Hoe kunnen we onze bijdragen leveren aan een Nieuw Tijdperk? / Door Marlon Wong-Sioe

Hoe kunnen we onze bijdragen leveren aan een Nieuw Tijdperk?

Door Marlon Wong-Sioe

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd wat je kan doen om bij te dragen aan een Nieuw Tijdperk. Misschien ben je erachter gekomen dat het geen zin heeft enkel maar te wachten op een Nieuw Tijdperk, terwijl je in oude gewoontes blijft zitten. Als je erkent dat dit de komst van een tijdperk van meer liefde en licht niet bevordert, dan is dat een eerste stap in de goede richting. Een tweede goede stap is je bewust worden welke oude gewoontes je nog hebt die mogen veranderen.

Veranderen is een innerlijk proces. Het is een proces van het veranderen, transformeren, van je levensenergie. Het is een proces dat samenhangt met je leefomgeving. Als jij jouw gedachten verandert, zal je je anders voelen. Van gedachten veranderen betekent je levensenergie veranderen. Als je levensenergie verandert, verandert je invloed op je omgeving.
De energie van je omgeving beïnvloedt jou ook. Hoewel je in alle omstandigheden kan groeien, is dit het fijnst in een prettige omgeving die je ondersteunt. Wanneer we ons bevinden op een spiritueel pad en we ontkennen de invloed van onze omgeving op ons, dan is er de kans dat we onszelf ondermijnen. Wist je dat het consumeren van vlees een slechte invloed heeft op het milieu? Onder andere op het grondwater en de lucht die we inademen, bijvoorbeeld als we een wandeling maken of als we mediteren? Wist je dat er politici zijn die de vrijheid om alternatieve geneeswijzen te beoefenen actief tegenwerken? En wist je dat het met wat gezonde wil van genoeg politici mogelijk is om een gezondheidszorg te creëren waarin zowel plaats is voor reguliere als alternatieve geneeswijzen? Een zorg waarin deze samenwerken?