Kwijtschelding van Schulden -NESARA-GESARA / The Galactic Federation

Kwijtschelding van Schulden -NESARA-GESARA

Wanneer president Trump deze verkiezing wint en onze wettige regering (de Republiek) volledig herstelt, zal het grootste deel van het Congres worden gearresteerd en/of gedwongen worden met pensioen te gaan. Bovendien zullen de meeste gouverneurs en burgemeesters worden gearresteerd en naar Guantanamo Bay worden gestuurd omdat ze onze staten en steden aan het communistische China hebben verkocht. Het huidige rechtssysteem, een zeer slechte instelling, zal ook worden ontmanteld en/of hervormd. Alle advocaten en rechters (bestuurders) zullen worden omgeschoold in grondwettelijk recht, als ze van plan zijn om door te gaan met hun “praktijken “. Nu de Koningin dood is en niet meer aan de macht is, moeten ze echt aan het werk voor #We The People.

Het hele systeem moet worden herzien, want de echte grondwet voor de Verenigde Staten, de Republiek, zal worden hersteld. Op dit moment werken we niet onder de wettige grondwet en ook niet onder het constitutionele recht. Op dit moment opereren we onder het admiraliteitsrecht en onder de Verenigde Staten, Inc (corporatie), die onze Republiek hebben toegeeigend of overgenomen. Hun grondwet is de grondwet van de Verenigde Staten, Inc. Onze wettige grondwet is de grondwet Voor de Republiek Verenigde Staten. Dit alles zal in de komende jaren worden gerectificeerd. De Socialisten/Communisten, voorheen bekend als de Democratische Partij, willen niet dat dit alles gebeurt. Ze waren overgenomen door zeer kwaadaardige krachten. Helaas zijn er in beide partijen kwaadaardige mensen. Alle kwaadaardige entiteiten zullen worden berecht.

Bovendien zal Hollywood volledig ophouden te bestaan, omdat het niets anders is dan een creatie van de CIA, gevormd om de gedachten van het volk te controleren. Hun acteurs, atleten, mediamagnaten, muzikanten, persoonlijkheden, nieuwsverslaggevers en entertainers waren PEDOFIELEN en adrenochrome oogsters, wat betekent dat ze SEX hadden met, verkracht, vermoord, gemarteld, geofferd, en het bloed van kinderen dronken. #SaveOurBabies.

Onder de Trump administratie zijn miljoenen kinderen gered uit pedofilie ringen en uit de diepe ondergrondse militaire bases (D.U.M.B.S.) waar deze kinderen werden opgevoed, verkracht en gemarteld. #SaveOurChildren.

Dit is de reden waarom de “Deepstate,” entiteiten, met inbegrip van FBI, CIA, Hollywood, et al. fel hebben gevochten tegen president Trump. Ze wilden niet dat hun geheim werd onthuld. Kindersekshandel is de misdaad van de elite. Kinderen waren hun munt. Deze boosaardige daders weten dat hun tijd voorbij is. Ook zij zullen worden gearresteerd. De meesten staan nu onder huisarrest. Anderen zijn al in Guantanamo Bay. Donald Trump werd gerekruteerd om ze neer te halen. Om de deepstate volledig te ontmantelen. Hij leidt de wereld in de deepstate take-down. Onbekend bij de meeste mensen, hadden 209 landen in het geheim ingestemd. Ze stemden ook in met de wereldvrede en met de terugkeer naar de gouden standaard. De massa’s begrepen dit niet, omdat ze het slachtoffer waren geworden van mind-control en manipulatie van de media en MK Ultra hypnotische tactieken.

Kort na de verkiezingen zullen massale arrestaties en openbare bekentenissen op de televisie worden uitgezonden, zodat de massa’s kunnen zien hoe kwaadaardig deze mensen waren geweest. Daarna zal de aankondiging komen dat we terug zijn bij de gouden standaard. Onder een gouden standaard zal de Fiat-valuta, of het geld dat door niets wordt gedekt, ophouden te bestaan. In plaats daarvan zullen we goud en zilver gebruiken als geld, wat wettig geld is, onder onze grondwet. Sommige vertrouwde economen beweren dat we de keuze zullen hebben tussen drie vormen van “geld”; goud en zilver, asset-backed cryptocurrencies, en onze nieuwe regenboogdollars, die worden ondersteund door goud en zilver. Alle drie zijn ze grondwettelijk, omdat ze alle drie door goud worden ondersteund.

Een goudstandaard verhoogt onze koopkracht, zodat een huis dat nu 100.000 dollar waard is onder dit huidige monetaire systeem, aanzienlijk minder zou kosten onder een goudstandaard; sommigen zeggen zelfs 10.000 dollar. Bovendien draagt een goudstandaard macht over van overheden en banken, en legt het in de handen van mensen. Deze aankondiging zal de NESARA-aankondiging bevatten.

NESARA is de National Economic Security and Reformation Act. De Wereldwijde vertolking is de Global Economic Security and Reformation Act. Binnenkort zullen we NESARA en een Global Currency Reset meemaken, wat niet te verwarren is met de “Great Reset” van NWO. Een Global Currency Reset (GCR) maakt goud tot de standaardvaluta van de wereld, terwijl een grote reset het idee van de NWO voor een One World Government was. Deze laatste is geannuleerd en zal niet worden toegestaan.

Onder NESARA-GESARA zullen we een schuldenjubilee hebben. Dit betekent dat de hele wereld, inclusief regeringen en individuen over de hele wereld, een COMPLETE KWIJTSCHELDING van SCHULDEN zullen meemaken. Alle bank-, creditcard-, hypotheek-, studenten- en autoschulden zullen volledig “vergeven” of op nul gezet worden. Dit is om de mensheid te compenseren voor het feit dat zij onder de controle heeft gestaan van een snood systeem dat kwaadaardige, onwettige praktijken heeft toegepast.

Bovendien zullen er onder NESARA-GESARA biljoenen dollars aan wereldwijde humanitaire fondsen worden vrijgemaakt om de mensheid en de planeet te helpen genezen, evenals een vrijlating van onderdrukte technologieën. Ook zullen miljoenen dollars worden uitgekeerd aan elke persoon op aarde om ons te compenseren voor het leed dat we hebben moeten doorstaan onder de controle en de slavernij van Draconische entiteiten.

Meer informatie over NESARA-GESARA vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=DcV1_6vIT-4&t=339s,

Wees aangemoedigd! De planeet wordt bevrijd!

We stijgen op naar het 5D-bewustzijn, ook wel bekend als het “Gouden Tijdperk”. Alle kinderen van Moeder Gaia zullen met haar opstijgen, naar een prachtige nieuwe realiteit, waar we zullen genieten van planetaire vredesliefde, vreugde, voorspoed en overvloed.

De Schepper en onze Galactische Familie zijn hier, om ons te helpen. We kunnen helpen deze realiteit te versnellen, door onze vibraties te verhogen. Ase’! Verheug je!

Artiest: onbekend

Vertaling: Martien