Waarom elk huis een Himalaya Zout Lamp moet hebben / door Michelle Simmons / 30 November 2018

Waarom elk huis een Himalaya Zout Lamp moet hebben.
door Michelle Simmons / 30 November 2018
Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van roze zoutkristallen, die gewonnen worden aan de rand van het Himalaya gebergte. Hun kleur varieert van lichtroze tot roze met een oranje kleur, afhankelijk van de mineraalconcentratie. Deze lampen hebben onlangs de aandacht van veel mensen gekregen, niet alleen vanwege hun aantrekkelijke kleur, maar ook  vanwege hun gezondheidsvoordelen. 
Hier zijn er een paar:
Himalaya zoutlampen zuiveren de lucht:  
Zout is hygroscopisch, wat betekent dat het watermoleculen aantrekt. Deze watermoleculen drijven rond in elk gebied van je huis en kunnen andere dingen eraan vasthechten, zoals stof, pollen, schimmels of bacteriën. Himalaya zoutlampen werken door de watermoleculen in de kamer aan te trekken en ze weg te doen en de verontreinigende stoffen eraan vast te maken, waardoor de luchtkwaliteit in de kamer verbetert. 
Himalaya zoutlampen versterken je humeur en verhogen je energie:
Himalaya zoutlampen geven ook negatieve ionen af ​​in de omgeving en neutraliseren ongezonde positieve ionen. Dit gebeurt wanneer de warmte van de lamp de watermoleculen verdampt. Als je meer negatieve ionen in de lucht hebt en minder positieve ionen, kan dit je humeur helpen verbeteren en je meer energie geven. Wanneer negatieve ionen de bloedbaan bereiken, produceren ze biochemische reacties die serotonine verhogen, een chemische stof die helpt bij het verlichten van depressie, het verminderen van stress en het stimuleren van energie overdag. Een studie uitgevoerd door onderzoekers van  Columbia University  onthulde ook dat  negatieve ionen helpen bij de behandeling van seizoensgebonden depressie. Het onderzoek toonde aan dat mensen die lijden aan seizoensgebonden affectieve stoornissen (SAD) zich beter voelden en minder ernstige symptomen hadden na blootstelling aan negatieve ionen.
Himalaya zoutlampen verminderen elektromagnetische straling: 
Elektromagnetische straling is misschien niet zichtbaar met het blote oog, maar het is overal. Uw smartphone en televisie laten sporen van deze straling achter. Constante blootstelling aan straling kan vermoeidheid en stress veroorzaken en zelfs het immuunsysteem verzwakken. Het kan ook leiden tot veel ziekten, zoals kanker, hartaandoeningen en de ziekte van Alzheimer. Nogmaals, de negatieve ionen afkomstig van Himalaya zoutlampen kunnen helpen deze straling tegen te gaan en te neutraliseren.
Himalayazoutlampen helpen huidproblemen te behandelen:

Eczeem en andere huidaandoeningen worden negatief beïnvloed door de pollenaantallen en stofniveaus in het huis. Zuiveren van de lucht thuis zal huidproblemen niet volledig behandelen, maar het zal zeker helpen een aantal van de oorzaken weg te nemen. Een manier om de lucht te zuiveren is om Himalaya-zoutlampen te gebruiken, die pollen en stof in de lucht helpen elimineren.

Himalaya zoutlampen creëren een meer bewuste ruimte:

Himalaya zoutlampen zorgen voor een rustgevende, therapeutische gloed. Ze kunnen de sfeer in uw huis of kantoor verbeteren en een meer bewuste ruimte creëren.

Een Himalaya-zoutlamp kiezen:

Wanneer u een Himalaya zoutlamp koopt, zorg er dan voor dat u een authentieke Himalaya-lamp koopt, zodat u de volledige gezondheidsvoordelen kunt behalen en gezondheidsproblemen met kunstmatige en nep-apparaten kunt voorkomen. De meeste zoutlampen geven een zachte, warme gloed af. Als het te veel licht uitzendt, wees dan achterdochtig. Bovendien zijn sommige kristallen lampen wit. Hoewel er witte kristallen van de Himalaya bestaan, zijn ze zeldzaam en duur. Als u een witte kristallen lamp tegen een lage prijs vindt, wees dan voorzichtig. Controleer ten slotte waar de lamp vandaan komt. Zorg ervoor dat het zout is gedolven uit Kewra, Pakistan of elders langs de Himalaya – de enige plek waar echt Himalaya zout wordt gedolven.

Bron: – Natural News

Vertaling: Martien