Wat is Lichttaal? / Een Uitleg over Lichttaal door Yvonne Perry

Wat is Lichttaal?
Een Uitleg over Lichttaal door Yvonne Perry
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur. De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala’s, hiërogliefen en piramides. De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen. Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
In een veranderde staat van bewustzijn of in jouw dromen, kun je misschien in staat zijn om de geometrische symbolen in de hele schepping te zien. Lichttaal stelt ons in staat om informatie op te pikken uit gebieden die verder reiken dan wat algemeen toegankelijk is. Daarom is het een heilzaam ascensie-instrument dat ons in staat stelt om met ons begeleidingsteam, de natuur, dieren en elkaar op een diep zielsniveau te communiceren.
Hoe klinkt lichttaal? Van dierengeluiden tot klikken en pulsen, van tonen en liedjes tot gesproken dialecten, lichttaal heeft vele uitdrukkingen. Listen to samples of Yvonne Perry using light language.
Sommige mensen zijn begonnen met het horen van een mysterieuze dialoog of taal in hun gedachten, of kunnen wakker worden uit een droom die telepathisch heeft gesproken in galactische dialecten. Velen doen spontaan hand- en lichaamsmudra’s, zingen, dansen en tonen, omdat ze talen spreken die ze niet hebben geleerd en niet begrijpen. Sommigen zien beelden, zoals heilige geometrie, of horen galactische dialecten in hun geest. Deze oude geluiden kunnen een universele worteltaal zijn die dateert van voor de geluiden die later op Aarde zijn ontwikkeld.

De “herinnering” aan Lichttaal lijkt te verschijnen voor sommigen die een kundalini ontwaking hebben of nadat ze afgestemd zijn op Reiki of een vorm van sjamanistische genezing. De frequenties van lichttaal brengen intense energieën binnen die helpen bij spirituele activering, het verwerken van bewustzijnsverschuivingen, het vergemakkelijken van de herstructurering van het lichtlichaam en het verkrijgen van de benodigde informatie/begeleiding. Het verbindt ons met hogere gebieden waar we een beter begrip hebben van onze “multidimensionale” ervaringen.
Is Lichttaal hetzelfde als het spreken in tongen?
Velen die het “geschenk van het spreken in tongen” (tongen van engelen) ontvingen toen ze zich in een religieuze omgeving bevonden, hebben zich onlangs de geldigheid van deze communicatie met hogere bewustzijnsgebieden gerealiseerd. Vanuit een metafysisch oogpunt stelt lichttaal ons in staat om rechtstreeks met de Bron te communiceren zonder de tussenkomst van de geprogrammeerde menselijke geest, terwijl we tegelijkertijd lichtcodes activeren om te helpen bij genezing en herstel op alle niveaus.
Deze verschillende niet-onderwezen talen kunnen worden gebruikt voor genezing, licht-lichaam activering, interdimensionale reizen, manifestatie van middelen, het terughalen van de ziel, integratie van de ziel aspecten, en het sturen van energie. De frequenties die toegankelijk zijn door het gebruik van lichttaal kunnen het DNA beïnvloeden, waardoor we weer in verbinding komen met de blauwdruk en sjabloon upgrades voor de goddelijke mens.
Wordt Lichttaal Gechanneld?
Sommige beoefenaars channelen lichttaal zonder het te weten. Het zingen van tonen die geassocieerd worden met klanktherapie, de intuïtieve mudra’s en handgebaren, en het “krabbelen” dat lijkt op Egyptische hiërogliefen, geometrische figuren, vreemde talen of algebraïsche formules zijn allemaal een uitdrukking van lichttaal.
Wij kunnen deze vorm van communicatie gebruikt hebben in andere levens of dimensies, zoals tijdens de Gouden Eeuw van Lemurië. Sommige van de sterrenzaden zijn de gechannelde stemmen van galactische wezens van licht die ons helpen om onszelf en anderen te genezen. Sommige geluiden van lichttaal bootsen de stemmen van dieren na. Sommige zijn tonen, pulsen, klikken en geluiden die verbonden zijn met de signalen die door Moeder Aarde worden uitgezonden. Als lichttaalsprekers laten we onze stemmen spreken voor planten, elementen, kristallen en andere bewuste wezens die geen “stem” hebben in onze samenleving.
“Het maakt niet echt uit hoe we het labelen. Misschien moeten we het “Hart-taal” noemen. Blijf het gewoon doen. Het geneest de genezer ook. Het is de energie van de Liefde van de Schepper die vrijwel alle begrip te boven gaat. In de 3D-wereld moeten we het iets noemen en Lichttaal is voor velen een betekenisvolle beschrijving. De resultaten spreken voor zich. Dank je wel, Yvonne M. Perry.” ~ Bert Fellows
Gesproken lichte taal kan klinken als brabbeltaal als je het voor het eerst tegenkomt. Toch lijkt de persoon die het hoort het vaak te herkennen. “Ik ken dit” of “Dit voelt of klinkt bekend” zijn enkele veel voorkomende reacties die ik hoor. Hoe meer je bereid bent om lichttaal te ervaren, hoe “normaler” het wordt en hoe meer je ervan kunt profiteren.
Leer meer over de taal van het licht:Een boek over Lichttaal

