Bericht van P’taah – Alles is frequentie!

Bericht van P’taah – Alles is frequentie!

Januari 2023 – Gechanneld door Annie

Vraag: P’taah is het juist dat u met ons communiceert door uw energie via de Pleiaden te laten gaan om de frequentie te verlagen om via Jani te kunnen komen?

P’taah: Ja.

Vraag: Kunt u dat uitleggen?

P’taah: Wel, dat is de enige manier waarop we het min of meer kunnen beschrijven. De enige woorden die we kunnen zeggen die voor jullie logisch zijn, zijn dat alles bestaat als een elektromagnetische frequentie, en frequenties trillen op verschillende tonen.

En jullie weten allemaal, althans in theorie, dat bijvoorbeeld honden frequenties kunnen horen die niet beschikbaar zijn voor het menselijk oor – hetzelfde geldt voor alles. Wij zijn frequentie, wij zijn een band van energie die overal en altijd bestaat – jij ook. Het enige verschil is dat wij ons bewust zijn van de frequenties en jij niet.

Dus in zekere zin zou je kunnen zeggen dat de lichtste toon die we zijn niet waarneembaar is voor de mens, net zoals je het fluiten niet kunt horen dat een hond kan horen. Het is hetzelfde soort ding.

Dus om de frequentie te veranderen zodat het beschikbaar is voor de mens, wordt de energie die we zijn verlaagd via een andere lagere frequentie – we spreken helemaal niet zoals in een hiërarchie, maar gewoon in termen van frequentie – we verlagen de frequentie via een ander planetair lichaam, als je wilt, om te kunnen veranderen naar die frequentie die beschikbaar komt voor de mens.

Natuurlijk is alles met elkaar verbonden. Jullie bomen hebben bijvoorbeeld ook een frequentie en die frequentie is verbonden met elke boom die bestaat op jullie niveau van werkelijkheid. Je hoort het niet, soms ben je je ervan bewust. Sommigen van jullie hebben inderdaad zo’n connectie met de frequentie van bomen dat je met elkaar kunt communiceren.

De grote verbinder voor jouw universum is liefde. En de frequentie van liefde, die in zekere zin de frequentie van Bron-heid is, is de grote verbindende frequentie die door alle dimensionale werkelijkheden gaat.

En er zijn ook dragers van frequenties. Bijvoorbeeld jullie oceanen, jullie rivieren, jullie meren, het water draagt frequenties. Je kunt liefde over oceanen sturen. Wanneer je je liefde in een watermassa giet, wordt ze naar buiten gedragen, en niet alleen naar buiten gebracht, maar heeft ze ook invloed op alles in dat water.

Vraag: Dus liefde is de frequentie die alles overstijgt en overal doordringt?

P’taah: Ja!

 

Met liefde en veel dank aan u allen
van Annie – Lichtbron P’taah
https://ptaah.com.au/

 

 

Vertaling: Agnes – voor wakkeremensen.org