Genesa Crystal Sferen – Deel 2

Genesa Crystal Sferen – Deel 2

De natuur is wetenschap

De natuur is wetenschap, het is logica, het is irrationaliteit, het is magie, het is schoonheid, het is wreedheid, het is voorzienigheid, het is een moeder, het is een innerlijk verhaal dat wordt verteld met zijn talen, zijn kenmerken en zijn verwijzingen , het uitoefenen van invloeden op de wereld eromheen. De geluiden, de kleuren, de geometrische vormen die in de natuur te vinden zijn, alles is magisch. Dieren, planten en mineralen werken op de mens, trekken hem aan of stoten hem af, genezen hem of maken hem ziek en bezitten daardoor magische kracht. Als we naar de zon, de sterren, de bergen, de rivieren of de meren kijken, voelen we dat ze op ons inwerken, ze beïnvloeden ons positief.

Dr. Derald Langham, gerenommeerd landbouwgeneticus, ontwikkelde in 1950 de Genesa Crystal, waarmee hij nieuwe plantensoorten creëerde. In zijn structuur weerspiegelt Genesa het cellulaire model van een levend embryonaal organisme na de derde deling. In dit 8-cellige stadium is de cellulaire structuur van alle levensvormen identiek, dus vanaf dit punt kan het leven zich in elke richting uitbreiden. Genesa, in zijn vorm, is de gecodificeerde matrix van de levenskracht en is direct gecorreleerd met levende energie die spiraalt in alle vormen van groei, ontwikkeling en verandering. Het maakt het onzichtbare zichtbaar, dat wil zeggen, de geometrie van de energievelden die ons driedimensionale systeem omringen en het doordringen tot in de celkern.

Genesa Crystal verschijnt fysiek als een grote en aantrekkelijke geometrische vorm die bestaat uit 4 ineengestrengelde ringen die een bolvormige octaëderkubus vormen (een veelvlak met 14 vlakken, waarvan 6 vierkanten en 8 driehoeken), die daarin bevat:

– de 5 platonische lichamen (tetraëder of piramide, hexaëder of kubus, octaëder gevormd door acht gelijkzijdige driehoeken, dodecaëder gevormd door twaalf vijfhoeken en icosaëder gevormd door twintig gelijkzijdige driehoeken), waaruit elementen aanwezig in de natuur zijn afgeleid, bestudeerd door wiskundigen en astronomen, die ze  renaissancekunstenaars inspireerden en moderne kunstenaars, en is zelfs niet gearchiveerd door de wetenschap;

– De kubus van Metatron, die teruggaat tot de bijbelse periode, tot de christelijke kunst en tot de wiskundige studies van Leonardo Fibonacci, wordt beschouwd als het universele biogenetische schema, het primaire geometrische model van de natuur, d.w.z. de modulaire herhaling van de Seed of Life (zeven cirkels gepositioneerd volgens een hexagonale symmetrie), die het schema van de Tree of Life bevat;

– de aura selectie ontdekt door Archimedes, die het beschouwde als de sublieme uitdrukking van het heelal. In de praktijk is het een numerieke verhouding waarvan de geschatte waarde 1,618 is, die we overal in de natuur vinden en die schoonheid en harmonie, vormen, verhoudingen en relaties overbrengt die de bouwstenen zijn van al het organische leven, de primaire vorm van structurele kosmometrie.

De geometrische vorm van het Genesa-kristal is perfect uitgelijnd met de natuur omdat het die van de kristallen weerkaatst en als een natuurlijk kristal een draaikolk van energie creëert, die in een spiraal beweegt en de subtiele energie versterkt, dat wil zeggen de etherische krachten van levende wezens (planten, dieren, mensen) die in zijn aanwezigheid zijn. Met andere woorden, het is een antenne die door het genereren en versterken van een draaikolk van zeer hoge trillings- en energiekwaliteit aantrekt. In feite mogen we niet vergeten dat alle materie van het universum waarin we leven bestaat uit energiegolven die op verschillende frequenties trillen.

In de landbouw wordt het Genesa-kristal gebruikt om de energie te verzamelen die afkomstig is van de aarde en de atmosfeer (kosmos), waardoor een etherisch krachtveld wordt gecreëerd dat de groei bevordert en planten stimuleert, schadelijke insecten verwijdert, helpt om de cyclus weer in evenwicht te brengen en te harmoniseren. energie aarde / lucht. Het wordt gebruikt in de beroemde Perelandra-tuinen van Felters Cottage, Findhorn, Little Machaelle Wright, die het gebruiken als conditioner voor positieve energietransportbanden.

In een biologisch landbouwbedrijf zijn er twee Genesa-kristallen in het bedrijf geplaatst met een bergkristal of hyaline kwarts in het midden om de effecten te versterken:

de eerste met een diameter van 90 cm in het midden van een driehoek bestaande uit 3 monolieten naast de vijver en het standbeeld van de astrologen, vlakbij de bijenkorven;

de tweede met een diameter van 60 cm midden in de appelboomgaard.

