Wat wist Rudolf Steiner in 1918, wat zich nu ontvouwd in 2020. / Een speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020

Oproep aan de mensen van de aarde om een Obsearcher *1) te zijn.
Hoe?
Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broers en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo’n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouwObsearcher-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.
Vertaling van de speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12Maart 2020
Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Corona Virus-gedoe. Willen jullie dat ik doe? Pubic reageert met ‘ja alsjeblieft’ en wat gelach.
Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?’ En hij zei: ‘Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

(* Excretie is het uit de cel of het lichaam verwijderen van niet meer bruikbare of toxische afvalstoffen van het metabolisme)
En de eerste manier waarop ik je zou willen aanmoedigen om hierover na te denken is, stel je bent een beroemde dolfijnen dokter en je hebt lange tijd dolfijnen in de poolcirkel bestudeerd, en de dolfijnen waren allemaal in orde en dan op een dag wordt je opgebeld zo van ‘Fred, veel van de dolfijnen op de poolcirkel gaan dood, kun je komen kijken wat er aan de hand is?’ En je kunt maar 1 vraag stellen, wat zou dat dan zijn? Steek je hand op, hoeveel van jullie zouden vragen; Ik wil een dolfijn onderzoeken om de genetische samenstelling van die dolfijn te ontdekken? Niemand, want dat is zinloos. Hoevelen van jullie zouden vragen; ‘Ik wil zien of deze dolfijn en die dolfijn een virus hebben omdat het besmettelijk kan zijn en daarom worden al deze dolfijnen ziek?’ Alleen die man daar. Hoevelen van jullie zouden vragen, excuseer mij voor mijn woorden, ‘Heeft iemand hier shit zooi in het water gedumpt?’ Zoals Exxon Valdez? Iemand? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op, want dat is wat er is gebeurd.
Wanneer cellen vergiftigd worden dan proberen ze zichzelf te zuiveren door ‘afval’ dat we virussen noemen, uit te scheiden. Als je luistert naar de nieuwste lezingen gegeven door de NIH over de huidige theorie over virussen die ook exosomen worden genoemd en in deze lezing wordt ook de complexiteit van virussen belicht, dan zul je zien dat dit perfect in lijn is met de huidige gedachte over wat een virus werkelijk is. Ik heb hier een dramatisch voorbeeld van uit mijn eigen jeugd waar ik opgroeide.  Net buiten ons huis was een moerasgebied. Het zat vol met kikkers en de kikkers hielden me ’s nachts wakker. Ik plakte de ramen dicht en in het voorjaar maakten ze een groot kabaal. Maar na verloop van tijd waren de kikkers allemaal weg. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een genetische ziekte hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een virus hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat iemand DDT in het water heeft gedumpt? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op. Dat is wat er is gebeurd. Ziekten zijn vergiftigingen. Het is een van de redenen waarom vaccinaties, dat sla ik nu even over…
Dus wat gebeurde er in 1918? Bij elke enorme pandemie in de afgelopen 150 jaar, was er een enorme sprong voorwaarts in de elektrificatie van de aarde. In 1918, laat in de herfst van 1917, was er de introductie van radiogolven over de hele wereld. Telkens wanneer je een biologisch systeem blootstelt aan een nieuw elektromagnetisch veld, vergiftig je het. Je vermoordt sommigen en de rest gaat in een soort van opgeschorte animatie. Interessant genoeg leven ze iets langer maar wel zieker. En dan begint in de Tweede Wereldoorlog de volgende pandemie met de introductie van radarapparatuur over de hele aarde, waarbij de hele aarde in radarvelden wordt bedekt. De eerste keer dat mensen daar ooit aan zijn blootgesteld. In 1968 was er de Hong Kong-griep en het was de eerste keer dat, de aarde heeft een beschermende laag die de Van Ellen-gordel heet die in wezen de kosmische velden van de zon, de maan, Jupiter enzovoort integreert en dit dan verdeelt naar de levende wezens van de aarde, waar de mens satellieten plaatste die radiofrequenties uitzenden in de Van Ellen Gordel en binnen 6 maanden hadden we een nieuwe virale pandemie.
