Aardse en buitenaardse ICT / 2019-05-05 – Micha Beuger

Aardse en buitenaardse ICT
2019-05-05  – Micha Beuger


Dit vrijblijvende artikel is naar aanleiding van het boek Unhacked – geschreven door Rian van Rijbroek.
De informatie in mijn verhandeling heb ik voornamelijk verkregen dankzij buitenzintuiglijke waarneming. Aarde is volgens mij in onze Melkweg een van de werelden met de meest geavanceerde ICT-voorzieningen. Dat die zich in slechts enkele tientallen jaren hebben kunnen ontwikkelen, vind ik op zijn minst opmerkelijk. Wie weet hebben de ontwikkelaars – onbewust telepathisch – hulp gehad van buitenaardse beschavingen.

Aardse ICT is veelzijdig maar onveilig
De smartphone vind ik het pronkstuk van onze ICT. De toepassingen worden ongetwijfeld verder uitgebreid. Helaas gaat in onze wereld de technologische uitwisseling van informatie gepaard met diverse onveiligheden. Aarde is volgens mij de enige planeet in onze Melkweg die gebruik maakt van radiogolven. Die gaan ongericht alle kanten op. Dit veroorzaakt veel energieverlies en werkt in dat opzicht inefficiënt. Bovendien kunnen kwaadwillende buitenaardsen ons zo wel heel simpel afluisteren en met ons meekijken. Ons gebruik van radiogolven heeft zijn langste tijd gehad. Een tijd die slechts een paar eeuwen heeft geduurd.
Dat is minder dan een miljoenste deel van hoe lang er al technologische communicatie in ons Universum bestaat.

SETI – Search for Extraterrestrial Intelligence – zoekt naar radiosignalen, afkomstig van buitenaardsen. Volgens mij zal dit project nooit iets zinnigs opleveren. Omdat wij de enigen zijn die radiogolven produceren. Andere werelden werken met glasvezelnetwerken, niet ver reikende infrarode golven en gerichte laserbundels. Aan stralingen, die onze mensheid produceert, vooral van 4G en 5G, kleven mogelijk ernstige gezondheidsrisico’s. Ik stap liever over van 4D naar 5D. Hoewel ik liever niet van dimensies spreek, vanwege mogelijke verwarring. Verder kunnen onze ICT-systemen gemakkelijk worden gekraakt, met alle kwalijke gevolgen van dien. Informatie kan verloren gaan of op onwettige wijze openbaar worden gemaakt. Er kan geld worden afgeperst. Apparatuur kan worden ontregeld. Met in het ergste geval ontploffende kerncentrales. Hoe komt het dat onze aardse ICT zo kwetsbaar is? Hoe wordt in andere werelden zoiets aangepakt?

Meer lezen >>>