De actieradius of energiedraaikolk van de twee Genesa Kristallen beslaat het hele bedrijfsoppervlak en beïnvloedt de energiestraling (meetbaar in Bovis) die door levende wezens wordt uitgezonden, op hun trillingssnelheid van subtiele energieën. Positieve invloed met blijvende effecten op het fysieke niveau, op plantengroei, op het leven en de kracht van bijen, op de kwaliteit van vruchtlichamen, op het algemene evenwicht van de plantenwereld.

Op dit punt rijst de vraag: werkt de Genesa Crystal echt? Het antwoord is verdeeld: enerzijds beweren degenen die het beoefenen dat het werkt, anderzijds degenen die het afdoen als bedrog; in het midden zou de wetenschap moeten zijn, die niet het veld wil betreden dat zij metafysisch of niet precies aantoonbaar acht. We kunnen alleen antwoorden dat in de context van een holistische visie op onze bedrijfsactiviteit in een biologisch-dynamisch landbouwregime, de verzameling elementen, d.w.z. praktijken (bereid door hoop, door sproeien, mest en regenwormhumus, allemaal natuurlijk geproduceerd, etherische en astrale krachten, orgon-energieën) die het verschil maken. Ook al is het maar gedeeltelijk gebaseerd op wetenschappelijke grondslagen, toch bestaat er biodynamische landbouw en het is de moeite waard om te luisteren naar degenen die het ondersteunen en het beoefenen, aangezien er geen contra-indicaties zijn voor de intrinsieke zuiverheid en transparantie van de methode, en ook om er rekening mee te houden, elk vrij om het te bekritiseren en / of er niets mee te maken te willen hebben. Het gaat erom dat we erin geloven, we proberen de praktische resultaten te verkrijgen en te zien; en dat is genoeg! In ieder geval kan voor de meest onverzettelijke sceptici worden geconcludeerd dat de Genesa nog steeds een mooi object is en zich op zijn gemak voelt in het midden van de driehoek van monolieten bij de vijver – water -, wat een pure uitdrukking van het leven is. Bovendien kunnen degenen die zijn opgegroeid met de klassieke basiscultuur gebaseerd op de filosofie van Plato, en vervolgens groeien met de kantiaanse rationalistische categorische imperatief en de universele morele wet, die eindigt met de hegeliaanse dialectiek en de antinomie van Florenski, niet aangetrokken worden door de ‘ levenskrachten ‘die in de natuur tot uitdrukking komen.

Laatste samenvatting:

Geluk is samen één met de natuur zijn, je ermee verbinden betekent de overtuiging niet opzij zetten dat we heel belangrijk, bijna goddelijk zijn en voor eens en altijd beseffen dat we gewoon menselijk zijn.

Genesa wordt gebruikt haar energie om meer positief effect te geven aan shampoos, schoonheidscrèmes, bachbloesems, water dat geïnformeerd wordt.

Zeer handig om geheugen te verwijderen van tarotkaarten nadat ze in contact zijn gekomen met veel klanten of uit een antiekzaak komen, die herinneringen bewaren aan de eigenaren uit het verleden en aan de scènes die zijn beleefd op de plaatsen waar ze zijn geplaatst.

Om energie in je fysieke lichaam en energielichamen te brengen, plaats je de rechter hand op het vierkant en je linkerhand op de driehoek en blijf daar dan een paar minuten, zodat je aura wordt opgeladen. Met je rechterhand zal je energie aantrekken, dat wordt gezuiverd in de Genesa om dan door de driehoek naar jouw lichaam te stromen.

Je kunt  ook water van energie voorzien door het in de Genesa te houden. Je kan er kristallen of stenen mee zuiveren. Als je kristallen in de Genesa plaatst, worden hun eigenschappen versterkt, ze kunnen daar ook lang bewaard blijven. Ontdek het gebruik van kristallen tijdens de zwangerschap! Om de liefde in je leven te vergroten, moet je een rozenkwarts in je Genesa plaatsen.

Voor onze dierenvrienden

Dieren vinden het heerlijk om in of nabij Genesa te slapen. Binnen de genesa gapen ze vaak op dezelfde manier als wanneer we ze een reikisessie geven om het evenwicht te herstellen.

Tussen twee kommen water, waarvan er één wordt bekrachtigd door Genesa, drinken ze het bekrachtigde water. Harmoniseer de energievelden van elk levend wezen.Verwijder het psychische vuil, de blokkades die we in onze verlangens stoppen.

Het versterkt de wet van aantrekking en helpt holistische beoefenaars enorm.

Genesa annuleert de schadelijke effecten van elektromagnetische vervuiling door mobiele telefoons, computers, elektrische apparaten en stopcontacten.

Wanneer een persoon met negatieve gedachten in uw huis of winkel blijft, beschermt de Genesa u en zullen er geen negatieve energieën achterblijven.

Met een Genesa thuis, zullen er maar heel weinig negatieve, pessimistische individuen zijn die uw huis of bedrijf zullen bezoeken; het zal positieve, persoonlijk evoluerende mensen aantrekken.

Wij hebben dit artikel toegestuurd gekregen vanuit Italië, echter is er geen bron bekend, het leek ons ondanks dat zeer interessant om te plaatsen. Meer informatie is te vinden op Wikipedia.

https://genesa.org/

Veel leesplezier, Martien