Lichttaal OpkomendGeluid wordt al eeuwenlang gebruikt als een helend instrument. Lichttaal is een vorm van klankgenezing, die het vermogen heeft om onze gedachten, emoties, lichamelijke gezondheid en zelfs ons DNA te herprogrammeren. Een belangrijke functie van de taal van het licht is het herenigen en integreren van multidimensionale ziel aspecten uit parallelle levens, incarnaties en dimensies.
Yvonne Perry’s boek, Light Language Emerging Light Language ~ Activating Ascension Codes & Integrating Body, Soul, & Spirit, deelt hoe multidimensionale aspecten van de ziel worden opgenomen in een verenigde expressie van heelheid, en hoe lichttaal een rol speelt in dit proces. Leer hoe je in synchronisatie met Spirit kunt bewegen om herstel te brengen in de hele schepping terwijl je aspecten van je multidimensionale ziel integreert voor een verenigde expressie van jouw hoogste zelf.
In het boek lees/hoor je (er is een audioversie van het boek) verhalen van mensen die lichttaal ontdekken door schrijven, zingen, bewegen en gebaren. Ontdek de heilige artistieke instrumenten van lichttaal als heilige geometrie die DNA-draden kan openen die nodig zijn voor lichamelijke opstijging. De symbolen van lichttaal zijn codes die de Akasha-records ontsluiten, activeren of herschrijven. Ze dragen genezing van je ziel en activering van het doel ervan met zich mee. (see healing light language symbols).
Eeuwenlang zijn mensen opgesloten in een oppervlakkig begrip van wie we zijn als spirit wezens. Hoewel ons lineaire denken ons kan helpen om ons veilig te voelen, kan het ons ook beperken om op een diep zielsniveau te communiceren met onze Schepper en hogere rijken van bewustzijn. Het is wanneer we de menselijke redenering omzeilen, al was het maar voor een kort moment, dat we een wereld aanboren waar we ons aansluiten bij iets dat zo puur en wonderbaarlijk is dat het een logische verklaring tart. Deze momenten stellen ons in staat om te weten dat onze ervaringen in die dimensies reëler zijn dan ons dagelijks leven dat het goddelijke aspect van wie we zijn sterk negeert.
Eeuwenlang hebben we door onze logica en intellect gebruik gemaakt van een brein – tot – breinverbinding met elkaar. In de afgelopen decennia zijn we van een database met informatie die voorheen als waarheid werd geaccepteerd, verhuisd naar een plaats van “weten vanuit het hart” op een meer liefdevolle en geaccepteerde manier. Lichttaal vraagt ons om ons te verplaatsen naar onze liefdevolle hartruimte en onze goddelijkheid in het dagelijks leven uit te drukken.
In de afgelopen jaren hebben veel mensen orbs, rasters en symbolen in hun geestesoog gezien. Dit zijn lichtcodes die afkomstig zijn van de Allerhoogste Moeder, de Schepperes van alles dat is. Ze wordt soms aangeduid als Sophia of de Goddelijke Vrouwelijke Energie.
De codes dragen informatie en zijn bedoeld om slapende codes in het DNA te ontgrendelen en de mensheid uit de illusie van afscheiding te brengen terug  naar eenheid. Door deze codes worden we minder geprogrammeerd door de matrix en meer afgestemd op ons hogere zelf. Dus, wordt er een authentieker leven met liefde en steun van de gemeenschap ervaren in ons dagelijks leven.
Sommige mensen hebben het vermogen verworven om de codes te schrijven die ze zien. Sommigen hebben een intuïtieve taal geactiveerd die lichttaal wordt genoemd. Ook bekend als engelachtige tongen, oude aardse dialecten of galactische ET-talen, is het een vorm van klanktherapie die ons kan helpen ons te verbinden met hogere bewustzijnsgebieden. Dit is een stap in de richting van de eenheid en heelheid die we op Aarde willen creëren.
Overdracht van Lichttaal

Lichttaal is de taal van de schepper. Wanneer ze verbaal gesproken wordt, kan het een antwoord creëren, een boodschap, zegening of genezing brengen als antwoord op een aanroeping waar een ziel om gevraagd heeft voor haar hoogste goed. Het kan energie sneller veranderen dan welk instrument dan ook, dat heb ik ooit gebruikt!
Oude gedachten, overtuigingen en gedragspatronen zijn ondergebracht in het onderbewuste en ons DNA. Ons DNA bevat ook lichtcodes van de oorspronkelijke Adam (perfecte goddelijke mens). Wanneer geactiveerd, kunnen deze codes oude overtuigingen en patronen die het lichaam, de geest en de emoties ziek en in verval houden, opheffen en herprogrammeren.
Hoe de Lichttaal te activeren

13 codes Juni 2015. De beste manier om de taal van je ziel te activeren is om je te omringen met anderen die deze taal spreken. Als deze kosmische energie in beweging is, hoef je jezelf alleen maar te laten ontwaken door de liefdevolle stroom van je eigen goddelijkheid. Yvonne Perry biedt lessen aan om je te helpen je open te stellen voor de taal van het licht.
Deze onbekende tongen zijn talen die we in de oudheid of vorige levens gesproken hebben – misschien op Aarde (zoals in Lemurië of Atlantis), of in andere dimensies. Velen zijn galactische tongen die gebruikt worden om te communiceren met onze sterrenfamilie, spirituele gidsen en multidimensionale ziel aspecten. Sommige zijn de talen van natuurgeesten.
Lichttaal spreekt tot de moleculaire, cellulaire en energetische niveaus om lichaam, geest en emoties te helen. Iedereen die spiritueel vooruitgaat door middel van zuiveringsprocessen zoals schaduwwerk of innerlijke kind healing zal waarschijnlijk lichttaal activeren wanneer de weg naar de authenticiteit van de ziel duidelijk is.
Het herhalen van de zinnen of toning/drummen  kan helpen om lichttaal te activeren. Veel mensen zijn begonnen met het spreken van hun kosmische sterrentaal na een light language coaching session met Yvonne of door Light Language Emerging.
Hoe wordt Lichttaal uitgedrukt?
De taal van het licht kan worden gesproken, gezongen, gedanst, geschreven (als asemisch schrijven), gebaren (intuïtieve gebarentaal) of uitgedrukt via andere artistieke manieren. De gebaren van Lichttaal zien eruit als een intuïtieve gebarentaal. Het zijn posities of asana’s die lichtfrequenties bevatten die in staat zijn om energetische indrukken die mentaal of emotioneel lijden hebben veroorzaakt, te verschuiven of opnieuw uit te lijnen.
Hoor en zie een demonstratie van lichttaal die te zien en te horen is in de onderstaande video.
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien