BLUE AVIANS: Keer Terug naar Jullie Hartruimte / Via Davey

BLUE AVIANS: Keer Terug naar Jullie Hartruimte

Via Davey – 19 september 2020
https://tinyurl.com/y3t2jcu9

Gegroet dierbaren van de planeet Aarde. We komen op dit moment bij jullie terug, al zijn we nooit echt weggeweest. We hebben vanuit de hogere dimensies gekeken en geholpen om onze menselijke geestverwanten, onze broeders en zusters, door deze tumultueuze tijden heen naar de volgende fase te helpen, die binnenkort op jullie afkomt.

Dit zijn spannende tijden, hoewel we weten dat velen van jullie deze als verontrustende tijden zien, als tijden die jullie liever hadden willen vermijden. Maar helaas, zo moest het zijn, dit is een deel van het grote, grote plan. Een plan dat in de maak is en dynamisch verandert met de eb en vloed van de liefde die terugkeert naar deze planeet, zoals de tsunami van de liefde die jullie allemaal al eerder hebben horen roepen. Dit zijn prachtige tijden, als je de ogen hebt om het te zien zoals het werkelijk is, een metamorfose, een transformatie van de grootste soort die ooit een planeet heeft getroffen. We zeggen het zo, want er is nog nooit een grote planetaire ascensie als deze geweest. Dit is de eerste. En het is boven alle stoutste dromen uit gekomen. Nogmaals, ook al zie je het misschien niet zo. Vanuit onze ogen, ons perspectief, in de zesde dichtheid zoals je het zou kunnen noemen, is dit de grootste van de tijden.

We dringen er bij jullie op aan om het vanuit het perspectief van jullie hart te zien, nu meer dan ooit is het zo belangrijk voor jullie om je te verbinden met de ruimte van jullie hart. Versmelten, mengen, in je ware essentie binnen je hartcentrum. Jullie waarheid is daar. Het heeft jullie nooit verlaten, het verbergt zich niet om een of andere hoek wachtend om gevonden te worden. Het is altijd aanwezig. Het was er altijd al, het is er nu, het zal er altijd zijn.

Het is een verbazingwekkend geschenk, om jullie zelf te geven, om gewoon de ruimte van jullie hart binnen te gaan en te zijn wie jullie zijn, onthoud wie jullie zijn. DIT IS HET GROTE ONTWAKEN!

Om wakker te worden voor jullie god/godin zelf, jullie ware aard. Jullie zijn bron-energiewezens, zoals de Arcturiërs jullie zo graag aan willen herinneren (glimlach). En dit is een goede herinnering.

We willen nog een boodschap overbrengen via deze, en dat is er een van grote hoop.

Zie deze tijden alstublieft niet als tekenen van de dingen die komen gaan, dit is een bevalling dierbaren. Dit is een verwijdering van het oude verouderde paradigma van het duister. Hun wegen en bewustzijn lossen op in het licht. En het gaat niet met gemak, maar dit is zoals verwacht.

Het licht dat nu binnenstroomt is zo groot, zo diep, dat het de fundamentele kern van wat er was doet schommelen. Er is veel op gebouwd, en zo trilt het met de grond gelijk. Dit zijn jullie maatschappelijke structuren, jullie wetenschappelijke paradigma’s en zelfs het materiaal waar jullie gebouwen van gemaakt zijn. De lagen van de aarde veranderen, het water verandert, alles verandert, het moet wel, lieverd. Het moet in lijn zijn met de nieuwe vijfde dimensionale matrix, de nieuwe lichtrasters die zijn.

Oh dierbaren, dit is nu heel snel aan het ontstaan. Wie gevoelig is, kan dit voelen, dat weten jullie.

We willen deze boodschap met vrede en liefde in ons hart voor jullie overbrengen. We hebben jullie lang zien werken en leven door de beproevingen, de ups en downs, de kwellingen, de pijn en het lijden van jullie grote reizen hier in het assisteren van Gaia in dit prachtige proces, dit geboorteproces, dat spoedig tot voltooiing zal komen.

Dit zijn glorieuze dagen dierbaren, oh we zouden willen dat jullie het konden zien zoals wij dat doen. Jullie zouden je geen zorgen maken of bang zijn, jullie zouden je verheugen.

Dat is alles voor nu, we laten jullie in vrede, liefde en sereniteit achter. En herinneren jullie er nog eens aan, alsjeblieft dierbaren, ga jullie hartruimte binnen, minstens één keer per dag, het liefst meer. Jullie zullen verbaasd zijn wat jullie daar aantreffen…

Vrede zij met jullie en al onze liefde. Vaarwel voor nu.

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien