Boodschap van P’taah – januari 2021: Alles is perfect. / Licht Bron P’taah

Boodschap van P’taah – januari 2021
Alles is perfect.

Licht Bron P’taah (Australia)

Vraag: P’taah, als je zegt dat alles perfect is, word ik een stuk beter in het denken dat’ in het nu blijven’ en   – wel ik weet niet of ik denk dat het perfect is, maar ik blijf in het nu en laat het wat het is –  waarvan ik denk dat het me daar brengt!

P’taah: Heel goed, ja, heel goed. Wat je het beste kunt doe, wat we zouden willen voorstellen, is om – (voor iemand anders die met het idee worstelt –  wanneer je merkt dat je in de problemen zit met dingen die niet volgens plan lopen, je de trein of het vliegtuig hebt gemist, er iets gebeurt dat je van de focus weghaalt van wat je verlangt, in deze angst voor erbarmelijke omstandigheden die volgen), in plaats van toe te geven aan de angst, te zeggen: ‘Wat ik hier heb gecreëerd, zal een geschenk zijn voor mijn grotere bewustzijn, in mijn voordeel’, zo je wilt. En op deze manier blijf je in het nu, zonder, zouden we zeggen, het voorspellen van een nare omstandigheid, een nare uitkomst – is dat logisch?

Antw. op Pta: Het is logisch, en dat is eigenlijk heel nuttig, als iets om op te focussen wanneer ik begin te stressen in het vooruitzicht van een negatief resultaat. En ik probeer in het nu te blijven, en tegen mezelf te zeggen: ‘Wat ik ook heb gecreëerd, zal in mijn voordeel zijn!’ En ik ben begonnen te zeggen: ‘Het universum zorgt voor mij!’

P’taah: Ja inderdaad: ‘Het universum steunt me absoluut!’ En als je in die staat van toelating bent, in die toestand waar je zegt: ‘Dit is heel onverwacht, maar uiteindelijk komt het allemaal goed – en als het niet allemaal goed is, is het niet het einde!’ Wanneer het vertrouwen een weten wordt – dan weet je dat je een andere trap op bent gegaan.

Antw. op Pta: Ja, eigenlijk zal dat geweldig zijn, want ik merk dat het bij elke stap elke keer zo veel gemakkelijker wordt.

P’taah: Ja! En daarom zijn we hier: om je te helpen een gemakkelijker, vreugdevoller en liefdevoller leven te leiden! En wat is er nog meer voor jou? Om liefde te vinden, te leven in liefde, eer en respect voor wie je bent en hoe je bent, en dus voor al het andere in je leven, elke persoon, elk schepsel.

Antw. op Pta: Ja inderdaad, en wat ik vind is dat hoe meer ik het voor mezelf krijg, hoe meer ik het kan doorgeven aan mijn vrienden en familie en mensen die komen – en ik dank u daar enorm voor, want u bent een van de grote aanstichters daarvan in mijn leven geweest.

P’taah: Wel geliefden, het is onze vreugde, inderdaad!

Vertaling: Agnes