Ufologen Beweren Dat Buitenaardse Technologie Werd Ontdekt Door Het Russische Leger In Het Noordpoolgebied.

Ufologen Beweren Dat Buitenaardse Technologie Werd Ontdekt Door Het Russische Leger In Het Noordpoolgebied.

1 Oktober 2022

De meeste deskundigen die menen informatie over buitenaardsen te kunnen onthullen, zijn ervan overtuigd dat deze ver buiten ons bereik liggen. Het Russische leger daarentegen heeft “onlangs beweerd” dat er onder de Noordpool buitenaardse technologie bestaat.

Het Russische leger beweert vermeende buitenaardse technologie te hebben gevonden onder het Noordpoolijs. De zoektocht naar buitenaardse technologie en bewust leven is grotendeels mislukt. Of, op zijn minst, beweren wetenschappers dat we het niet hebben kunnen vinden.

Maar hoe kunnen we controleren of ze gelijk hebben? We zijn ons bewust van een gemene lastercampagne en censuurcampagne in dit gebied. Daardoor zijn zowel de plaatselijke bevolking als bezoekers verrast door de vermeende ontdekking van UFO’s onder de Noordpool.

Is er buitenaardse technologie onder de Noordpool? Rusland heeft in de loop der jaren belangstelling getoond voor UFO’s, vooral zijn president Vladimir Poetin. Maar, het Euraziatische land heeft geen nieuws ontvangen. Elke intelligentie die hoger is dan de menselijke intelligentie wordt door de autoriteiten gebagatelliseerd.

De afgelopen jaren hebben zowel de Verenigde Staten als China zich intensief met deze kwestie beziggehouden. Rusland was echter het eerste land dat de “echte” jacht begon toen verschillende van zijn militairen ongewone omstandigheden aantroffen in de buurt van de Noordpool.

Talrijke militaire officieren ontdekten tekenen die konden helpen bij het oplossen van de poolmysteries, terwijl ze in het geheim het gebied verkenden voor de regering-Poetin.

China heeft mogelijk ook geprobeerd het bestaan van UFO’s in het Noordpoolgebied te verbergen.

Meer lezen >>>