Verandering is aan de Horizon (2011): NESARA / GESARA

Verandering is aan de Horizon (2011): NESARA / GESARA

Door: James Rink – 12 april 2022

Een schrijven van de auteur:

Verandering is aan de horizon is een drie uur durende documentaire, geschreven, verteld en geproduceerd door James Rink, die de NESARA Missie uitlegt.

NESARA staat voor de National Economic Security and Reformation Act, aangenomen door het congres en getekend in de wet op 10 oktober 2000. De wet rekent af met de IRS, de Federal Reserve, brengt ons terug naar de grondwet, geeft een enorme hoeveelheid rijkdom vrij van Saint Germain’s World Trust, plus nog veel meer.

Ik heb deze documentaire gemaakt om uit te leggen hoe dit mogelijk is. In deel één beginnen we in Tudor Engeland om over Saint Germain te leren. In deel twee leren we hoe de bankiers probeerden Saint Germain’s missie te vernietigen. In deel drie leren we hoe de mensheid zou worden bevrijd.

Deze video werd oorspronkelijk uitgebracht in 2011 en ging viral met 5 miljoen views, maar werd al snel onderdrukt door het Youtube algoritme. Sindsdien heb ik de video lichtjes aangepast voor een 2020 publiek en heb ik wat nieuwe inhoud toegevoegd. Het heeft me drie jaar gekost om deze video te maken en omdat het budget zo goed als nul was, heb ik gebruik moeten maken van beeldmateriaal van lage kwaliteit.

Ik begon in 2008 aan dit project te werken omdat er op dat moment bijna niemand anders was die dit onderwerp aansneed en dat op een manier die gemakkelijk te begrijpen was. Nadat ik het had opgegeven om vrijwilligers of een geldschieter te vinden om me te steunen, besloot ik al het werk zelf te doen.

Omdat het recht het bankwezen, het constitutionele recht en de grote hervormingen omvat, moest ik beginnen in Tudor Engeland om uit te leggen hoe de wereld zo losgeslagen werd. Het was nooit mijn doel om dit drie uur te laten duren, maar zo lang duurde het om uit te leggen wat er aan de hand was.

Om een paar van de controverses te beantwoorden. Mensen klagen over het zien van Joe Biden’s foto naast senator Sam Nunn. Dit is wat Shaini Goodwin, aka Dove of Oneness zei dat waar was. Aangezien zij op 30 mei 2010 is overleden, ben ik niet in staat om opheldering van haar te krijgen.

Ik ben het er wel mee eens dat Biden nu erg corrupt is en waarschijnlijk is vervangen door een kloon, net als Janet Reno, Rubin, en Clinton. Ook in deze video steek ik de draak met de Rothschilds, deels omdat zij Saint Germain hebben belazerd, maar er zijn meer machtige en rijke bloedlijnen die deze planeet besturen. Namelijk de bloedlijn van de Payseurs, die de spoorwegen en het fabrieksimperium beheersten en nu $4 quadriljoen waard zijn in tegenstelling tot de $600 biljoen van de Rothschild’s. Hierover had veel meer gezegd kunnen worden, evenals over hun geheime banden met het ruimteprogramma.

Het is jullie misschien opgevallen dat ik niet gesproken heb over het goud van de dragonsfamilie of de RV van de munten. Er had veel meer besproken kunnen worden, als ik niet alles heb verteld verontschuldig ik me daarvoor, want ik moest de tijd van deze video beperken om de aandacht van de luisteraar te trekken.

Ik wil ook vermelden dat dit script, dat ik jaren geleden schreef, langzaam veranderd is op het internet, namelijk mensen hebben het acroniem van NESARA terug veranderd naar Harvey Bernard’s NESARA wet om verwarring te scheppen; evenals het veranderen van belangrijke bepalingen achter de wet, zoals het verhogen van de nationale omzetbelasting van 14% naar 17%.

De belangrijkste bepalingen in deze video kwamen oorspronkelijk van Shaini Goodwin’s nesara.us website die niet meer bestaat.

Dus leun achterover, ontspan, en bereid je voor om je geest te openen. Youtube heeft mijn video’s gedemonetiseerd overweeg alstublieft om mij te steunen met een donatie op:

https://healingsoulsurvivors.org/

Onderscheidingsvermogen is altijd vereist.

James Rink

Verandering is aan de Horizon

Klik op de afbeelding om film te bekijken 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org