Overweldigende aankondiging: De Cabal heeft zich overgegeven. Kwade samenzweringen blootgesteld en voorkomen! / by Will Walker – Mei 5, 2016

Overweldigende aankondiging:
De Cabal heeft zich overgegeven.
Kwade samenzweringen blootgesteld en voorkomen!
by Will Walker – Mei 5, 2016
 bbhoho 
Gebruik altijd uw onderscheidingsvermogen
Mogelijk is dit desinformatie.
Meerdere site’s hebben in de afgelopen tijd gerapporteerd over deze gebeurtenis.
Misschien dat het lijkt dat deze veranderingen enkel te maken hebben met de Amerikaanse situatie, echter zal dit ook zijn weerklank hebben in de rest van de wereld, de cabal opereert of opereerde altijd in de gehele wereld en daarbuiten.
Zoals gerapporteerd wordt door meerdere bronnen, hebben de US Legers de controle overgenomen over de Federal Goverment en heeft President Obama geen geldige autoriteit meer.

Nog meer is dat de “Cabal” of de “Khazarian Mafia” die ondersteund wordt door de US Infiltraties, zichzelf heeft overgegeven en hun data wordt in beslag genomen.
Meerdere agenten zijn gearresteerd en worden ondervraagd, maar vele hebben besloten om voor de kant van het licht te kiezen tegen de vuile samenzweringen die vanaf volgende maand zouden beginnen.

Er zijn sterk verstorende plannen en informatie in beslag genomen die de plannen lieten zien die op hun plaats stonden om te gebeuren. En de overheden die hiermee plannen hadden beraamd.


De kern van het plan was om de planeet voor te bereiden voor “depopulatie” (ontvolking) op elke manier die maar mogelijk is. De meest gestoorde aspecten van deze plannen zijn voornamelijk het trukeren om mensen voor het lapje te houden om mensen zo te laten geloven dat we in de eindtijd leven zoals beschreven word door
diverse geloven. Bewijs kan gezien worden door de mislukte plannen om Obama aan te merken als de “anti-christ” en zelfs als de islamitische “Madhi”.
Volgens de computerbestanden die nu bekeken en geanalyseerd worden door het Pentagon, samen met deze grote plannen die al voor jaren gepland stonden, zijn er vele plannen klaar om de “Apocalyptic Evenementen” te laten gebeuren, zeker voor 10 dagen in de volgende maand (juni). Van 6 juni tot 16 juni zou dit moeten gebeuren met een breed scala aan evenementen om de massa te laten geloven dat de profetie werkelijk wordt en om zo iedereen gek te laten worden  zodat zij zichzelf zouden vernietigen.
De meeste plannen gaan niet meer door, maar een paar kunnen er nog gebeuren.
Besteed geen aandacht aan de evenementen en ga door met je leven.
Je zou ook Emails van agenten kunnen krijgen of een computerprogramma dat zich voordoet als een vriend, maar ook als geliefde en vrienden die claimen rare dingen gezien te hebben rondom de aarde. Besteed geen aandacht aan deze bedriegers.
Er zijn wat evenementen die gepland stonden, maar die nu zijn gestopt.

Hologrammen in de lucht door meerdere 3D projectoren om zo diverse projecten in de lucht te laten zien. Dat zou afhangen van de lokale bevolking en wat het meest effectief zou zijn. In sommige gebieden zouden mensen Jezus of Lord Krishna gezien hebben, terwijl andere weer UFO’s zouden hebben gezien en zelfs zwevende steden.

De meeste van deze zijn nu gedeactiveerd of vernietigd, maar sommige kunnen nog actief zijn en zouden automatisch uit moeten gaan. Als je dus vreemde dingen ziet, negeer ze en ga door met je leven. Moedig andere aan om hetzelfde te doen.

Alle radio en tv kanalen overnemen: Dit idee was getest door Illuminatie agent Orson Wells in 1938 met een radio uitzending van zijn stuk “War of the Worlds”.

In de bovengenoemde datums samen met zijn stuk en de hologrammen, het plan was om ook nog eens op elk kanaal een andere verhaallijn te vertellen om zo nog meer chaos en verwarring te brengen. De cabal zou dan helemaal een False Flag geopend hebben. Gelukkig is dit plan gestopt en alle tv stations hebben de toegang tot hun internet servers geblokkeerd. Mocht het gebeuren dat je toch rare dingen op tv ziet, ga naar buiten om te zien dat alles alsnog in orde is.

un
Valse Militaire Invasies in sommige gebieden. De hologrammen zijn niet overal zichtbaar, dus het plan was om acteurs te huren en ze aan te kleden als buitenlandse legers en ISIS jihadists. De meeste bunkers zijn al geplunderd door het Department of Homeland Security en de FBI, dit zal dus niet lopen zoals men had gepland. Als je wat militairen ziet, verifieer dan dat het werkelijk militairen zijn door naar hun papieren te vragen voordat je ook maar aan IETS van hun bevelen opvolgt.
Door HAARP gegenereerde weer evenementen: De grote antenne’s die in Alaska staan zijn gebruikt om het weer te manipuleren in de afgelopen paar jaar.

Maar met volle medewerking van Cabal activiteiten zouden er meer tornado’s in Amerika ontstaan. De plannen die gepland waren voor Juni zijn stilgelegd. Het zal Tornado-seizoen in Tornado Alley zijn, maar alle tornado’s zullen zich op een natuurlijke manier vormen. Nog meer, satellieten die aardbevingen kunnen laten ontstaan zijn onklaar gemaakt en vernietigd.
Nucleaire ontstekingen onder grote US Steden. Dit is bij de meeste storende onderdelen van het plan. Er is aan het licht gekomen in de “Cabal” files dat sommige Fracking operaties een coverup waren voor het implanteren van atoombommen in de steenlagen. Alle apparaten zijn opgespoord en onklaar gemaakt.

Dit onderdeel van het plan zou het meeste chaos brengen als hele steden ineens zouden verdwijnen in grote sinkholes.
all-is-well-for-CDBABY
Maar voor nu is het dat de Cabal zich overgegeven hebben en de plannen van volgende maand gaan niet door.
Er is niets waar je je zorgen over hoeft te maken volgende maand.
General Dunford heeft in het geheim de Federal Goverment overgenomen, en dit zal niet gezien worden op het nieuws.

De agenten die verantwoordelijk waren voor het plannen en uitvoeren zijn gearresteerd en zullen nooit meer gezien worden. Sommige zijn publieke figuren.
Kijk maar eens goed naar de mensen die je kent die misschien betrokken waren bij deze evenementen.
Neem de tijd om naar dit interview te luisteren voor meer details:
Meer informatie over wat er WAS gepland zal hier worden gerapporteerd op www.Fusionlacedillusions.com  als de informatie beschikbaar is. Blijf afgestemd!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl