Steven Greer: Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie / Vrijdag 12 januari 2018

Steven Greer:
 Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie
Vrijdag 12 januari 2018
(Dylan Charles) Al tientallen jaren wordt het Amerikaanse publiek geprogrammeerd om te geloven dat de openbaarmaking van een echte aliën of buitenaardse aanwezigheid op Aarde zal komen als een bedreiging, waarschijnlijk in de vorm van een totale vijandige invasie van onze planeet. In een dergelijk scenario zou onze enige redder een verenigd menselijk ras zijn dat tot aan de tanden is bewapend met de ongelooflijk geavanceerde wapens van  het militair-industriële complex.
door  Dylan Charles, 5 januari 2018
Hollywood heeft zijn werk gedaan door deze perceptie te creëren en te versterken met film voor film van mens versus buitenaards wezen. Altijd griezelig, altijd explosief, het is een decennia lange, dure dollar smeercampagne die de persoonlijke ervaringen trotseert van een onnoemelijk aantal mensen die contact hebben gehad met Buitenaardse wezens, ze vaak als vredig beschrijvend. Het provoceerd ook zeer geloofwaardige verhalen over ET-ingrijpen in de nucleaire wapens van de wereld, wat suggereert dat een ET-aanwezigheid feitelijk kan werken in het belang van de mensheid en de planeet.
Een massale voortdurende inspanning zoals deze heeft echter een strategisch doel en het Pentagon heeft eindelijk het doelwit onthuld, slecht verborgen in de recente mini-onthulling gepubliceerd in de New York Times, Glowing Auras en ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious UFO Programma . 

Kortom, het is een programma dat door de inlichtingengemeenschap wordt beheerd als een middel om steeds meer overheidsgeld in de kas van defensie-aannemers te gooien, terwijl het de ruimte wapent om de overheersing over het menselijk ras te vergroten, en het menselijk bewustzijn manipuleert om ons begrip van het verband tussen de materiële wereld en interdimensionale realiteiten in te perken.

WATCH: Unacknowledged: An Expose of the World’s Greatest Secret, by Steven Greer

“In de jaren vijftig werd besloten dat dit geheim zou worden gehouden, maar dat als het bekend zou worden, het gepresenteerd zou worden als een bedreiging wanneer ze behoorlijk uitgeput waren, of nodig om de wereld samen te brengen rond een gemeenschappelijke buitenaardse bedreiging.” ~ Steven M. Greer

Volgens Greer lijkt de inlichtingendienst eindelijk de bedreigingskaart te spelen (Laatste kaart Ulliminatie) en introduceert nu terloops aan het publiek het idee van geheime verdedigingsprogramma’s ter voorbereiding op een oorlog met buitenaardse wezens.

“In de media wordt dit probleem niet behandeld, tenzij ze daartoe door de mensen in de inlichtingengemeenschap en om specifieke redenen worden geïnstrueerd. Dus de berichtgeving hierover, die wijdverspreid was, was georkestreerd, maar het had een subliminale boodschap van een bedreiging uit de ruimte. “~ Steven M. Greer

Het volledige interview met Greer en McCormickcan is hieronder te horen:

https://www.youtube.com/watch?v=yEk-Dbe01rc

https://youtu.be/yEk-Dbe01rc

Naast het eindspel van grotere controle en onbeperkte uitgaven voor black warfare begrotingsgeld, dient de onderdrukking van informatie over de buitenaardse aanwezigheid op aarde om ons tot slaaf te maken van het economische model van de menselijke beschaving uit 1800. Deze verouderde ecologische nachtmerrie is uitgebreid naar meer dan 7 miljard mensen en wordt onderhouden door legacy-industrieën die de ontwikkeling van echt schone energietechnologieën voorkomen.

Bovendien is dit economische en politieke model expliciet ontworpen om de oorlog en de vernietiging van beschavingen op aarde te bestendigen. We zijn opgesloten in de gruwel van ecocide en genocide, en totdat we wakker worden en dit paradigma omverwerpen, is onze toekomst inderdaad somber.

Volgens Greer:
“De echte vraag die we moeten stellen is: hoe zou onze samenleving eruit kunnen zien zonder de onderdrukking van deze informatie en zonder een op dreiging gebaseerde kijk op het bestaan? 

Ze willen niet naar buiten komen op een manier zonder oorlogen. Dus ik vertel mensen, we hebben hier een keuze. De toekomst is universele vrede of eindeloze oorlog en vernietiging.”

 Steven M. Greer

Bron: http://www.wakingtimes.com/2018/01/05/steven-greer-comments-arrival-false-flag-alien-invasion/

Vertaling: Martien