Waarom moet Loekasjenko weg? / J.K. – 19 augustus 2020 om 11:11:45 CEST

Federatie van het Licht – Blossom Goodchild 19 juli 2020

De ENORME aankondiging heeft nog niet plaatsgevonden. U zult er niet aan twijfelen als het eenmaal zover is, vanwege de uitwerking die het zal hebben.
Maar er zullen anderedingen bij betrokken zijn. De aankondiging die binnenkort gaat plaatsvinden, zal uw hoofd doen tollen. De lockdown na zulk een ‘onthulling’ zal bij de Zielen zorgen voor nog méér verwarring met betrekking tot wat de Waarheid is – en wat niet.
Zou Onderstaande de “Onthulling” kunnen zijn waar de Federatie van Licht over spreekt?

Waarom moet Loekasjenko weg?
J.K. – 19 augustus 2020 om 11:11:45 CEST
De EU regeringsleiders moeten vergaderen over Loekasjenko omdat ze m knijpen. Er speelt namelijk iets veel groters. Als alles bewezen kan worden en dat wordt nu uitgezocht dan speelt het volgende. De WHO heeft de vinger in het grote corona schandaal. Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van de WHO heeft gehad op een conferentie van 92 miljoen dollar om zijn land in totale lockdown te doen volgend italiaans voorbeeld. Hij heeft geweigerd. Weken later heeft hij een nieuw bod gehad van het 10 voudige. Heeft wederom geweigerd. Nu ziet hij zich genoodzaakt zijn land te beveiligen. Want we weten allemaal wat het betekent als je niet meewerkt. Poetin steunt Loekasjenko. U leest het goed!!!!!! 
Deze info komt van platform Italia , onderzoeksjournalist Nikola Bitzi. Deze Bitzi heeft via kanalen vanuit de geheime dienst (kanalen)gehoord dat er meerdere wel en niet Europese landen dit aanbod hebben gekregen. Wie? In ieder geval de regeringsleiders van de landen die actief meedoen aan de lockdown. Verder stelt Bitzi dat Conti wel heeft geaccepteerd. Diverse regeringsleden zijn aangesproken om dit spel mee te spelen. Dat verklaart de landen die meedoen. Als bewezen kan worden wie er aan meegedaan hebben moeten en kunnen deze personen direct gearresteerd worden. Vandaar dat Loekasjenko nu zwart gemaakt wordt. 
Heeft Rutte zich hier ook schuldig aan gemaakt dan is het afgelopen met Rutte. En hij heeft De Jonge er in getrokken om als zondebok te gebruiken straks. Igg gaan beiden dan voor de bijl

Ninefornews maakt er ook melding van

Is dit de echte reden waarom de president van Wit-Rusland weg moet?
in Buitenland 19 augustus 2020
Het is al geruime tijd onrustig in Wit-Rusland. De president van dat land, Aleksandr Loekasjenko, won eerder deze maand de verkiezingen. Sindsdien wordt er gedemonstreerd in het land. Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken zei dat er nieuwe verkiezingen moeten komen omdat ze niet eerlijk verlopen zijn. Premier Rutte zinspeelde zelfs op sancties. Loekasjenko is al sinds 1994 aan de macht in Wit-Rusland. Waarom moet het regime nu opeens wijken?
In maart nam vrijwel de gehele wereld maatregelen tegen het coronavirus. Wit-Rusland deed daar niet aan mee. Uit een bericht van persbureau Belta blijkt dat Loekasjenko financiële hulp kreeg aangeboden in ruil voor het opleggen van strenge coronamaatregelen. Daar ging de president niet mee akkoord.
“Ze eisen bijvoorbeeld dat we de coronacrisis aanpakken zoals in Italië. Ik wil niet dat we in Wit-Rusland een situatie krijgen zoals in Italië. We hebben ons eigen land en onze eigen situatie,” lichtte de president toe.
We dansen naar niemands pijpen
Hij voegde toe dat de Wereldbank interesse had getoond in de Wit-Russische coronamaatregelen. “Zij is bereid om ons 10 keer meer te geven dan ze in eerste instantie bood omdat we dit virus zo efficiënt bestrijden. De Wereldbank heeft zelfs het ministerie van Volksgezondheid gevraagd om onze ervaringen te delen. Ondertussen blijft het IMF quarantainemaatregelen, isolatie en een avondklok eisen. Dat is onzin. We dansen naar niemands pijpen,” zei Loekasjenko.
Volgens Belta zouden de banken 940 miljoen dollar kunnen lenen aan Wit-Rusland. Maar dan moest er dus wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan, waaronder strenge coronamaatregelen. Daar stak Loekasjenko een stokje voor. Is dat de reden dat hij nu weg moet?
LOEKASJENKO HEEFT BEKEND GEMAAKT DAT HIJ EEN AANBOD VAN HET IMF HEEFT GEHAD.
CORONA CRISIS IS VOORBIJ!! BY BY CHINA VIRUS.
Wybren van Haga / Haga groep