3e Graancirkel Formatie van 2016 / 6 juni 2016 / Robbert van den Broeke

3e Graancirkel  Formatie van 2016
6 juni 2016 / Robbert van den Broeke
In de nacht van 5 op 6 juni, kreeg Robbert een voorgevoel en hele duidelijke beelden door en maakte hij een tekening wat hij in zijn visioen zag. Hij kon duidelijk een graancirkelformatie beschrijven en kreeg duidelijk de boodschap door dat hij naar het veld moest naast de A17 in Standdaarbuiten.
Robbert kreeg duidelijk beelden van het veld en hij wist precies waar hij moest zijn. Daarna is hij met Roy naar het veld toe gereden. Daar troffen ze inderdaad een hele mooie formatie aan. Exact zoals Robbert het getekend had. Zowel Roy als Robbert zagen lichtflitsen boven de cirkel. Roy en Robbert zijn nog enige tijd in de formatie gebleven om de energie te voelen en Robbert voelde duidelijk het goddelijke aanwezig in de cirkel.
Robbert voelde veel verschillende buitenaardsen en engelen aanwezig. De energie is zeer rustgevend en liefdevol maar wel zeer sterk. Deze cirkel maakt de sluier tussen de 2 werelden dunner, het hiernamaals raakt vooral deze cirkel. Er waren dan ook veel hemelbewoners aanwezig.

Er hangt een sterke energie in de cirkel, dus het zou kunnen zijn dat bepaalde mensen even last krijgen van duizelingen en misselijkheid, maar dit is niet erg en zelfs heilzaam en trekt ook snel weer weg.
De formatie is opengesteld voor publiek en het adres is: 

Langeweg-noord 1 Standdaarbuiten.
Met dank aan Kees Vermue voor het openstellen van het veld en dank aan Ronald Sikking voor de luchtfoto’s.
video luchtopnames 3e graancitkel 6 juni 2016