Update over de gezondheid van Sheldan Nidle / door: Coleen

Update over de gezondheid van Sheldan Nidle

door: Coleen – 9 februari 2022 – Golden Age of Gaia

De Golden Age of Gaia uit onze grote droefheid over Colleen’s nieuws.

Sheldan Nidle channelde de Galactische Federatie van Licht voordat hij gewond raakte door een gericht energiewapen (DEW).

Ik weet zeker dat Colleen elke financiële hulp die we kunnen bieden op prijs zou stellen (zie onderaan dit artikel).

Beste PAO gemeenschap,

Ik huil, maar vind dat het nu tijd is om dit te schrijven omdat jullie, als deel van onze galactische familie, het verdienen te weten.

Ongeveer 7-8 maanden geleden, begon Sheldan’s gezondheid, die redelijk stabiel was, merkbaar af te nemen. Het werd moeilijker voor mij om goed voor hem te zorgen.

Het begon op een vroege avond, toen ik boven aan het werk was. Ik hoorde een vreemd geluid dat klonk als wat gegrom en daalde snel de trap af om Sheldan aan te treffen die worstelde om te communiceren. Zijn spraak was verward, ik kon hem niet verstaan. Ik realiseerde me dat hij niet in staat was om te lopen omdat hij niet op zijn linkerbeen kon staan. Ik dacht dat hij een beroerte moest hebben gehad. Omdat ik dit al eerder had meegemaakt, wist ik wat er gebeurde en belde 112. De paramedici waren er binnen 6 minuten. Ze brachten Sheldan naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis kreeg hij een beroerte. Ik hield hem in mijn armen terwijl zijn lichaam stuiptrok. Het was eng voor ons allebei. Ik heb eerder toevallen gezien, dus ik kan het verschil zien tussen een beroerte en een toeval. Na een paar dagen in het ziekenhuis, werd vastgesteld dat Sheldan meer zorg nodig had dan ik hem kon geven. Het was de moeilijkste beslissing, maar ik moest toestemmen. Het was voor mij onmogelijk geworden om goed voor hem te zorgen. De verpleegsters waren verbaasd dat ik al meer dan 4 jaar in mijn eentje voor hem had gezorgd, zonder veel hulp. Ik was lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel uitgeput. Ik begon ook achteruit te gaan.

Het duurde een paar weken voordat er een herstellingsoord voor Sheldan was gevonden. Onnodig te zeggen dat ik emmers tranen huilde.

Om je wat meer achtergrond te geven over wat er gebeurde: Sheldan’s achteruitgang begon op 17 maart 2011. We waren klaar met ons gratis webinar over Sterrenzaden en ik ging naar Sheldan’s kantoor om hem te feliciteren met een goed gedane job. Toen ik de kamer binnenkwam stond hij op om me te omhelzen, zoals we na elke webinar deden.

Plotseling viel hij achterover in zijn stoel en zijn lichaam kromde zich over zijn bureau. Hij riep uit: “Ik ben zo duizelig. Ik kan niets zien en ik wil overgeven.”

Ik rende naar hem toe en hielp hem naar ons bed, waar hij jammerlijk onderuit zakte. Op dat moment concludeerden we dat hij leed aan een ernstig geval van duizeligheid. Wat we niet wisten was dat hij geraakt was door een direct energiewapen (stralingskogel). Dat zou nooit bij ons zijn opgekomen. Sheldan was zo duizelig dat hij niet kon lopen. Ik wachtte op hem met handen en voeten. De eerste 10 dagen of zo moest ik hem ook voeden. Het duurde drie maanden voordat Sheldan weer aan het werk kon.

Een week of wat later ontvingen we verschillende e-mails uit verschillende delen van de wereld (Engeland, Australië, New York en Florida) waarin werd uitgelegd dat Sheldan was getroffen door een direct energiewapen. In het begin vond ik het moeilijk te geloven, maar de brieven zeiden allemaal ongeveer hetzelfde.

Op een dag kwam een helderziende vriendin op bezoek. Toen ze Sheldan’s kantoor binnenliep, verloor ze haar evenwicht en zei dat ze een energiepatroon van straling zag. Op dat moment wist ze niets van de DEW meldingen, maar het klopte allemaal.

De GF bevestigde wat ons was verteld. Ik vroeg me af, waarom is dit gebeurd? Ik dacht dat Sheldan beschermd was. Ze legden uit dat een comité was toegewezen aan het webinar zelf, en een ander aan erna. Timing was cruciaal. Sinds de aanval, was Sheldan’s bloeddruk extreem hoog. Dat was het begin van zijn afnemende gezondheid.

Tegen september 2020, was Sheldan’s persoonlijkheid drastisch veranderd. Uit onderzoek leerde ik dat dit veel voorkomt bij patiënten met hersenletsel en dementie. Het begon toen hij zijn beste vriend niet op bezoek wilde laten komen. Jarenlang kwamen een paar van onze vrienden elke vrijdag lunchen. Nu mochten ze ons huis niet meer in. Niemand mocht dat. Als iemand ons huis binnenkwam, schreeuwde en gilde hij. Ik ben een heel sociaal wezen, en plotseling was ik geïsoleerd van mijn vrienden.

Zijn achteruitgang ging verder. Al snel werd ik de vijand. Hij vertrouwde niemand meer. Hij werd paranoïde en schreeuwde onophoudelijk tegen me. Hij maakte me midden in de nacht wakker en eiste eten. Al snel stopte hij met douchen of tandenpoetsen. Je begrijpt het wel. Voor mij was alles een uitdaging. Ik wist niet hoe ik met dit soort gedrag om moest gaan. Het was niet zoals Sheldan. Hij stopte met het innemen van het medicijn dat het enige was dat zijn te hoge bloeddruk controleerde. Ik kon niet slapen. Mijn gezondheid begon aan te tasten. Ik huilde elke dag urenlang.

Vanaf dat moment ging zijn gezondheid achteruit totdat het duidelijk werd dat hij naar een zorginstelling moest worden overgebracht.

Het laatste wat Sheldan tegen me zei op de dag dat hij naar zijn nieuwe huis werd overgebracht, was: “Hou PAO aan de gang. Ik heb nog een boek te schrijven. Ik ga een comeback maken. Beloof dat je PAO laat doorgaan.”

Dat is mijn Sheldan. Altijd toegewijd aan het Goddelijke Plan. Ik zeg hem dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Ik zal PAO draaiende houden. Miles zal PAO draaiende houden. En de PAO-gemeenschap van mensen die door Sheldans werk zijn geactiveerd, houdt zijn missie levend.

We staan allemaal achter je, Shel, we zijn allemaal toegewijd aan het Goddelijke Plan. Waarlijk, samen zijn we overwinnaars!

Het goede nieuws is dat Sheldan zich beter heeft aangepast dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Hij komt aan. Zijn karakter is verbeterd. Sheldan’s zus, Susan, en ik verbazen ons over hoe goed hij eruit ziet. Kleur in zijn wangen. Het personeel vertelde ons dat ze graag met hem praten omdat hij zoveel weet over geschiedenis en wetenschap. Susan vroeg, “Hoe zit het met dat ruimtevaart gedoe?” Ze antwoordden, “Oh dat vinden we vermakelijk.”

Sheldan praat voortdurend over de medische bedden/ Hemelse Kamers. Natuurlijk willen we allemaal dat de medische bedden/ Hemelkamers NU beschikbaar zijn.

We zijn allemaal op een reis die leidt naar een prachtige reeks van nieuwe realiteiten. Als PAO-leden dienen we als geleiders om de heilige energieën door te geven die voortkomen uit jaren van herontdekking van wie we werkelijk zijn. Sheldan’s oeuvre werd gecreëerd met de intentie om in ons de grote vreugde te wekken die hem voor het eerst werd getoond door de Galactische Federatie. Het is zijn wens dat wij doorgaan met deze leringen de wereld in te brengen.

Dank jullie, lieve vrienden, voor alle steun die jullie Sheldan en mij hebben gegeven. Zonder jullie voortdurende aanwezigheid van Starseed, zouden we al lang geleden verdwenen zijn.

Terwijl we overgaan naar een 5-D wereld, zullen Miles en ik doorgaan met het geven van informatie van onze maandelijkse Webinar gasten die in de voorhoede staan van ons nieuwe leren. Weet dat we jullie in ons hart dragen, net zoals jullie dat bij ons doen, en we beschouwen jullie allemaal als onze familie.

Als u zich geroepen voelt om mij te schrijven, verwelkom ik uw gedachten.

Selamat Ja – Wees in Vreugde,

Colleen

Vertaling: Martien – wakkeremensen.org