Planet Alert augustus 2018 / geplaatst op 21 juli 2018 / door door Mahala Gayle

Planet Alert augustus 2018
geplaatst op 21 juli 2018 / door door Mahala Gayle


Dit is mijn artikel van augustus, hoewel ik het nog steeds heb over gebeurtenissen die in juli zijn gebeurd, en over sommige die nog moeten plaatsvinden. De eerste eclips was een zonsverduistering op 12 en 13 juli, afhankelijk van waar je woont. Hier in Seattle was het op 12 juli. Dit was een zeer krachtige zonsverduistering, omdat de zon en de maan precies tegengesteld waren aan Pluto, de transformator van de god van de onderwereld. Pluto bevindt zich in Steenbok en dat teken heerst over regeringen.

Saturnus bevindt zich ook in Steenbok en bevindt zich op 4 graden van dat teken. Pluto is op 20 graden en het verschil tussen beide is 16 graden. Dit betekent dat het midden tussen die twee planeten precies over Washington DC lag tijdens die zonsverduistering. Dit betekent dat Washington DC het belangrijkste punt van die eclips was. Er is sinds die tijd veel gesproken over Trump en zijn ontmoeting met Poetin. De zon en de maan bevonden zich ook in Kreeft (water) wat de oostkust beheerst en er waren afgelopen weekend grote stormen langs de kust.

Opgeteld geeft het woord Trump het getal 16. In de Tarot kaarten is nummer 16 de toren met blikseminslag. De ontmoeting tussen Trump en Poetin stond op maandag 16 juli. De uitkomst van die ontmoeting schokte echt sommige mensen in de Verenigde Staten omdat velen van hen dachten dat Trump de Verenigde Staten aan Poetin had gegeven. Dit veroorzaakte veel onenigheid in onze wereld en het resultaat is meer chaos.

Omdat de naam Trump 16 telt, betekent het dat hij president werd, zodat hij de structuur van onze regering, die de hele wereld beïnvloedt, kan afbreken. Hij doet goed werk. We hebben iets nodig om ons wakker te schudden, zodat we uit de controle van de Matrix kunnen komen. We zitten lang genoeg verstrikt in de Matrix en het wordt tijd dat we onze ogen openen en onszelf uit die controle verwijderen. We moeten vrij zijn. Hier is een artikel over de Matrix dat je misschien leuk vindt om te lezen. Do you choose the Matrix or Truth?.

Donald Trump werd geboren met zijn Saturnus op 23 graden Kreeft. De dwergplaneet Eris, de godin die chaos regeert, is op 23 graden Ram en maakt een perfecte hoek van 90 graden met Trump’s Saturnus. Dit betekent dat hij binnenkwam om chaos te veroorzaken en chaos is de naam van het spel sinds hij op kantoor kwam. Op dit moment is Vesta, de krachtige vuurgodin, op 23 graden Boogschutter en maakt een perfecte driehoek voor Eris, de godin van de chaos. Deze twee dwergplaneten zullen in hetzelfde aspect blijven tot half september wanneer Vesta Steenbok binnengaat. Sta open voor veel veranderingen terwijl we door deze chaotische energie blijven bewegen.

We staan ​​op het punt het nieuwe Maya Dreamspel-jaar van de Rode Maan in te gaan op 26 juli 2018. De Rode Maan is een jaar van zeer intense gevoelens en emoties, dus het zal een jaar zijn waarin jullie werken aan een evenwichtig leven. Dit nieuwe jaar komt ook overeen met de totale bloedmaansverduistering op 27 juli. Mars bevindt zich op dat moment ook het dichtst bij de aarde en maakt een hoek van 90 graden met Uranus. Dit creëert een zeer onverwachte en explosieve energie. Mercurius draait ook in die tijd retrograde. Dit zal toegevoegd worden aan de chaotische energie. Dit zal een zeer krachtige volle maan zijn.


Deze aankomende totale maansverduistering zal plaatsvinden op 27 juli om 1:20 PM PDT (21.30 Ned. tijd). De maan is precies in samenstand met de zuidelijke knoop die een opeenstapeling zal zijn van dingen uit het verleden die naar boven komen en aan het licht komen. Mars zal in samenstand van de maan zijn en het knooppunt bij deze volle maan en vierkant Uranus. Dit is explosieve vuurenergie en het zal over Noord-Korea gaan. Het kan zich ook manifesteren als vulkaanuitbarstingen in verschillende delen van de wereld. Ik hoorde dat er een grote kloof was die zich net opende in Yellowstone. Hier is een link: Hidden Falls closure is indefinite, for now. We zitten in de tijd van het vuur dat ook boze gevoelens kan veroorzaken. Probeer kalm te blijven en in evenwicht te blijven.

De betekenis van deze verduisteringsgraad is: “Een raad van voorouders wordt gezien die de inspanningen van een nieuwe leider implanteerd. De basis grondslag van voorbije optredens zal elke beslissing die in een crisis door een individu wordt genomen, bekrachtigen en ondersteunen”. Dit klinkt als wat er gebeurt in de regering van de Verenigde Staten. Vesta bevindt zich in Boogschutter en bevindt zich in een perfect vierkant met Eris, wat betekent dat de energie voor juryprocessen in de lucht hangt.

Het proces tegen Paul Manafort begint in deze aankomende week en wie weet wat er in die rechtszaak zal gebeuren. Hij was campagneleider voor Trump. We weten dat de Russen onze verkiezing bemoeilijkten en dat weet Trump ook. Zal dit aan het licht komen in deze komende rechtszaak tegen Paul Manafort? De maan zal conjunct de zuidelijke knoop zijn, wat betekent dat dingen uit het verleden naar de oppervlakte zullen komen en Mercurius is in de schaduw van retrograde zijn.

Ik hou er niet van om over politiek te schrijven omdat iedereen zijn voorkeuren en antipathieën heeft en dat is hun keuze. Ik probeer neutraal te blijven en een waarnemer te zijn omdat het is zoals het is. Ik schrijf hierover omdat politiek de hele wereld beïnvloedt en we het crisispunt van deze energie hebben bereikt. We maken een grote verandering door en we zouden binnenkort in een hele nieuwe omgeving kunnen leven.De zonsverduistering die op 11 augustus 2018 zal plaatsvinden, is op 18 graden Leeuw, wat overeenkomt met de mate van Christusbewustzijn. Degenen die er klaar voor zijn zullen in staat zijn om die energie te manifesteren. Ik vind dat geweldig. Christusbewustzijn is liefde. Op 11 augustus 1999 was er een totale zonsverduistering in Engeland met een perfect vast kruis aan de hemel. Dit was het begin van de opening van Christusbewustzijn. Het heeft ons veel tijd gekost om door het proces heen te gaan om te leren hoe we die energie kunnen manifesteren door ons verleden vrij te geven. Het is nu tijd voor ons om op te komen voor wat we geloven en ons grote licht te manifesteren. Wij zijn prachtige wezens van licht.

The Lion’s Gate begint zich te openen op de 26e juli wanneer we het nieuwe jaar van de Dreamspell Kalender binnengingen. Er is een zwart gat op Leo van 3 graden. Dat teken heeft het symbool van de Leeuw en daarom noemen ze het de Leeuwenpoort. Deze Poort zal waarschijnlijk open blijven tot de zonsverduistering op 11 augustus 2018. De oude Egyptenaren vierden deze gebeurtenis op het moment dat de ster Sirius opkwam aan de hemel boven Egypte. Het was een groot feest.

Witte kristallen zijn Christusenergie in een vaste vorm. We hebben lang gewerkt om van onze lichamen kristallen lichtlichamen te maken. Gedurende deze periode zal er een grote toestroom van licht zijn en we kunnen nu ons licht laten schijnen voor iedereen om te zien. De aarde heeft ook grote kristallen als kern. Deze kristallen worden geactiveerd en gaan ook gloeien met veel licht. Het licht heeft gewonnen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit duidelijk wordt in onze wereld.

Doe alsjeblieft met ons mee in meditatie ten tijde van de maansverduistering op 27 juli om 13.20 uur PDT (21.30 Ned.tijd), als je daartoe geneigd bent. Ik weet niet hoe laat de eclips zal zijn waar jij woont, dus mediteer gewoon op het moment van de eclips in jouw omgeving. Laten we de aarde vullen met liefde en licht zodat het schijnt als een juweel in de hemel.

Zo zal het zijn!

Geschreven in liefde en licht door Mahala Gayle De Gele Ster in de Dreamspell-kalender.

Ik zou graag alle mensen willen bedanken die zich bij de gemeenschap hebben aangesloten om astrologie- en goddelijkheidsrapporten te ontvangen. Wanneer u het abonnement koopt, ontvangt u een heleboel verschillende gepersonaliseerde rapporten en ondersteunt u ook het werk dat ik doe. Mijn zoon heeft een geweldig pakket rapporten samengesteld en ik ben er zeker van dat u er blij mee zult zijn. Voor meer informatie over het rapportpakket, zie de aankooppagina van mijn website. Als u het werk van mijn zoon wilt zien, kijk dan op de communitypagina van mijn website. Ten slotte is mij verteld dat als je je hebt aangemeld en je eerste rapporten nog niet hebt ontvangen, hem een ​​e-mail mag sturen zodat hij je geboortegegevens kan vastleggen. Je kan je op elk gewenst moment aanmelden om de informatie niet te missen, maar het introductie-aanbod geldt alleen voor de eerste 100 mensen die zich aanmelden. Ik kijk er naar uit om de gemeenschap te zien groeien.

Bron: http://blog.mahalasastrology.com/2018/07/21/planet-alert-august-2018/

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl