Genesa Crystal Sferen: wat is het, hoe wordt het gebruikt en voor wie is het nuttig – Deel 1

Genesa Crystal Sferen: wat is het, hoe wordt het gebruikt en voor wie is het nuttig – Deel 1

Genesa Crystal is een orgon-apparaat dat bestaat uit 4 bollen; het is een heilige geometrische structuur die elke geometrie omvat die het leven mogelijk maakt en de schepping van de werelden en het heelal (de 5 platonische lichamen, de levensbloem, de methatron-kubus …). Het is in staat om de schadelijke effecten van elektromagnetische vervuiling te corrigeren, het bevordert meditatie en de harmonisatie van iemands energieveld.

Heilige geometrie ondersteunt het hele universum en het hele leven, de vormen ervan worden oneindig voorgesteld en sturen de goddelijke vitale energie op een dynamische en gecoördineerde manier, in feite kan in de oude leringen van heilige geometrie de heiligheid van alle dingen in het universum worden beschreven in geometrische patronen uit de hand van God.

De Genesa Crystal is een heilige geometrische sculptuur die kan worden gebruikt als een krachtig hulpmiddel voor manifestatie. Omdat zijn vorm perfect is uitgelijnd met de natuur, genereert het een draaikolk van energie die de intenties van degenen in zijn aanwezigheid versterkt. Het is in feite een antenne die energie aantrekt, zuivert, in evenwicht brengt en uiteindelijk versterkt.

Genesa Crystal wordt gedefinieerd als een kristal omdat de geometrische vorm wordt weerspiegeld in het natuurlijke van kristallen en als zodanig wordt de energiedraaikolk oneindig gespiegeld voor een onbepaalde tijd.

Voor het gebruik en voor de programmering zijn geen magische of specifieke rituelen voorzien … alles is heel eenvoudig en natuurlijk omdat het zijn heilige geometrische structuur volgt, zijn vorm alleen al is een reden voor nuttige en unieke activering.

Wanneer je je Genesa kiest en in je handen ontvangt, creëer je onmiddellijk een mentaal gevoel, er zal een volledig natuurlijke verbinding ontstaan ​​tussen jou en haar. Je hoeft alleen maar je intentie aan haar over te brengen, dit zal mogelijk zijn door middel van meditatie gericht op haar, haar vasthoudend in uw handen en reciterend een gebed totdat u de energie in u voelt, kan er plotseling een naam aankomen om het te geven waardoor het een integraal onderdeel wordt van uw gezin of uw huis.

U kunt het in huis plaatsen waar u het het beste bevalt en waar u voelt dat het beter functioneerd, en het vervolgens verplaatsen waar u de behoefte voelt om een ​​omgeving opnieuw in evenwicht te brengen. Dieren zullen profiteren van zijn energie.

In het midden van de Genesa stroomt de grootste energie, je kunt een mineraal plaatsen zoals een roze kwarts om de kracht van liefde te versterken en te verdelen, een bergkristal kwarts voor vreugde en balans en harmonie, en je kunt ook je intentie veranderen met foto’s, bedoelingen, geld, enzovoort

Plaats geld in het midden om overvloed aan te trekken (zolang de intentie jou, anderen en de planeet niet schaadt)

Zet een foto om een ​​geliefde te beschermen of om hem / haar te helpen genezen, met zijn / haar toestemming.

Plaats een kaart die eenvoudig een specifieke intentie aangeeft,

Je kunt er bloemen essences inmaken,

Gebruik het in Feng Shui om het evenwicht thuis of op kantoor te herstellen.

( Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

Het doel van Feng shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.)

Schrijf gewoon een briefje en vouw het dan en plaats het in het midden van de Genesa, misschien op een omgekeerde metalen beker (zodoende ligt het in het centrum van de energiestroom van de genesa), net zo lang als je denkt dat het nodig is, maar wel minimum een uur

Sommigen geloven dat het Genesa-kristal het fysieke lichaam op één lijn brengt met het spirituele lichaam, waardoor de spirituele levensprocessen worden versneld.

Wanneer het wordt gebruikt in combinatie met meditatie en pranische ademhaling, wordt ook wel gezegd dat “het het lichaam ertoe aanzet zijn evolutie te versnellen en sneller de kennis van de mens en de innerlijke God ontwikkelt”.

Het Genesa-kristal is een kans voor mensen om deel te nemen aan de genezing van onze planeet. Alleen al in het bezit zijn van haar helpt het om de energieën op Moeder Aarde te zuiveren en in balans te brengen.

Iedereen kan de genesa kristal gebruiken om hun eigen genezing aan te vragen, om zichzelf te helpen bij hun werk, om meer liefde en vrede in hun leven te hebben

– 1e oriëntatie: Staande op het oppervlak op de driehoek onderaan, is de expressie Expansief, Naar buiten toe (emissief), Mannelijk, Yang, voor alles wat je wilt verwijderen, of voor het sturen van energie naar andere instemmende onderwerpen. (voorbeeld genezingen op afstand)

– 2e oriëntatie: Staande op het oppervlak met het vierkante vlak onderaan, ontvankelijk, vrouwelijk, Yin-kant, voor alles wat je wilt aantrekken.

REALISATIE VAN INTENTIE, DROMEN, VERLANGENS.

U kunt in de Genesa Crystal invoegen wat u wilt regenereren en opladen, zoals stenen en mineralen, maar ook folders met wensen en bedoelingen, foto’s …

In het geval van grotere intentieobjecten dan  het volume van de GENESA, bijvoorbeeld kleding, kunt u GENESA gedurende 1 uur op uw kledingstuk leggen.

REINIGINGEN.

UW THUISOMGEVING / COMMERCIËLE ACTIVITEITEN:

72 UUR ZUIVERING. Dit type zuivering is nuttig wanneer u zware en disharmonische energieën voelt of vreest in de omgeving waarin u leeft of werkt. Voor een schokactie plaats je de Genesa Crystal op één van zijn driehoeken, ongeveer in het midden van je appartement / winkel voor de eerste dag; op de tweede dag plaats je de genesa op de vierkant en op de derde dag weer op de driehoek . Plaats Genesa op de grond of op een kast of voetstuk. Genesa zal de disharmonische energieën wegvagen door harmonische energieën te kanaliseren.

ZUIVERING 1 WEEK. Dit type zuivering is nuttig voor het harmoniseren van de omgeving waarin u leeft of werkt met een langzame en blijvende werking in de loop van de tijd en wanneer er geen specifieke energieproblemen in het milieu worden waargenomen. Zet de Genesa altijd op één van haar vierkanten (vrouwelijke kant) Het moet (minimaal) 7 dagen worden geplaatst. Plaats de Genesa op de grond of op een kast of voetstuk. Genesa zal positieve en harmonische energieën naar uw omgeving kanaliseren.

Ik geef je nog deze laatste informatie, over het plaatsen op haar vierkant, want dat staat voor alles wat je naar jouzelf toe wilt trekken voor liefde, genezing, je vrede, je gezondheid enzovoort.

Geplaatst op haar driehoekige zijde staat het voor alles wat je naar buiten wilt sturen, voor de genezing van iemand (zonder ooit de vrije wil van de ander binnen te vallen), een geliefde helpen bij het vinden van werk, hem / haar helpen met het in elke omstandigheid van het leven moeilijkheden te overwinnen en dat zij zichzelf kunnen vinden. Het is ook mogelijk om voor dieren genezing te vragen.

De geschreven briefjes voor hulp moeten op een eenvoudige en lineaire manier worden geschreven, met de voor- en achternaam van de persoon en het verzoek (gebruik hiervoor de driehoek). Ook voor uw eigen persoonlijke wensen, schrijf ook altijd uw voor- en achternaam en uw wens (gebruik hiervoor het vierkant) , onthoud dat het beter is om het briefje in het midden te plaatsen op een voetstukje, zodat het zich altijd in het centrum bevind.

Afhankelijk van de grootte verandert het actieradius ook, een Genesa Crystal van 20 cm in diameter heeft een bereik van 3 / 4mq.

De Genesa Crystal met een diameter van 30 cm heeft een bereik van bijna 5 / 6mq. Deze Genesa is de meest populaire maat voor thuis- / kantooromgevingen.

Wordt vervolgt….