7e Graancirkel Formatie 2015 4 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

7eGraancirkel Formatie 2015
4 Juli 2015 / Robbert van den Broeke
Al een aantal dagen voordat deze formatie verscheen liet Robbert zijn omgeving weten dat hij alsmaar aan het Ank-symbool moest denken. Telkens zag hij het met zijn geestesoog voor zich. Ook Nancy Talbott (van BLT-research) bracht hij hiervan op de hoogte.
Nadat hij terugkwam van een lezing die hij had gegeven op 3 juli in Breda, overviel hem bij thuiskomst een zeer onrustig maar blij gevoel en zag hij weer heel duidelijk het Ank-teken voor zich. Hij wist toen dat dit symbool zou gaan verschijnen in een graanveld. Alleen nog niet precies waar. Het was die avond broeierig warm en hij besloot om zich eerst even wat op te frissen. Het moet rond 01:00 uur geweest zijn toen hij ineens een ingeving kreeg dat hij naar de Palingstraat in Hoeven moest. In gedachten werd hij naar een veld getrokken waar al eerder cirkels op waren verschenen.

Niet lang daarna arriveerde Robbert samen met Roy (die vanwege Robberts ‘onrust’ nog bij hem was gebleven) bij het betreffende veld. Vanaf de weg was nog niets te zien ze liepen daarom door de spuitsporen het veld in. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel. Eerst vonden ze twee cirkels in het veld, maar Robbert wist dat er nog meer moest zijn. Ze liepen verder door de spuitsporen en na zo’n 40 meter stonden ze in een prachtig groot Ank-teken.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. Hierbij ontmoette hij de boer; Fons Lauwerrijsen (zie foto’s). Een hele vriendelijke boer die zijn land graag openstelt voor het publiek. Hij heeft een geldbox geplaats, dus laten we zijn gastvrijheid belonen.

Robbert verwacht nog wel een boodschap bij deze prachtige ‘formatie’. Wanneer deze bekend is plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.