Vijfde Graancirkel in Nederland / 8 juni 2018 / Robbert van den Broeke

Vijfde Graancirkel in Nederland
8 juni 2018 / Robbert van den Broeke 

Gisternacht kreeg Robbert een heel onrustig gevoel, hij voelde ineens wezens om zich heen. Hij voelde dat hij geroepen werd, dat hij naar de Palingstraat moest naar het veld van Fons Laurijsse. Hij kreeg toen een visioen in zijn hoofd van een haltervormige cirkelformatie.

Hij pakte zijn brommer reed er naar toe, toen hij er was voelde hij dat hij het veld in moest lopen. Daar trof hij inderdaad de cirkelformatie aan. De energie voelde heel positief, heel genezend, heel liefdevol. Er was weer de boodschap doorgekomen dat mensen ook appels mee mogen nemen, dat de appels ook gegraveerd kunnen worden door buitenaardsen. Men kan die appels dan ook met schil en al opeten, dat kan helend werken.

Robbert voelde een hemels leger van engelen die daar aanwezig waren. Robbert voelde ook dat graancirkels symbolisch gezien mogen worden als tranen van God die vallen in de graanvelden omdat God zo graag een relatie wil met het innerlijk van de mens, maar mensen nog heel vaak de liefde van God afwijzen en kiezen voor hun eigen wil en hardheid.

De luchtvideobeelden zijn te danken aan Alexander Vingerhoeds evenals de foto’s. De onderstaande link gaat naar de video. De 2 foto’s zijn bijgevoegd en Robbert staat op het moment dat de foto’s gemaakt werden in de formatie om te laten zien hoe groot de formatie daad werkelijk is. De formatie bestaat in totaal uit 14 cirkels met een sleutelteken dat aan de formatie zit.

Zie hier de videobeelden:

https://youtu.be/xjZbgSWTh3E

Fons Laurijsse, de boer heeft het veld opengesteld voor bezichtiging houd u wel aan de spelregels (zie afbeelding). Dank aan Fons voor het openstellenvan zijn veld.