Healingen door Paul: Elke tweede zondag van de maand

Healingen door Paul:
Elke tweede zondag van de maand

In dit jaar is er voorlopig elke tweede zondag van de maand een healing van Paul.

Zondagmiddag, 11 april, is er een healing van Paul in het Chill Out House in Brunssum. Wat hij allang weet, moet ik soms met brokjes verzamelen, om steeds maar weer te erkennen dat wat hij onderwijst zo volledig waar is. Bij Paul gaat het niet alleen om inzicht, maar om de ervaring. Tijdens deze healing zal ik over mijn laatste inzichten vertellen. Vervolgens zal Paul je meenemen naar de lichtvelden, zodat jij je weer herinnert wie je bent. Het is in dit gebied waar je opgetild wordt.

Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en om elkaar te leren kennen. De healings kun je zien als goddelijke tijd, als een oase in de woestijn. Aanvang 13:00 uur. Deur open: 12:30 uur.

Wil je zeker zijn van jouw plekje? Dan is reserveren gewenst. Misschien vraag je je af hoe het allemaal zit met al die regels? Maak je niet druk, wij kennen de wet. Kom gewoon en vier met ons het feest van de liefde, met drankjes en hapjes, en na afloop gelegenheid om elkaar te leren kennen. Deze middag is als een oase in de woestijn, waar het leven nog normaal is. (Beperkt aantal plaatsen). jijbenteenwonder.nl

Reseveer tijdig.  9 mei, 13 juni. 

Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) benigna.nu
Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.

Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

https://jijbenteenwonder.nl/