De Yahyel: Angst Overstijgen

De Yahyel: Angst Overstijgen

Gechanneld door: Jonathan Trinity Martin – 23 Januari 2023

Goedendag Aarde mensen. Wij zweven momenteel in onze schepen boven jullie steden met als doel de energieën van bovenaf opnieuw af te stemmen.

Wij zien dit als een groepsmissie, een groepsreis en een groepsdoel om zo te zeggen. Wij zien u als het grondpersoneel, wat van ons het hemelpersoneel maakt, dat opereert vanuit de sterren en daarbuiten.

En nu het tij keert naar het eerste, of open contact zoals wij het noemen, zien wij dat velen van u er op dit moment klaar voor zijn. Klaar voor de volgende fase van contact in uw wereld.

Wij begrijpen dat de afgelopen jaren in uw werkelijkheid zwaar zijn geweest. Maar ze waren noodzakelijk, een noodzakelijk deel van jullie ontvouwing naar de oneindigheid van de schepper en de schepping zelf – aangezien velen van jullie nog steeds angsten vasthielden.

Angst staat haaks op onze trilling. Vanwege de wet van aantrekking is het voor ons enigszins moeilijk om met jullie werkelijkheid samen te werken zolang jullie je angsten nog in jullie onbewuste vasthouden. Zoals magneetpolen elkaar afstoten, veroorzaakt de frequentie van angst een natuurlijke afstoting in ons, die ons wegduwt.

Wij zijn echter blij te kunnen zeggen dat een aanzienlijk deel van u de angst uit uw onderbewustzijn naar uw bewustzijn heeft gehaald en voorgoed heeft losgelaten. Zo kunt u voor eens en voor altijd in onze dimensie, onze werkelijkheid en onze tijdlijn stappen.

Dus terwijl uw jaar vordert, terwijl deze zonnebaan vooruitgaat, stellen wij voor dat u diep duikt en die laatste disharmonische trillingen uit uw onderbewustzijn opruimt. Alles wat u een vreemd gevoel geeft, alles wat u het gevoel geeft niet in orde te zijn, alles wat angst, bezorgdheid, gebrek aan eigenwaarde of een andere onaangename trilling in u teweegbrengt, is een teken dat er nog werk aan de winkel is.

Dit is een kans voor Aardse mensen. Tijdlijnen splitsen zich en de kans om in realiteiten en existenties te stappen die u versteld zullen doen staan, ligt nu aan de horizon.

Dus schuw de schaduw niet, ga het werk dat gedaan moet worden niet uit de weg – en wanneer wij het venster van open contact tegen het einde van deze zonnebaan van jullie wereld binnengaan, zullen jullie blij zijn dat jullie dat gedaan hebben.

Want de onverschrokken uitbreiding van jullie geest en bewustzijn naar onze werkelijkheid aan het einde van deze zonnecyclus, dit jaar in jullie wereld, zal een tijd zijn als geen ander.

Spannende tijden liggen in het verschiet Aarde mensen. Omarm jezelf, omarm wie je hier kwam zijn, volg je gelukzaligheid en stap in de reis van eeuwige vrede en licht voor altijd.

Wij zijn de Yahyel, en wij komen in onze schepen, goede dag, en Amen. Shivai Aarde mensen. Goedendag.

Kanaal: Jonathan Trinity Martin

Bron

Vertaling: Reinier