Carolien: Colomn voor Weekblad voor Salland: Heftige overgangsperiode /19 november 2015 / Micha Beuger

Carolien: Colomn voor Weekblad voor Salland
Heftige overgangsperiode
19 november 2015 / Micha Beuger

 Deze week kreeg ik een column toegestuurd van Micha Beuger van ww.buitenaards.net.
Wij leven momenteel in extra spannende tijden, waarbij aanmoediging van harte welkom is. Voor sommigen lijkt het, alsof we van eeuwenlange schemering, naar pikkedonker afglijden. In feite zijn wij thans, na duizenden duistere jaren, juist beland in de ochtendschemering. De eerste lichtstraaltjes tonen ons al die duistere spelletjes, waarin wij al die tijd hebben gezeten.
Er is geen sector van ons bestaan, die niet is verziekt door misleiding, corruptie en machtsmisbruik. Maar dankzij toename van licht, komen kwaadwillenden hier steeds minder gemakkelijk mee weg. Met deze massale ontmaskeringen zou je zeggen, dat er helemaal niets en niemand meer deugt.  Gelukkig komt met de innerlijke zonsopgang – die onvermijdelijk is – ieders goddelijke aard boven. Andere werelden – ik heb vergelijkingsmateriaal – hebben soortgelijke processen doorgemaakt.

Degene die, net als onze Aarde, diep door het stof en afgescheidenheid zijn gegaan, vertonen meer diversiteit en diepgang. Persoonlijkheden van hun bewoners zijn rijker en stabieler. Zodra de duistere fase achter de rug is, concluderen zij unaniem, dat het uiteindelijke resultaat, het prijskaartje ruimschoots waard is. Onze mensheid verkeert in zogenaamde asynchrone ascentie, dat wil zeggen, dat mensen massaal verlicht worden, maar niet allemaal tegelijk. En zelfs elk individu heeft in deze overgangsperiode zowel lichte als nog duistere aspecten, die om verlichting vragen. Het betreft innerlijk en niet zozeer uiterlijk waarneembaar licht.

Dit licht verbindt alle componenten, waaruit onze wereld bestaat, zodat die bestanddelen steeds efficiënter gaan uitwisselen en samenwerken. In de Oude Wereld wisselen mensen met woorden uit, maar er zijn duizenden verschillende talen, hetgeen misverstanden en vijandschap bevordert.
Dieren communiceren vooral via lichaamstaal, maar elke diersoort heeft zijn eigen semantiek, zodat ook in het dierenrijk verdeeldheid optreedt. In de Nieuwe Wereld wordt communicatie aangestuurd door universele telepathie, die onafhankelijk is van talen, beelden, levensvormen, ruimte en tijd. Dieren – ook in het wild – begrijpen elkaar steeds beter en gaan liefdevoller met elkaar om. Ecosystemen zijn ingrijpend aan het veranderen, waarbij levensvormen elkaar niet meer als voedsel nodig hebben. Maar er treedt ook al meer liefde op tussen mensen. Ook gaan onze lichaamscellen harmonieuzer met elkaar communiceren, zodat ziekten en uiteindelijk de dood zullen verdwijnen. Dan leven wij in een paradijselijke wereld, die functioneert als één organisme, met behoud van alle materie, diversiteit en individualiteit. Niet langer volgens van boven en van buiten opgelegde regels, maar spontaan en van binnenuit.
Terrorisme
Tja… Ik wens dat ieder mens woonachtig op deze prachtige planeet, elk wezen in het universum werkelijk verbonden mag zijn met het hart, de hemel en de aarde en mag ervaren dat liefde datgene is waar alles om draait. S-amen.