Dr. Steven Greer: ONTWERP DISCLOSURE AANKONDIGING VOOR WERELD LEIDERS

Dr. Steven Greer:

ONTWERP DISCLOSURE AANKONDIGING VOOR WERELD LEIDERS

De volgende CONCEPT-speech werd geschreven door Dr. Greer op verzoek van twee afzonderlijke contacten met president Trump en president Poetin. De twee contacten kennen elkaar niet, maar beide verzoeken zijn in het voorjaar van 2018 over een periode van een paar weken gedaan.

Dr. Greer schreef deze toespraak als een CONCEPT-sjabloon die door elke wereldleider kan worden aangepast om aan te kondigen dat we niet alleen in het Universum zijn en contact hebben gehad met buitenaardse beschavingen.

U kunt deze toespraak doorsturen naar regeringsleiders in uw eigen land en verzenden naar en verzoeken dat president Trump en president Poetin aan een dergelijke aankondiging meewerken in samenwerking met de VN en andere wereldleiders in China, de EU en elders.

Dank je!

Aarzel niet om een ​​PDF-versie van deze toespraak HIER te downloaden.

Mijn mede-Amerikanen / Mijn mede-Russen / En alle burgers van de aarde:

Het is ons opgevallen dat buitenaardse beschavingen van grote technologische vooruitgang al een tijdje de Aarde bezoeken.

Hoewel hun aanwezigheid waarschijnlijk dateert uit de oudheid, heeft het moderne tijdperk sinds de Tweede Wereldoorlog een grote toename gezien in waarnemingen en interacties met deze geavanceerde levensvormen en hun ruimtevaartuigen.

Het moet benadrukt worden dat ze geen bedreiging lijken te zijn voor de mensheid of de Aarde, maar in plaats daarvan heel bezorgd zijn over onze eigen ongecontroleerde vermogens om oorlog te produceren en geweld, gecombineerd met onze vroege pogingen tot verkenning van de ruimte.

Sinds het begin van het nucleaire tijdperk hebben deze buitenaardse beschavingen gezamenlijke inspanningen geleverd om verkenning te doen bij alle bekende ruimtevaart- en nucleaire faciliteiten. In sommige gevallen zijn deze faciliteiten door ET-vaartuigen gepenetreerd en zijn onze nucleaire raketten onbruikbaar geworden. Dergelijke invallen lijken ontworpen om ons te waarschuwen om deze wereldvernietigende nucleaire wapens niet te gebruiken en zijn geen vijandige daden.

Ze lijken ook bezorgd over het snelle verval van onze biosfeer en milieu en het uitsterven van vele soorten op aarde.

Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn er extreem gesloten programma’s geweest om de energie-, communicatie- en voortstuwingssystemen van deze ET-ruimtevaartuigen te bestuderen.

Het is tijd voor ons om deze gewichtige wetenschappelijke bevindingen aan u bekend te make

Deze technologieën hebben het potentieel – als ze alleen voor vreedzame doeleinden worden gebruikt – om ons een nieuwe en duurzame beschaving op Aarde te geven, vrij van armoede en vervuiling binnen een generatie.

Als ze echter voor destructieve en gewelddadige doeleinden worden gebruikt, kunnen deze technologieën onze beschaving beëindigen.

Om deze en andere redenen heeft de strengste geheimhouding de studie van deze buitenaardse technologieën omgeven.

Maar de tijd is aangebroken dat de waarheid bekend wordt: we zijn niet de enige in het Universum. En het is tijd voor de mensheid om een ​​volwassen, vreedzame beschaving te worden en zijn plaats in de kosmos in te innemen met andere ver gevorderde mensen uit andere sterrenstelsels.

Hiertoe roep ik de wereldgemeenschap, alle wereldleiders en alle mensen op Aarde op om samen te komen en aan dit nieuwe tijdperk op Aarde te beginnen.

We moeten open en vreedzaam contact maken en diplomatieke banden aangaan met deze andere werelden. We moeten dit doen als kinderen van de Aarde en niet slechts als één natie. Alle naties en mensen van de Aarde moeten in dit proces worden vertegenwoordigd en gemachtigd.

We moeten ons ertoe verplichten alle wapens uit de ruimte te houden en alleen de ruimte in te gaan voor vreedzame doeleinden die de hele mensheid ten goede komen.

We moeten deze geavanceerde energie- en voortstuwingstechnologieën naar voren brengen, zodat de omgeving en de mensen hiervan kunnen profiteren. We moeten het er allemaal over eens zijn om nooit toe te staan ​​dat deze nieuwe technologieën als oorlogswapens worden gebruikt.

En we moeten ons onderling verplichten dat als een land of groep probeert deze technologieën te gebruiken voor gewelddadige of destructieve doeleinden, elke natie en alle mensen op Aarde opstaan ​​om het onmiddellijk te stoppen.

We staan ​​voor een keuze: als we niets doen, zullen onze omgeving en onze beschaving degraderen en kunnen we met uitsterven worden bedreigd. Als we deze nieuwe kennis en wetenschap gebruiken voor oorlog en vernietiging, zullen we zeker ook omkomen.

Maar als we een wereld van vrede vestigen, kan de mensheid nu vooruitgang boeken als een beschaving die duurzaam, rechtvaardig en waardig is om het Universum te verkennen.

Dit is de unieke en grote uitdaging van onze generatie: het vestigen van wereldvrede en het creëren van een nieuwe duurzame beschaving. Zodra we dit fundament van vrede en rechtvaardigheid hebben bereikt, hebben we geleerd dat deze andere werelden ons met open armen en harten in de kosmos zullen verwelkomen.

Dus, mijn medeburgers van de Aarde, laten we samenwerken om de bestemming van de mensheid te bereiken: Een verlichte, vredige wereld die toetreed tot haar plaats tussen de andere volkeren/mensen van de kosmos.

Want dit is de enig mogelijke goede toekomst voor de mensheid. Het is tijd voor ons om ons te verenigen als een volk en die goede toekomst te creëren – NU.

Dr. Steven Greer – augustus 2018

Bron: http://siriusdisclosure.com/cseti-papers/draft-disclosure-announcement-for-world-leaders/

vertaling: Martien