Muzikale Waarheid Erick van Dijk / 10 April 2019

Muzikale Waarheid
Erick van Dijk  / 10 April 2019

Beste vrienden van de waarheid,

Een maand of tien geleden kwam Brits onderzoeker en schrijver/podcaster Mark Devlin op mijn radar. Na een tiental van zijn presentaties/interviews te hebben gezien heb ik contact met hem opgenomen met de aanbieding zijn beide boeken, Musical Truth Vol 1 & 2, gratis voor hem te vertalen omdat ik vond dat ik op die manier mijn steentje kon bijdragen met het mij gegeven talent voor taal. Mark reageerde met het aanbod dat, als ik het gratis zou vertalen, hij de vertalingen gratis zou aanbieden aan het Nederlandstalige lezerspubliek. Nu, een maand of tien later, zijn beide boeken vertaald en gratis beschikbaar voor iedereen die zich verder wil informeren over hoe onze geest wordt geprogrammeerd en beheerst middels de wereld van entertainment, iets waar we allemaal wel wat mee hebben, of het nu de muziek is waar we naar luisteren, en de bijbehorende videoclips, films, series, of nagenoeg om het even wat voor televisieprogramma.

Mark zet in zijn boeken zaken op een rijtje en laat ons zien hoe een Satanische “elite” entertainment gebruikt om de status quo van ongelijkheid, verdeeldheid en onderlinge strijd gaande te houden. Hij wijst ons op telkens terugkerende patronen, de gebruikte methoden en symbolen. Hierdoor wordt in de loop van het boek steeds duidelijker dat er zich duistere zaken afspelen onder het oppervlak van glitter en glamour waardoor de meesten worden verblind.

In de laatste twee hoofdstukken van deel 1 en het laatste van deel 2 drukt Mark ons werkelijk met de neus op de feiten en doet een klemmend beroep op iedereen om zijn of haar bijdrage te leveren om het tij te keren, nu het nog kan.

Muzikale Waarheid Deel 1: https://djmarkdevlin.blogspot.com/2018/12/musical-truth-volume-1-free-pdf-copy-in_17.html

Muzikale Waarheid Deel 2: https://djmarkdevlin.blogspot.com/2019/04/musical-truth-volume-2-free-dutch.html

Help jezelf, je geliefden en de hele wereld een handje en verspreid, wijd en zijd!

Groet,
Erick van Dijk