Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 178 / Zaterdag 14 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 178

Zaterdag 14 november 2015

Etznab 9 Beelden Spiegelen
Gegroet, Ik ben Etznab 9. (Witte Spiegel) Welkom in deze tijd van het delen. Vandaag willen we praten over het onderwerp spiegels.
Elke persoon die jullie ontmoeten, elke ervaring die jullie hebben, elke gedachte die jullie denken, elk dier of plant die jullie tegenkomen heeft de mogelijkheid om een bericht naar jullie te spiegelen.
Hebben jullie ooit gemerkt hoe sommige mensen gedijen in slechte situaties, terwijl anderen in soortgelijke situaties vastlopen? Waarom is dat? Het is vanwege de innerlijke kracht en wijsheid van de persoon. Sommigen kunnen voor een tijdje vastlopen en in een diepe depressie terechtkomen of in woede uitbarsten. Op een gegeven moment, beseffen ze dat ze zichzelf het leven zuur maken en kiezen ervoor om aanpassingen te maken in hun houding.

Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om in een vingerknip alles in je leven te veranderen, inclusief je emoties.

Net als niemand jou gelukkig kan maken, alleen jij kunt jezelf afhouden van het ervaren van geluk elk moment van je leven. Alles is gewoon een houding verwijderd.
Hoe kunnen jullie je houding veranderen en een positieve kijk onder alle omstandigheden handhaven? Door toewijding, observatie en keuze. Dit is de reden waarom het werk van bewegen door angsten en overtuigingen van het grootste belang is.
Totdat jullie de blokkades die jullie opgesloten houden in energieën van lagere niveaus en houdingen loslaten, zullen jullie ontelbare vreugdevolle kansen missen.
Jullie zullen beginnen te leven in een verheffend nieuw perspectief als jullie eenmaal alle uitspraken en belemmeringen loslaten.
Neem de tijd om een plan van aanpak te maken. Noteer de stappen die je moet nemen om elke gewoonte die je wilt veranderen te overwinnen.
Neem de eerste stap, het is er niet nodig om het uit te stellen, laat de laag niveau energieën die betrokken zijn bij het intact/vasthouden van oude patronen die zwaar wegen op je emoties en fysieke kracht los.
Het vergt een enorme hoeveelheid energie om te verblijven in de onnatuurlijke staat van ongezondheid.
Bevrijd jezelf van emotionele blokkades en doe energie op met gedachten van liefde of terwijl jullie je lichaam voeden met gezonde voeding en je zult meer energie hebben dan je weet wat je ermee moet doen!
Stop jezelf als je merkt dat je steeds opnieuw verhalen verteld over trauma’s uit het verleden, ze geven het scenario alleen maar een nieuwe impuls, en ondermijnt jouw energie.
Wil je jouw batterij aftappen met laag-niveau inspanningen of jouw batterij opladen met energieën van hoog-niveau gevoelens van liefde en dankbaarheid?
De keuze is aan jou. Kies verstandig.
Etznab 9

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl