Wetenschappers ontdekken enorme hoeveelheden aluminium in het brein van overleden autistische mensen. / door Robert F. Kennedy Jr. / 24 januari 2018

Wetenschappers ontdekken enorme hoeveelheden aluminium in het brein van overleden autistische mensen.
door  Robert F. Kennedy Jr. / 24 januari 2018

(Robert F. Kennedy Jr.)  Alhoewel de geloofsverdedigers van aluminium hebben geprobeerd de risico’s van het metaal in de geproduceerde controverse te verbergen, heeft een groeiend aantal rapporten van onderzoekers in het  Verenigd Koninkrijk,  Frankrijk,  Canada,  Israël, de VS en elders inhoudelijk bewijs geleverd dat aluminium gelinkt is aan neuropathologie, inclusief de epidemieën van de ziekte van Alzheimer (AD) en autisme spectrumstoornis (ASS).
               
Aluminiumniveaus waren bijzonder hoog in het mannelijke brein, onder meer bij een 15-jarige jongen met ASS die de enige hoogste aluminium meting van de hersenen van de studie had.

Dr. Christopher Exley – een van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van aluminiumtoxiciteit – heeft aangetoond dat chronische intoxicatie met ontelbare vormen van dit ‘veelvoorkomende en alomtegenwoordige metaal’ een hoge prijs op de menselijke gezondheid eist. 


Meer lezen >>>