2e Grascirkel Formatie 2015 /07 mei 2015 / Robbert van den Broeke

2e Grascirkel Formatie 2015
07 mei 2015 / Robbert van den Broeke
Op de avond van 6 mei kreeg Robbert het onrustige gevoel wat hij zo goed herkent als er weer iets staat te gebeuren. Dit keer was het dus de avond voor zijn verjaardag. Hij had nog bedacht dat het wel leuk zou zijn wanneer er weer eens een formatie op zijn verjaardag zou ontstaan. Jaren geleden is dit ook al eens gebeurd namelijk. Het onrustige gevoel werd zo sterk dat hij besloot zijn vriend Roy te bellen die hem vaak brengt wanneer het al zo laat op de avond is.
Ondertussen had Robbert al een beeld gekregen van hoe de formatie er waarschijnlijk uit zou zien. Deze schets liet hij zien aan Nancy Talbott via Skype terwijl hij wachtte op Roy.

Deze arriveerde rond elf uur. Robbert wist toen nog niet precies waar dat ze heen moesten. Iets voor twaalven wist hij het ineens. Ze moesten naar het veld waar ook de eerste formatie lag van dit jaar, hij zag het heel duidelijk voor zich.
Ze arriveerden daar net na middernacht. Robbert had in zijn visioen gezien dat de formatie een heel stuk verder het veld in lag. Ze liepen rechts langs de rand van het veld en na zo’n 100 meter zagen ze de bekende ‘deuken’ in het schijnsel van de maan in het veld liggen. Het bleek een enorme formatie.

Beide voelden ze dat ze bekeken werden, alsof ze in de gaten werden gehouden. Maar dit was geen vervelend gevoel, juist heel fijn en welkom.

Robbert voelde een zeer kosmische energie.
De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. 
Ook is de boer weer op de hoogte gesteld. Deze vindt het geen probleem wanneer de mensen deze laatste formatie bezoeken. Wel is het dan belangrijk dat langs de rand van het veld gelopen wordt. Er zal nog een rood/wit lint gespannen worden dat zal aangeven hoe er gelopen dient te worden. Wanneer mensen dit niet doen, zal de boer zijn land sluiten !
Robbert kreeg in de nacht van 7 op 8 mei de boodschap van deze formatie door.

De boodschap is dat in deze cirkelformatie en vooral de achterste grotere cirkel (waar nog een kleintje in ligt) fungeert als een soort lift naar andere zonnestelsels, er zijn in die achterste cirkels ook daadwerkelijk bepaalde buitenaardsen aanwezig. Mensen zouden kunnen voelen dat ze aangeraakt worden. De gehele formatie geeft een bestaand zonnestelsel weer, waar bepaalde buitenaardsen verblijven die een groet aan ons geven. Het is een zonnestelsel die 2 zonnen heeft. In deze cirkelformatie zit een tijdspoort waardoor bepaalde mensen ineens het gevoel kunnen hebben dat ze in een ander zonnestelsel zijn.

De formatie is zeer emotioneel geladen en heeft een helende werking. Mensen met een pacemaker kunnen beter de achterste grootste cirkel (met het kleine cirkeltje erin) niet bezoeken, dit omdat daar sterk wisselende magnetische velden zijn die soms zeer heftig kunnen zijn en dan weer weg trekken. Verder zijn gewasformaties, dus ook deze formatie, verantwoord voor lichaam en geest en kan het nooit kwaad, ze zijn positief en helend. Alleen bij deze formatie en met name in de achterste cirkel moeten mensen met een pacemaker dus oppassen.

Deze formatie is zeer positief en kosmisch, de formatie werkt ook zeer troostend.