Update bij 8e Graancirkel formatie 2015 / 15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke + Video over de 7e Graancirkel / 18 juli 2015

Update bij 7e en 8e Graancirkel formatie 2015
15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke
Al een week had Robbert het gevoel dat er weer een formatie zou verschijnen.
Daarbij ging zijn gedachte in eerste instantie uit naar het veld waar eerder dit jaar het Ankh-symbool op was verschenen. Hij had het gevoel dat het nog niet helemaal af was. Zeker ook omdat hij in gedachten toen al het Ohm-teken voor zich had gezien. 
In de nacht van 14 op 15 juli werd het gevoel heel sterk en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich, en het Ohm-teken. Hij wist toen zeker dat er weer een formatie zou gaan ontstaan en besloot om naar de polders te gaan. Eerst ging hij naar het veld in de Palingstraat, waar het Ankh-teken was verschenen. Daar aangekomen werd zijn aandacht toch ineens naar een ander gebied getrokken.
Het moet iets na twaalf uur zijn geweest toen hij aankwam bij een veld waar nog niet eerder cirkels op waren verschenen. Vanaf de weg was niets te zien. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel en een paar minuten later stond hij middenin het veld en ontdekte een enorme ring van allemaal aaneengeschakelde cirkels. In totaal zijn het maar liefst 30 cirkels variërend met een diameter van 1,5 t/m 5,5 meter.

Het Ohm-teken bleek ook in het veld te liggen, vlakbij de ring.
De volgende dag zijn er foto’s gemaakt en is er contact geweest met de boer. Helaas bleek deze niet blij met de cirkels en hij wenst dat er ook NIEMAND meer op zijn land komt! Hij was hier héél duidelijk in. Dus helaas blijft deze prachtige formatie gesloten voor het publiek. Daarom is de locatie van deze formatie niet vrijgegeven. Gelukkig zijn er nog de foto’s en Robbert voelt heel duidelijk dat het kijken daarnaar ook al een bepaalde werking geeft voor het onderbewustzijn.
Robbert voelt dat op de avond dat deze formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.
Inmiddels heeft hij een uitgebreide boodschap mogen doorkrijgen bij het Ankh-teken. Deze zal zo snel mogelijk geplaatst worden.  
Robbert kreeg nog bij deze formatie door dat het ohm-teken voor de eerste klank staat die god voortbracht in het universum. Het ohm-teken staat ook voor het eeuwige leven dat boven het stoffelijke universum staat. Het is zeer goed om op de foto’s van deze formatie te mediteren.
Video over de 7e Graancirkel
18 Juli 2015

Videoboodschap waarin Robbert vertelt over wat hij bij de Ankh-formatie doorkrijgt. Bekijk deze hier.