Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 177 / Vrijdag 13 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 177

Vrijdag 13 november 2015


Caban 8  Laat jullie Licht Schijnen

Groeten. Ik ben Caban 8. (Rode Aarde)

Dank jullie voor het verbinden met ons vandaag. Wij willen jullie eraan herinneren dat jullie spirituele wortels zijn gemaakt van pure liefde. Er is niets in de wereld dat niet afkomstig is uit de inspiratie van pure liefde. We weten dat dit moeilijk is voor velen van jullie om te begrijpen als jullie om je heen kijken en alle ervaringen zien die niet van Liefde zijn. We begrijpen dat het moeilijk is voor jullie om te bestaan ​​in een dergelijke plaats. Als jullie sluiers van geheugenverlies opgetild worden, wordt het zelfs nog moeilijker om op de Aarde te blijven. Toch vragen wij u om geduld te hebben, want er is veel dat jullie kunnen doen om te helpen met de veranderingen die momenteel plaatsvinden.

Veel Lichtwerkers zijn in deze tijd naar de Aarde gekomen om te helpen bij de terugkeer van de Aarde naar haar oorspronkelijke staat. Hoewel de Aarde ongerept was ten tijde van haar oorspronkelijke schepping, begint zij en haar bewoners nu op een veel hogere frequentie te trillen. Dit betekent dat degenen die vasthouden aan lagere frequentie aspiraties niet in staat zullen zijn om hun doelen van Niet-Liefde ervaringen te behouden. Ze zijn in hun laatste positie om hun projecten te verdedigen, maar al snel zullen ze naar elders worden verplaatst.

Jullie, als Lichtwerkers, hebben de mogelijkheid om diegene die in leidinggevende posities zijn te pushen om de wijzigingen door te voeren die jullie willen dat er verschijnen op aarde. Er is een onmeetbare kracht in aantallen en als jullie je verenigen met elkaar, met gemeenschappelijke doelen, zal jullie stem worden gehoord. Veel van jullie industrieën zullen op korte termijn afbrokkelen als een ieder van jullie gewoon zegt: “Nooit meer!” en stopt met het voeden van de monster. Bijvoorbeeld, de verzekeringssector alleen is de brandstof van veel van de corruptie in alle gebieden van het bedrijfsleven. Wat denk je dat er zou gebeuren als de massa gewoon stopt met het betalen van hun premie? Wat zou er gebeuren als patiënten alleen artsen uitkozen die voorgeschreven kruiden in plaats van geproduceerd giftige medicijnen voorschreven? Wat als alle mensen weigerden om voedselproducten besmet met pesticiden en herbiciden te kopen? Als jullie eensgezind de industrieën boycotten die schadelijk zijn, zullen deze bedrijven ofwel afbrokkelen of door elkaar gegooid worden om te herstructureren.

Er zijn veel mensen die zich niet bewust zijn van de giftige stoffen die zij consumeren en de dodelijke impact die ze hebben op het lichaam. Massamedia reclame heeft vele leugens verteld die vele geloven. Met de komst van de personal computer en de toegankelijkheid van het internet, kan de waarheid in een ogenblik over de hele wereld worden verteld. Naarmate meer mensen vorderingen maken met de waarheid, hebben zij de mogelijkheid om de massa marketing te compenseren en die mensen te bereiken die worden misleid. Een deel van het werk van elke Lichtwerker is om deze in jou netwerk te bereiken. Misschien bent jij de enige die je ouders, je broers en zussen, vrienden en kennissen kunnen beïnvloeden. Neem jouw rol serieus door het opleiden van jezelf en anderen.

We nemen afscheid van jullie op dit moment in de hoop dat jullie nadenken over deze woorden en de positie van jullie zelf met de wetenschap dat jullie belangrijke ambassadeurs zijn met de mogelijkheid om anderen te helpen een wereld van vrede en vreugde te creëren.

Selamet! Caban 8

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl