten van tijd en ruimte. Echter, als jullie je geest verruimen en beseffen dat tijd en ruimte _ illusies zijn of een deel van de decors van deze ervaring die jullie leven noemen, kunnen jullie een veel breder beeld zien.

Het meeste fysieke transport wat momenteel door de mens wordt gebruikt is schadelijk voor het milieu. Degenen die in het bestaan ​​van UFO’s geloven weten, dat er veel betere vormen van vervoer beschikbaar zijn. Hebzucht en het verlangen om de massa te controleren heeft jullie regeringen opgesloten gehouden in geheime allianties, die UFO technologieën onderdrukken. Maar ze bestaan ​​en zijn heel diepgaand, waarbij geen van de hulpbronnen van de aarde gebruikt wordt en er geen noodzaak is elke 200 mijl te tanken. Kun je je voorstellen met het gebruik van menselijke middelen van vervoer naar de Pleiaden te reizen? Niet alleen zou het jaren duren om er te komen, de kosten van brandstof zouden een hoge tol leggen op het ecologische evenwicht van de aarde.

Ieder van jullie heeft binnen je auraveld dat wat vaak wordt genoemd de mer-ka-bah. Dit energieveld heeft de mogelijkheid om je vibratie te verhogen, wat het vervoer naar diverse Dimensies beschikbaar maakt in een twinkeling van een oog. De vibratie van liefde maakt deze reis mogelijk. Binnenkort zullen jullie je allemaal bewust zijn van deze bubbel van energie die voor jullie beschikbaar is.

Er zullen nog steeds veel mensen zijn die auto’s en vliegtuigen willen gebruiken om van de ene locatie naar de andere te komen, maar het zal gewoon voor het plezier van de ervaring zijn. Nu al stellen meerdere van jullie vast dat jullie mentaal in staat zijn om naar verschillende plaatsen te reizen eenvoudig door wilskracht of tijdens meditatie. Deze methode van vervoer vereist geen van de hulpbronnen van de aarde en kost in wezen geen tijd. Jullie kunnen beginnen om deze mogelijkheid te ervaren als jullie dieper in jullie meditaties gaan. Jullie kunnen op elk moment naar de Akasha Kronieken reizen en antwoorden vinden op jullie vragen. Velen van jullie hebben naar het binnenste van de Aarde gereisd en een ontmoeting gehad met mensen die er wonen. Velen van jullie zijn in de ruimteschepen geweest en werken samen met ET broeders tijdens jullie droomtijd.

Elk portaal is ontworpen voor een specifiek doel, waarvan er vele minder dan vriendelijk waren. Vaak werden ze gebruikt om te ontsnappen om onaangename ontmoetingen te ontwijken, zoals wanneer zij ontvangen werden met vijandigheid. Het is niet nodig om deze portalen te gebruiken anders dan om andere niveaus van het fysieke te ervaren. Deze portalen worden niet gebruikt om te ascenderen of om dichter bij de originele Bron te komen.

Velen van jullie zullen de menselijke vorm zien veranderen naar hun ET vormen als de sluier tussen Dimensies dunner blijven worden. Wees niet bang, want zij zijn uw broeders. Net als mensen, zijn sommige minder dan vriendelijk, maar degene met kwade bedoelingen zijn niet langer toegestaan om door deze portalen te gaan. Dat deel van het Grote Experiment is nu afgelopen. We brengen dit onderwerp naar voren om u te laten weten wat er om jullie heen gebeurt. Er zijn veel wilde verhalen die grenzen aan science fiction. In feite zijn veel van jullie Sciencefiction schrijvers en filmmakers door deze portalen gegaan en veel van de dingen gezien die worden afgebeeld op het scherm. Dat is geen toeval. Deze boeken, films en games zijn gecreëerd om te helpen jullie overgang te verlichten wanneer de afgesproken tijd arriveert en jullie deze Wezens beginnen te ontmoeten. Jullie worden voorbereid om opnieuw verenigd te worden met jullie sterren broeders en zusters.

Er zijn veel factoren in het spel als jullie richting massa ascentie gaan. Veel van uw sterren familieleden een gevestigd belang in de aarde. Veel van deze Wezens komen terug uit de toekomst om de loop der gebeurtenissen te veranderen ten einde de noodzakelijke wijzigingen te maken voor de Aarde en haar bewoners . Genetische codes werden lang geleden aangepast, wat geleid heeft tot een ras van Wezens die niet langer de capaciteit heeft om emoties te ervaren. Naarmate de tijd vorderde, realiseerden zij zich de noodzaak en het doel van emoties en zijn nu terug om de schade te compenseren die momenteel wordt uitgevoerd door genetici . Uw geschiedenis wordt letterlijk herschreven.

Zelfs als dit alles als een sprookje klinkt, is het waar. Wij hebben deze informatie in deze berichten opgenomen, omdat velen van jullie nu deze portalen ontdekken en wij willen jullie meer inzicht geven voordat jullie er een binnengaan. Weet dat door het doorlopen van een portaal, je kunt eindigen in een andere tijd, zoals is weergegeven in Jurassic Park. Je kunt terechtkomen in een vijandige omgeving, zoals weergegeven in veel van de Star Trek afleveringen.

Om jezelf te beschermen, is het noodzakelijk om in verbondenheid te zijn met je Hoger Zelf en een beroep te doen op jouw Gidsen om je te beschermen. Als je geen hechte verbinding met je Hoger Zelf hebt, raden wij je aan niet door een portaal te gaan. Het is mogelijk te verdwalen en niet terug te kunnen keren. Als het gaat om het grote schema van alle dingen, is niemand ooit verloren, maar wanneer je leeft in jullie omgeving, voelt het heel echt en beangstigend.

Mensen hebben psychedelische drugs gebruikt om deze portalen of wormgaten te ervaren. Velen hebben prachtige ervaringen gehad die tot verslavingen hebben geleid, omdat ze de voorkeur gaven aan het ontsnappen via deze portalen in plaats van geconfronteerd te worden met de chaos in hun leven. Velen zijn gek geworden of zijn gestorven van angst tijdens deze periodes. Sjamanen hebben van oudsher deze methode gebruikt als middel om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen of om geestelijk inzicht te verkrijgen.

Reis op je eigen tempo. Buitenlichamelijke ervaringen kunnen prachtig zijn onder begeleiding van je Gidsen en gedaan worden voor de expansie van de ziel. Zodra je een ervaring als deze hebt, zal je leven een nieuwe betekenis hebben en je vermogen om de Eenheid van Alles te begrijpen zal aanzienlijk worden uitgebreid. Werk er hard aan om te communiceren met je Hoger Zelf, dat is jullie beste gids naar andere dimensies en voor de daden die het meest toepasselijk zijn voor jullie tijdens jullie verblijf op aarde. Veel zegen aan u.

AKBAL 1

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl