OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS

Voor aanstaande zaterdag, 29 oktober 2022 staat er de eerste Grand Jury gepland, georganiseerd door Common Law Nederland, die gaat beoordelen of het klopt dat er zo’n 1600 kinderen werkelijk verdwenen zijn met de toeslagaffaire. Het kunnen er ook 1900 zijn. Wie zijn deze kinderen en waar zijn ze gebleven en kunnen zij terug naar hun ouders?

Het bewijsmateriaal moet beoordeeld worden en de tekst van het bevel (order) moet beoordeeld worden op juistheid. Dit bevel gaat uit van het de jure volk van Nederland aan de koning.

De kinderen moeten terug naar hun ouders, dat is het enige doel van dit initiatief. De order gaat uit van  leden van het volk die zich verenigd hebben in de Holland de jure Assembly, waar een ieder welkom is om zich aan te sluiten, die echt iets wil doen voor het restaureren van de samenleving en het assisteren van de bevolking.
Voor deze Grand Jury is er nog een tekort aan mensen om deze jury te bemannen en bevrouwen. We zoeken het liefst naar een gelijk aantal mannen en vrouwen, tenminste 24 samen en een aantal reserve.

De teller staat op dit moment op 5 mannen en 6 vrouwen, na wat afmeldingen. Dat is gewoon veel te weinig.

De locatie is een boerderij in Creil, creilerpad. Nader adres wordt gegeven bij opgave.
Maaltijd wordt verzorgd tegen vrijwillige donatie.

Ervaring of opleiding is niet nodig. Het is voor ons ook een try out, maar het moet wel meteen goed staan en dat kan niet met een tekort aan juryleden.

Dit is een zeer belangrijke gebeurtenis. Probeer alles opzij te zetten en kom zaterdagmiddag 12:00 uur naar Creil, Noordoostpolder.

Wie zich wil aanmelden kan bellen naar  de voorzitter van de Holland de jure Assembly: Johan Peter 06-46882402, of het contactformulier invullen op de website van de Assembly: www.hollandassembly.nl en je opgeven voor de Grand Jury voor comité Gezinshereniging, of  contact opnemen met Common Law Nederland: info@commonlawnederland.earth

Deel dit bericht zoveel mogelijk. De tijd is kort.

Hollans de Jure Assembly