3e Gras Formatie 2015 / 19 mei 2015 / Robbert van den Broeke

3e Gras Formatie 2015
19 mei  2015 / Robbert van den Broeke
Al een paar dagen had Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er snel weer iets bijzonders stond te gebeuren. Dit gevoel werd heel sterk in de nacht van 18 op 19 mei. Toen wist hij ook ineens dat het niet om één enkele formatie zou gaan, maar dat het er meer waren. Heel duidelijk kreeg hij de naam A-B weg door, maar tegelijkertijd zag hij ook vliegveld Seppe voor zich.
Gelukkig was Roy bij hem en Robbert voelde dat ze eerst naar de A-B weg moesten. Voor zijn geestesoog zag hij het veld voor zich waar in 2011 ook al meerdere cirkels in waren verschenen. Aangekomen bij het terrein, wat officieel van Staatsbosbeheer is, stonden ze aan de rand en keken over het veld. Plots zagen ze een flits boven het veld en Robbert wist dat er op dat moment een cirkel werd gevormd. Wat verder het veld in leek er nu een soort mist-wolk te hangen en Robbert en Roy liepen die richting op. Ze moesten opletten waar ze hun voeten neerzetten want ze wisten dat er greppels in dit veld lagen. Aangekomen op die plek, troffen ze een vrij kleine formatie aan, bestaande uit één enkele cirkel met daaraan vast een ring van ongeveer dezelfde grootte. Ondanks het formaat voelde Robbert duidelijk de grote aanwezigheid van God bij deze formatie.

Heel even zijn ze daar maar gebleven. Robbert wist tenslotte dat het nog niet klaar was die avond. Ze vertrokken richting Seppe (Bosschenhoofd). Ook daar wist hij om welk veld het ging. Dit had al zijn aandacht getrokken een aantal dagen geleden en hij wist gewoon dat ze daarheen moesten. Het ging om een grasveld dat net buiten het terrein ligt van vliegveld Seppe, in het verlengde van de start -en landingsbaan.

Lees verder bij ; de 4e Formatie 2015
Let op : Zoals verteld is dit perceel eigendom van Staatsbosbeheer. Officieel dient men op de paden te blijven. Het betreden van dit veld is dus op eigen risico.