Waarom viraal? Omdat de mensen vergiftigd zijn, scheiden ze gifstoffen uit, die op virussen lijken. Mensen denken dat het een griepepidemie is.
In 1918 besluit de pandemische afdeling van Boston Health de besmettelijkheid van de Spaanse griep te onderzoeken. Geloof het of niet, ze namen honderden mensen met griep en zogen de snot uit hun neus en injecteerden dit bij de gezonde mensen die GEEN griep hadden en NIET één keer konden ze de volgende persoon ziek maken. Ze deden dit keer op keer. Ze waren niet in staat besmetting aan te tonen. Ze deden het zelfs met paarden die blijkbaar de Spaanse griep kregen en deden zakken over hun hoofd. De paarden niesden in de zak en men legde vervolgens de zak over het hoofd van een gezond paard en GEEN ENKEL PAARD WERD ZIEK. Je kunt hierover lezen in het boek ‘The Invisible Rainbow’ van Arthur Firstenberg ’, waarin alle stappen in de elektrificatie van de aarde worden beschreven en hoe er binnen zes maanden een nieuwe grieppandemie over de hele wereld was.
Als je de normale uitleg leest, hoe het kwam dat van Kansas naar Zuid-Afrika in 2 weken tijd, de hele wereld tegelijkertijd de symptomen kreeg, ondanks het feit dat het transportmiddel in 1918 te paard en per boot was, is er geen verklaring voor. Ze zeggen gewoon ‘we weten niet hoe dat is gebeurd’. Maar als je er over nadenkt met deze radiogolven en andere frequenties die sommigen van jullie in je zakken en om je pols hebben, kun je een signaal naar Japan sturen en komt het daar per direct aan. Dus ieder van jullie die niet gelooft dat er een elektromagnetisch veld is dat binnen enkele seconden wereldwijd communiceert, is niet wakker.
En ik rond het af met de opmerking dat er de afgelopen 6 maanden een dramatische kwantumsprong is geweest voor de elektrificatie van de aarde. En ik weet zeker dat velen van jullie weten wat dat is, het heet 5G. Er zijn 20.000 straling emitterende satellieten die onze aarde bombarderen, net als het straling emitterende ding in je zak en om je pols dat je de hele tijd gebruikt. DAT KOMT NIET OVEREEN MET GEZONDHEID. Het spijt me dat ik dat moet zeggen. Het is niet in overeenstemming met gezondheid. Dit is een water destructie apparaat. En voor iemand van jullie die zegt: ‘we zijn geen elektrische wezens, we zijn gewoon fysieke materie’, doe dan geen moeite om een ​​ECG of een EEG of een zenuwgeleidingsonderzoek (EMG) te doen, want we zijn elektrische wezens en de chemicaliën zijn slechts het bijproduct van die elektrische impulsen. En ik beëindig met de vraag of iemand kan raden waar de eerste volledig bedekkende 5G stad ter wereld was? Publiek antwoord in koor: “Wuhan”. Thomas: precies.
Dus wanneer je hierover begint na te denken, bevinden we ons hier in een existentiële crisis, zoals de mens nog nooit eerder heeft gezien. En ik wil de oud-testamentische profetie niet over jullie uitstorten, maar dit is iets dat ongekend is. Het plaatsen van 100.000 satellieten veroorzaakt een hele deken van straling om de aarde heen.  En trouwens, zoals ik eerder van plan was te zeggen, dit heeft eigenlijk iets te maken met de vaccinatie vraag wat mij duidelijk werd met het volgende praktijk voorbeeld; ongeveer een jaar geleden had ik een patiënt die binnenkwam die helemaal in orde was tot dat hij zijn arm brak. Hij werkt als elektricien en plaatst wifi-systemen bij vermogende mensen. Elektriciens hebben een zeer hoog sterftecijfer, maar hij was in orde tot dat hij zijn arm breekt en een metalen plaat in zijn arm geplaatst krijgt. Drie maanden later kon hij niet meer uit zijn bed komen en was totaal, hartonregelmatigheden, ineengestort. De gevoeligheid voor straling heeft te maken met de hoeveel metaal je in je lichaam hebt en met de kwaliteit van het water in je cellen. Dus als je aluminium begint te injecteren bij mensen, worden ze receptoren voor het absorberen van verhoogde elektromagnetische velden en dat is een perfecte manier voor de degeneratie van het menselijk ras die we nu massaal ervaren.
En ik ga eindigen met nog een ding dat ik graag wil voorlezen, een citaat van Rudolf Steiner uit 1917 en toen was het een andere tijd.
In tijden dat er geen elektriciteit was en de lucht niet krioelde van elektrische invloeden (we hebben het over 1917), was het gemakkelijker om mens te zijn. Daarom is het, om überhaupt mens te kunnen zijn, nodig om sterkere spirituele capaciteiten te praktiseren
dan een eeuw geleden nodig was ”.

 

Dus doe wat je kan om je spirituele capaciteiten te vergroten, want het is echt heel moeilijk om tegenwoordig een ​​mens te kunnen zijn. Bedankt voor het luisteren.
What else do we have to know?
We have learned a great deal the past few weeks; how the global brain is wired to the internet, how the rigors of so-called science have been, and continue to be, retarded, that much of what we believe about viruses is theoretical, that Pasture cheeted in promoting germ theory, how billion-dollar industries have been built on the world accepting and believing unproven theories, how we habitually keep asking the wrong question for example: how to I boost my immune system when the fundamental question is, how can I stop exposing myself to the poisons that are making me sick (noting that viruses are not the source of disease, rather a symptom), that the numbers used to justify this current hysteria the tests, alleged confirmed and motility are Swiss cheese, how all the social, political and economic sanctions are based on this very questionable numbers, how easily we have been conditioned to accept what the screen tells us convincing ourselves that we are well informed forgetting that what we call news is biased and scripted to sell more of the sameto name just a few.
What follows are a few quotes and links that may be helpful. Please open the original and examine what is being revealed for yourself.
mm
This is not the first time a scare about a viral pandemic has swept the world. We have previously heard predictions — none of which came true — that swine flu, bird flu, SARS, MERS, West Nile virus, Zika virus and Ebola were going to kill millions of people. Notably, all of these scares have occurred after the Internet replaced human contact as the predominant means of communication, and words and pictures on a screen replaced reality. Today, this has gone so far that people are finally willing to shut down the world rather than notice what is going on around them.
I (the author) do not pretend that there is no basis at all for these predictions. Behind all the hysteria is a fear that the catastrophe that was the Spanish Influenzaof 1918-1921 will repeat itself. The 1918 flu, after all, sickened one-third of the worlds population and killed an estimated fifty million people. But there are a number of important facts about the 1918 flu that are not widely known:
            The 1918 flu was not caused by a virus.
            The 1918 flu was not contagious and did not spread by direct human-to-human contact.
            The 1918 flu began on U.S. military bases where soldiers were being trained in wireless telegraphy. It spread throughout the world on ten thousand U.S. Navy ships equipped with state-of-the-art wireless stations. It became much more deadly in September 1918 when the first round-the-clock voice radio station powerful enough to be received in most parts of the world went on the air in New Brunswick, New Jersey in service of the U.S. war effort, thereby launching the modern era of radio communication.
Efforts by doctors working for the U.S. Public Health Service to prove the contagious nature of the 1918 flu were heroic and resulted in resounding and repeated failure. In November and December 1918 and in February and March 1919, they attempted to infect one hundred healthy volunteers with influenza in the following ways:
            They put secretions from the mouth, nose, throat and bronchi from hospitalized influenza patients into the nose, throat and eyes of volunteers;
            They injected blood from sick patients into volunteers; 
            They filtered mucous material from sick patients and injected it under the skin of volunteers;
            They had volunteers shake hands with sick patients, talk to them, faces close together, for five minutes, then had the patient breathe out as hard as he could while the volunteer, two inches away, was breathing in, then had the patient cough directly into the face of the volunteer, five times.
None of the volunteers in any of these experiments got sick in any way.
Similar attempts to infect healthy horses with secretions from a horses sick with influenza resulted in the same resounding failure.
What is most difficult for people to let go of is the notion, so deeply ingrained in our society, that a disease is the same as a bacteria or a virus. This way of looking at the world, as a battlefield instead of a community, is wrong. Yes, there is a respiratory virus associated with influenza. No, the virus does not cause the disease. Influenza is a neurological disease that can affect almost every organ, with or without respiratory symptoms. It is caused by electricity.
Especially now, the world needs to know these things. Once it is understood that the 1918 flu was not caused by a virus and was not spread by contagion, but was instead caused by the sudden spread of radio communication throughout the world, the hysteria should die down and the world can get back to normal, and go about the necessary business of getting rid of wireless technology.
Radio waves have sickened and killed more of humanity in the past century than all of the bacteria and viruses combined. Also, heart disease, diabetes, and cancer (chapters 11, 12 and 13 of The Invisible Rainbow) are caused primarily by the sea of radiation with which our cell phones, cell towers, radio towers, radar stations, security systems, baby monitors, wireless computers, and other wireless devices and infrastructure have flooded our precious and fragile world.
I (Arthur Firstenberg, author, The Invisible Rainbow) have been asked if I think the coronavirus disease is caused by 5G, and my answer is: not directly. But the parallels to 1918 are striking.
5G is escalating the radio assault on our planet to a new level, using much higher frequencies, much greater bandwidth, and much greater power levels.
A clue to the electromagnetic nature of the present pandemic comes from an interesting observation: as many as two-thirds of the people who test positive for the coronavirus have lost their sense of smell, and often that is their only symptom and they are otherwise not sick. (Loss of sense of smell as marker of COVID-19 infection,ENT UK). Loss of sense of smell is a classic sign of the disease that was called radio wave sickness in the former Soviet Union, and that is called electrical sensitivity today; often it is the only symptom of exposure to radio waves in otherwise healthy individuals. (Investigation of the Olfactory Sensitivity in Persons Subjected to the Influence of UHF,Ye. A. Lobanova and Z. V. Gordon, in The Biological Action of Ultrahigh Frequencies, A. A. Letavet and Z. V. Gordon, eds., Moscow 1960, JPRS 12471, pp. 50-56).
Another clue is the frequently reported effects of the coronavirus disease on the cardiovascular system, including arrhythmias, hypotension, tachycardia, and a high proportion of concomitant cardiovascular disease in infected individuals.This was reported on March 6, 2020 in Cardiology Magazine. These are also classic effects of exposure to radio waves.
A third clue is an astonishing variation in the severity of the current pandemic, regardless of the measures taken by governments to prevent person-to-person contact. Why, for example, does Italy have 74,000 cases of coronavirus disease, and Japan only 1200? Eighty percent of the cases identified in Japan have not passed on the infection to anyone else. Tokyo, among the worlds most densely packed metropolitan areas with a population of 38 million, has almost no disease. This despite a nationwide quarantine and a shutdown of society in Italy, and few measures taken against the disease in JapanJapan has close contact with China and did not even stop incoming flights from Hubei until February 1. Japan has an older population than Italy, and a higher rate of tobacco smoking.
The electrical nature of the disease would explain this too. Almost all of Japan is volcanic, and the electrical conductivity of the earth underneath Japan is higher than underneath most of Italy. Residents of Japan are therefore better grounded than residents of most of Italy, and are less affected by the radio waves around them. The volcanic regions of Italy — Sicily and Campania — have much lower rates of coronavirus than the rest of Italy.
Regardless of the origin or severity of the respiratory virus that is called COVID-19, the rollout of 5G is playing a large role in the current pandemic. Fear, social isolation and the shutdown of society are doing far more damage to the fabric of life than the virus ever could. It is time for society to get over its obsession with this microorganism and to turn to the emergency posed by wireless technology, on Earth and in space.
Arthur Firstenberg,

Author, The Invisible Rainbow.